David Guetta feat. Sia - Titanium


dagens låt.

oooh yes I do!

nu ska jag poppa popcorn! niiiceee!

hemma i soffan med myskläder

tjenare! har haft en rolig dag med vendela i centrum. vi kollade runt på lite kläder, fikade och pratade jätte mycket om allt som hänt o så. men ja, jag hittade inga snygga kläder, eller jo jag hittade snygga kläder men allt var så fult på mig.. :( nu ska jag kolla vidare på idol! åå vad gör maikel i idol, snälla... -.- aja kram på er!

ska träffa vendela

god dag kära medborgare. idag skall jag träffa en flicka vid namnet vendela. hmm.. blev kanske lite för stelt språk? jaja, hon kommer hit vid typ halv tre tiden så det ska bli jätte kul. har intre träffat henne på länge heller. vi får se vad vi hittar på helt enkelt. nu ska jag äta lite lunch och kolla på tv.
är hon cool eller cool liksom ;)

ledig imorgon!

imorgon är jag ledig. skit skönt! ska fråga någon kompis om någon vill ses och kanske se en film och ha kul. redovisade engelskan idag som gick bra och diagnosen gick jätte bra den med så jag känner att jag borde få ta det lite lungt nu ikväll och imorgon. har städat klart också! nice!

when you are happy..

When you are happy, it feels like your whole world is perfect.

SMILE! 

jag städar, kul va?

springer runt som en galning och städar en massa. hjälpte till att städa på nedervåningen lite eftersom jag typ aldrig hjälper till annars så tänkte att jag skulle vara lite snäll och hjälpa till. nu städar jag mitt rum, INGEN LÄTT UTMANING, min garderob e kaos, man kan inte gå på mitt golv osv...

pluggar NO...

fett roligt jag har! not. imorron har vi en diagnos på det vi håller på med. så jag har typ 50 000 frågor att öva in ikväll! jag orkar verkligen inte. är skit trött och vill bara resa iväg någonstans där det inte finns någon stress eller press.jävla lagar om att alla ska gå i skolan och plugga. hejdå jag är sur.
bilder från ett NOgrupparbete vi hade förut. sigge är så söt!<3

kapten röd - ju mer dom spottar


"cilla turns" från filmen "jag saknar dig"

den här låten är från filmen "jag saknar dig som jag såg i söndags. så fin film och låt! ni som inte har sett filmen, se den!


nu:

gotti!

jaaaa! glad tjej!

hejsan sötnosar! jag fick mvg på mitt SOprov! blev jätte glad för jag har verkligen pluggat mycket inför det och var jätte nervös inför betyget men nu känner jag mig lättad! jag vet ju hur det var förra gången när vi hade biologiprov och jag fick vg när jag hade kämpat för mvg, jag blev jätte ledsen och var tvungen att prata med min lärare men som tur var så lyckades jag höja mitt betyg eftersom jag kunde berätta om hur jag hade tänkt. men jag vet hur det känns att bli så där besviken och känna att man inte är värd det men då ska man stå på sig själv och visa vad man kan. men nu ska jag äta mellis och umgås med brorsan!

mina höstnaglar

hejsan! inte så där jätte bra uppdatering men den funkar. här är ett par bilder på mina höstnaglar jag fixade förut. de blev helt okej tyckte jag. lite mörka färger är alltid mysigt och höstigt. nu ska jag kolla på idol och äta kyckling och grejer! ni får ha den bra! :)

gårdagens..

eftersom att de här bilderna togt rätt sent igår kväll när jag kom hem så ser jag rätt trött ut men, men. här är ett par bilder ialla fall på hur lilla, jag såg ut. älskar min ögonbrynspenna, jag har liksom ögonbryn som syns! wihoo! haha.

fotad av kineser!

hejsan! kom hem för ungefär en timme sen och har haft en jätte rolig kväll med mina söta kompisar! många bilder kom upp på facebook så jag får väl se till att smuggla hit några av dom imorron. jag kommer även att lägga upp en bild på vad jag hade på mig och så idag.
- haha ja vi blev fotade av en massa kineser på stan. alla radade upp sig på de här skumma grejerna  för att lisa skulle ta en bild p oss alla. då kommer det så där fyra stycken kineser fram med sina kameror och tar en massa bilder de med, haha så nu vet jag att jag kommer att vara med i några kinesiska fotoalbum då!

god natt! kram! :)

fixar mig

hejsan! blir en liten snabbis nu! håller p och fixar mig inför ikväll. ska åka om typ en timme så jag hinner inte skriva något långt inlägg nu men vi får höras ikväll efter bion om jag orkar. jag hoppas på att kunna lägga in lite bilder d också. men nu ska jag gå ner och äta! kastar in en bild på hur jag ser ut nu:
duschat
sminkat mig
- äta
- ta ut flätor och torka håret.
- dra till bussen.

jag orkar inte gå upp!

ikväll ska jag ju på bio med mina kompisar som jag nämde i ett tidigare inlägg. så därför har jag en del saker att göra innan dess. jag ska städa, äta, försöka hinna plugga lite och fixa mig. vill bara ligga kvar i sängen och slöa men då blir ju inget gjort. hej å hå, upp o stå.

hur man lägger in youtubeklipp på bloggen


svar: hej! det är väldigt lätt bara man vet. så här gör man:
välj först den video du vill ha i ditt inlägg. sen under videoklippten så brukar det stå lite saker. klicka på de saker jag har ringat in med rött och följ instruktionerna i bilden.
sen sparar du bara så ska ditt klipp vara uppe på bloggen i ett inlägg! jag hoppas att du förstod och att andra också fått hjälp med det här!

dagens lilla låt



hemmaoutfit (sorry för dålig bild)


top hm, jeans cheep monday, halsband från sanna.
hej alla fina! idag vaknade jag fett sent vilket ledde till att det inte blir så mycket planer idag. har nyss läst lite NO om atomer, skit kul! not.. nu ska jag göra massa matte som jag ska redovisa nästa vecka. imorron blir det ju bio med mina söta kompisar så då får jag passa på att plugga idag! vi hörs!

hemma från globen!

jag kom nyss hem från en helkväll med pappa i globen. det var så att pappa hade köpt två biljetter men mamma blev sjuk så att han hade en plats över till någon och då tänkte jag att varför inte gå med då? det är ju alltid kul att gå på konserter i globen oavsett om det är någon man igentligen brukar lyssna på eller inte. vi såg pappas typ "idol" josh groban som är en jätte bra sångare från usa. har haft en mysig kväll ialla fall. puss på er!


googlebild

det här är PINSAMT!

ser ni vem det här är? det är jag i 6an. lilla gumman.. hur såg jag ut? jag har aldrig varit en fjortis på sättet utan har alltid velat vara med alla och aldrig skiljt på så kallade "de coola" och "töntarna" utan tyckte att alla var roliga på sitt sätt. MEN, i samband med playhead och allt så kunde jag ju inte undgå att vilja leka "tuff" på mina bilder utan jag följde med i strömmen helt enkelt. men gud va fånigt!
kolla in! :o ↓
att jag enns publicerar det här....

säger vad jag tycker

jag gillar:
• folk som står upp för sig själva! de som inte bryr sig om negativa kommentarer. de som utan att vara kaxiga sprudlar av självförtroende. de som kan prata med alla och är trevliga mot sin omgivning. de som förstår vad som är rätt och fel och inte faller för grupptryck. flera av dom!
• att ha bloggen. det är så kul att uppdatera bloggen, få fixa med designs och utvecklas som person. jag vet också alltid att jag kan skriva av mig här om det är något.
•att jag ska resa till L.A. får tyvär inte skriva när här på bloggen men kul ska det bli! :)

jag ogillar:
• jag har aldrig färgat håret i hela mitt liv. det suger! liksom min hårfärg e skit tråkig. vill ha något nytt!
• jag har inte hål i öronen (men ska ta det med tove snart.)
• jag tycker inte att föräldrar borde köpa leksakspistoler till sina barn. ska man uppforstra barnen med att det är roligt att skjuta eller? "här pelle, lek med den här pistolen så du lär dig hur man hanterar vapen." sjukt igentligen!
• ungdommar som tycker att de är grymt coola när de står med en cigg i handen och ger kaxblickar. aa fett coola de är, jag blir så avundsjuk, jag vill också röka och förstöra mig själv! oo tänk va coolt att få vara så där kaxig så att alla hatar en! respekt aså! wihoo! hellre älskad än hatad, du väljer själv hur du ska vara mot andra.

sista inlägget för ikväll! god natt!

good feeling

 

redigeringar - fotodagen


haha vilken sötis!

Ronja 13 månader har fått en ny favvo-låt. yeeeeh!

mat, mat, mat ♥

kyckling i en god söt sås. aså kännslan av att äta god matt när man är riktigt hungrig är underbar! ibland är mat det bästa i världen aså. mumms! jag blir fett hungrig av den här bilden jag tog igår!

bilder från mormor och morfars trädgård

äppel peppel piron paron lal lalaa ♥

prinsessan linn och jag!

idag när jag och linn chattade.... jaa vi är normala till 100%.... ;)

no words can explain my feelings

fotograf: julia ojeda redigerad: till svartvit, jag.

dagens låt

I can live without money,

I can live without the fame

and if every day was sunny

I can live without the rain

and if I ever went up to heaven

I will fall right back down

that life wouldnt be living,

cause your the one I couldn't live without.


några utvalda designs från designbeställningar

sen jag började med att göra gratis designbeställningar så har jag fått in en del beställningar. nu har jag ju ett uppehåll eftersom jag inte hinner med allt vilket är lite synd men nödvändigt. här är några utvalda jag tänkte visa hur det kan se ut liksom när man får en design enligt de enkla mallarna. (kunde inte ta med alla eftersom  jag inte orkar och hittar alla.) de flesta som har beställt har velat ha någon liten förändring i dom vilket jag har fixat till.
för tillfället tar jag inte emot designbeställningar som ni redan vet men om jag börjar igen så ska ni beställa i inlägget "beställ en gratis design" ↓ och inte här. kram!

hemma från skolan pågrund av

.. att jag har sjukt ont i huvet och har lite feber. vet inte om min förkylning börjar bli värre eller om det bara är tillfälligt. min hosta är ju långt ifrån borta en, jag går runt och hostar hela tiden och har gjort det de senaste veckorna. skit jobbigt. så idag ska jag ta det lungt och plugga en massa. ska göra klart en grej i engelskan, läsa NOpapprena och göra några tal i matten. men självklart blir det något inlägg i bloggen också. mycket man ska hinna med fast man mår dåligt.

söta julia!

den här söta tjejen var hon som tog bilderna till min header och så! jätte duktig. tänka länka till hennes blogg i det här inlägget. hon har inte uppdaterat på några dagar nu men annars har hon en jätte fin mode och fotoblogg! kolla in! :)→ julias blogg

men johanna! klockan är ju 4 på natten!

nu kanske ni trodde att jag är vaken fyra på natten när den är skola dagen därpå men det är jag ju så klart inte utan det här inlägget är - t i d s i n s t ä l l t - så ni behöver inte oroa er. just nu ligger jag säker och sover djupt och drömmer om små söta pynnys på en äng eller något sånt. tänkte bjuda på en rätt rolig video medan jag ändå bara sover. jag garvar ihjäl mig till den här. fan va pinsam situation aså!

nothing to say this day

inte så mycket att säga faktist. jag ska förmodligen använda en av de bilder julia tog idag på mig till min header så den blir lite förnyad. nu hälsar jag god natt till er söta läsare så får vi se om jag har en nyfixad design imorron! spännande.

fotodag med julia!

har haft en jätte rolig dag med julia idag efter skolan. vi gick ut en runda och tog lite fina bilder på oss båda. lånade ett halsband, en tröja och en halsduk av henne när vi tog bilderna. hon har så himla fina smycket och kläder, blir så avis på hennes saker! ^^
- oredigerad - fotograf : julia ojeda med julias systemkamera.

så j'vla töntig reklam!

jag gillar verkligen inte snobbar som inbillar sig att de är överlägsna. den här reklamen som går hela tiden på tv stör mig så mycket. menar de att folk som inte tjänar lika mycket och inte har så kallad klass inte skulle få dejta på deras sida pågrund av att det bara är en sida för singlar med stil. alla borde väl få dejta alla ? så jävla ytligt -.-
usch! jag skulle aldrig välja någon efter om han hade stil utan för att han skulle vara gullig och snäll. alla borde få en chans oavsett om han har stil eller inte.

åå det går inte att föra över mina bilder!

jobbar på det...

klar med uppdraget! jepp, jepp

gammal bild på linn jag tog förut i dreviken. tyckte den va fin! ska snart duscha, läsa igenom det jag skrivit några gånger så det verkligen sitter och sen är det bara att hålla tummarna för att det går bra på provet imorron. hoppas verkligen det för jag vill så gärna ha mvg. vi hörs imorgon med lite nya bilder o grejer! ;)

varför är världen så orättvis?

varför sitter vi här och är arga över att vi kanske inte får en ny mobiltelefon eller massa nya kläder? varför tror vi att det är så synd om oss när vi i själva verket har allt som många andra inte har. det finns dom som inte har något hem, ingen familj, ingen mat, inga vänner, ingenting. vi här i de rika länderna är så egoistiska! vi köper saker från deras länder extremt billigt så vi själva tjänar på det men dom får inga pengar och svälter. sen beklagar vi att det är så synd om många afrikanska länder men gör vi något eller? vi skickat lite små pengar då och då och sen känner vi oss som hjältar. vi måste vakna någon gång från våran lilla fantasivälrd och inse att världen måste vändas rätt.
klicka här för att komma till en jätte bra sidan där man kan se hur världen har förändrats. en väldigt bra sida om man vill lära sig SO och så.

bilden tog jag förut, ser ut som vi åker in bland målnen. inget med inlägget att göra.
det blev ett litet SO inlägg men jag kände att jag behövde skriva det här för att visa vad jag tycker. håller ju på en massa om det här i och med att jag läser om avkolonialiseringen. kanske inte så spännande för er med det är min blogg. ♥

helt random men så nice

jag vet att den är rätt gammal nu. kom ut på youtube i juni men det får väl bli dagens låt ändå! eargasm ♥ haha XD

lite fel säsong kanske?

.. men har man bildbrist så har man!
just nu ligger ja i min säng och läser lite kurs. fyfan säger jag bara för provet imorron! är skit nervös. sen då? jo jag ska väl städa, hoppa lite studsmatta och bara chilla men mest plugg blir det. fett skönt efter provet och allt är klart då kan jag bara pusta ut.... hoppas jag ....

albin 8 år ringer in

det här måste vara det roligaste någonsin, haha nä men nästan.
en gammal klassiker! ;)

hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete

- uttråkad tjej nr 1 -
tjabba tjena hallå vi säger så, tjabba tjena hallå vi säger så lalalala! fett tråkig min blogg känns! kom med lite nya färska förslag om vad jag ska skriva om. vågra fråga! själv sitter jag och äter frukt och försöker begripa kursen, inte lätt alla gånger.

inställda planer blir till andra planer

igentligen skulle ju jag åka till kista galleria idag men jag har liksom ingen tid så det blir mest plugg idag. men det är faktist inte det ända jag ska göra idag. min lilla mormor fyller även år så jag ska åka hem till henne och morfar en stund och äta lite tårta och fira. sanna och hennes kille ska även dit så det ska bli kul att få träffa min fina syster igen!
bild snodd från google

sleep well, drag me to hell

fett bra jag rimmar! en applåd för mig! förresten filmen drag mig to hell äger ju typ!

hi my name is johanna and i am 15 years old. nä nu ska inte det här bli någon engelskauppsatts utan en liten hälsning bara. förmodligen tycker ni att det här är väldigt ointressant och jag har FULL FÖRSTÅELSE för det. lalala, vad ska jag skriva om? det här är det värsta med att blogga när man inte vet vad man ska blogga om. jag skulle vilja ha en cool stil, snygga ben, en bra kamera o ha en sån där mode och fotoblogg, fett kul ju! men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden. nämen nu går mina ögon i kors, ööh, eeeh vad skulle jag säga nu då? ja juste! god natt!

och därför använder jag smink ↓

kolla den här bilden. rätt rolig va? jag hade sminkat ena halvan av ansiktet och låtit andra vara totalt osminkad. ser ni skillnaden eller? jag gjorde sen ena halvan svartvit för att förstärka det hela hehe. eftersom jag är väldigt ljus så har jag jätte ljusa ögonbryn, ljus hud och ljusa ögonfransar vilket inte är kul! eftersom att den här bilden är tagen för ett tag sen så hade jag bara min ovässade kajal på ögonbrynen för jag hade ingen ögonbrynspenna. fail men ja, det ser lite bättre ut nu i alla fall. det här var väl roligt för er att se hur sajk jag ser ut utan smink! det kan ni roa er med! ;)

fredagskväll!

tjenare alla glada, pigga, posetiva människor! själv är jag inte så posetiv fast det känns lite bättre idag eftersom jag har lite mer klarhet om vad som ska göras i kursen tack vare mina fina vänner.
ja så vad nu då? jag hade väl tänkt att äta lite god middag snart och sen ska jag väl sätta igång med att plugga kurs. juste, jag måste ju fixa klart två designs i helgen också, heregud hur ska jag hinna med det också.
för nån timme sen typ, mummmmmsigt värre.

a good thing to remember ♥

att sakna saker är ett tecken på att man har fina minnen. då har man en bra grund att gå vidare ifrån. så haka inte upp dig på att du vill tillbaka, var lycklig över det du har fått uppleva.

varför ska allt vara så jobbigt?

fan va jag är stressad! det suger. jag sakar sommarlovet då jag bara kunde ta det lungt och inte behövde bry mig om skolan. allt kommer som en chock och jag kan liksom inte hantera det. på måndag har vi prov och inlämmning i SO om kalla kriget. jag sattsar mvg men det känns inte som att jag är förberedd. vill bara dra ut och springa någonstanns så fort jag kan och sen komma tillbaka och vara så trött att jag bara somnar och kommer bort från allt. hejhej depptjej.. men det är verkliget skit jobbigt med allt plugg.

va fan gör bard i idoljuryn? -.-

aså jag älskar att kolla på idol men något jag verkligen inte gillar är när idoljuryn ska vara så överdrivet elaka. särskilt alexander bard ska vara skit elak. som när en kille som var bra och som jobbade som musiklärare kom och sökte. bard började snacka om att han va dålig och att han inte var någon bra lärare. va fan vet han om det liksom? o juryn ska alltid vara så ytliga. de bryr sin igentligen inte så mycket om rösten utan kollar mest på stilen och utseendet. nä, jag skulle inte vilja söka till idol det känns som man skulle behöva spela någon man inte är för att juryn ska tycka att man verkar cool.

spexfoto i skolan

idag hade vi spexfoto i skolan så vi stannade till efter fyra idag. fast först gick jag och julia hem till henne o hade kul och sen kom jag tillbaka till skolan och blev fixad typ. alla blev jätte roliga och facebook kryllar av roliga bilder på 9or. efter skolan åkte vi till centrum och va lite läskiga mot folk fan va alla stirrade aså! men, men nu ska jag sova! god natt! bilderna är tagna från josses album på facebook.
jag och hanna , the manga girls ;)
josse och ana. jag har inte bild på alla eftersom jag inte orkar ladda upp på alla haha slö men jag e skit trött.

mitt gäng är ju för coolt

när man har lite tråkigt så kan man ju alltid göra sina kompisar till tecknade figurer. marre blev mulan, tove så klart bambi, linn bambis kompis stampe, jag den elaka tanten i lilla sjöjungfrun, hanna en bratz och ana långben som dansar loss.
det här är sååå vi ;)

MEN HUR PINSAMT KAN DET BLI?

den här dagen har ju inte varit den bästa. idag när jag kom till skolan så fick jag veta att vi skulle ha friendsfoto vilket inte var så nice eftersom jag inte var fixad alls! helt jävla sajkig såg jag ut idag.
sen när jag åkte hem från skolan idag så glömde jag mobilen på bussen! när jag var hemma ringer pappa mig och berättar att en tjej hade hittat den och kontaktat honom. så jag ringde den här tjejen om hon berättade att jag kunde komma och hämta den senare. så ja, LITE pinsamt. tänk om hon kollar igenom alla flumbilder me mina kompisar o mina inspelningar där jag sjunger :o.. fast jag borde vara jävligt tacksam att hon hittade den och var så snäll och kontaktade oss. så antagligen får hon väl en hittelön också. nu ska jag fortsätta skämmas, hejdå.

sitter o kollar på idol, mysig kväll

älskar att sätta mig i en varm filt, ta en kopp te och kolla på olika roliga program. ikväll blir det idol och hollywood tanter (fruar). aså det programet är så sjukt kul. garvar sönder åt de där löjliga tanterna som tror att de är bäst på allt och lever i någon fantasivärld. jaja, vi hörs senasre! :)

hejsan älskling

serriöst, jag åt taccos i fredags och igår till lunch. sen tog taccobröden slut ... så nu har jag sagt till mamma att hon måste köpa mera bara för att jag är beroende! annars äter jag det väldigt sällan så när jag väl får det så blir jag helt besatt, eller vad man nu ska säga. fett intressant aså! men jag är sjukt trött, vet inte vad jag ska skriva..

underbar himmel på bild

aså åå jag kan inte somna! jag gick upp för sent idag så jag är inte det minsta trött. tick tack, klockan blir bara mer och mer! så sjukt irriterande. vad ska man göra när man inte kan somna?
räkna får? x
öppna fönstret och släppa in frisk luft? x
dricka något varmt? x
lyssna på lugn musik? x
skita fullständigt i alla knep och bara vänta tills man sssooommmnar naturligt! 
GOD NATT!

en riktig depp-söndag

som jag skrev förut så är det ju tioårsdagen av terrordådet i usa 11/9-01. när man går in på facebook så står det bara om terrordådet, när man sätter på tv så berättar de bara om terrordådet. ja, men ibland måste man ju ha en dag för att ge en tanke åt alla de som miste sitt liv. idag ska jag inte heller hitta på något roligt. jag tänkte plugga med matten och kanske se någon bra film. hoppas ni får en lite bättre dag, kram på er.
jag och tove utanför musiksalen förut i veckan <3

R.I.P de 2 977 människor som dog

idag är det exakt tio år sen attackerna mot world trade center i usa. personligen är den här händelsen något som verkligen fått mig att bli rädd. hur kan människor vara så onda och göra något sånt. tänk att så många oskyldiga människor dog. man önskar att världen var fin men det är den inte för överallt händer det hemska saker. jag kan bara inte förstå hur det måste ha varit att få veta att någon man älskar hade dött, tänk om jag hade bott i usa och mina föräldrar hade varit där inne när det rasade. ondska är så grymt fel och borde inte finnas!

frågan är inte om världen är bra, för det vet vi att den inte är. frågan är om vi kan göra den bra.

nu ska jag dra ner gardinen och sova!

kul man kan ha med en webbcam ....

det här med USAs flagga?

det här är något jag tänk på en del. tänk hur stort inflytande usa får i alla små länder runt om i världen. nu är det ju mode att gå runt med deras flagga på alla sina kläder. snacka om att man hyllar deras land. personligen tycker jag att sverige är ett bättre land när det gäller hur vi har det här, det är mycket mer gämmställt mellan människorna och så men hur töntigt skulle det inte vara att gå runt med sverigeflaggan på magen? nej det skulle ju ingen vilja göra. men aså lite extramt tycker jag faktist att det är att vi ska ha deras flagga på ALLT. det är ju inte så konstigt sen att de i usa tror att de är mycket bättre än alla andra länder. jag undrar hur de skulle reagera om man åkte till usa med värsta stora usaflaggan på kläderna. skulle de tycka att man var fånig eller skulle de vara vana?

vad gör man när man inte har planerat något?

bra fråga va? jag skulle vilja hitta på något kul. dra på bio, träffa kompisar eller något sånt men jag vet samtidigt inte om det är bra eftersom jag fortfarande har hosta och är lite förkyld. så antagligen kommer jag bara bli sittande här hemma med en dator i famnen och käka godis. kul, NOT!

tacccoooo in my ♥

fyfan va gott! nu ska jag äta världens bästa maträtt. jag är kär i den maten aså!

jag hinner inte med det just nu.

hejhej fina läsare! jag tänkte bara meddela att jag inte kommer att ta emot designbeställningar nu på ett tag. det beror på att det är allt fär stressande. jag har fått in många på samma gång och jag hinner inte med skolan och allt då. eftersom jag vill göra dom ordentligt så får jag ingen tid över till annat.
men de beställningar jag redan har fått in ska jag självklart göra klart och ni ska få dom inom några dagar. jag vet att det är jätte tråkigt men ni måste förstå hur stressad jag blir också.

elektropop x 1000 fan!

kan inte sluta lyssna på den ! tar förgivet att ni vet vem det är och vad det här är för låt! ;)


mitt rum - video

fick ju en fråga i frågestuden om jag inte kunde visa mitt rum och då letade jag rätt på den här gamla videon jag spelade in i våras när jag nyss hade fått rummet. trivs jätte bra, bara det att det är svårt att hålla det så där städat. måste skärpa mig!

en random gammal bild på mig

nämen tjenare! min hosta kan fan gå coh dö! aså åå var jag hostar heela, hela, hela tiden! imorron är det ju idrott också som jag helst inte vill missa men jag vet inte om det är bra att vara med när jag är förkyld. någon som har någon bra åskit om jag borde vara med eller inte? men vi hörs!

svar på frågestunden!

bästa minnet av sommarn 2011?
oj vad svårt! allt var liksom kul på sitt sätt. josse, och linn på runmarö var super och danmarksresan.

favorit klädaffär?
har ingen favorit.

den låten du lyssnar mest på?
elektro pop med ryssen från idol!

favorit godis?
lakris!

vilka favorit sider på internet?
facebook, blogg.se och youtube.

Favorit djur?
hmm... hundar tror jag. fast jag måste säga att apor är sjukt söta också!

Kan du visa upp ditt rum?
ja visst det skulle jag kunna göra! tror att jag har någon video på datan jag skulle kunna lägga upp.

Vart brukar du köpa dina kläder?
lite överallt. jag har ingen favoritbutik utan jag går runt och letar snygga kläder i alla affärer.

Hur länge har du bloggat?
sen april 2009.
.
Hur kommer det sig att du började blogga? 
det var min kompis linn som sa att jag skulle börja. först var jag väldigt tveksam och sa att det verkade jätte tråkigt men sen kom jag igång och tycker det är jätte kul än idag! det är roligt att få ha en egen sida där man kan skriva av sig och påverka andra.

vilka bloggar föjljer du?
mina kompisars bloggar och ibland kikar jag även in på vissa kända bloggar som fokis, kenzas, kissies, paow, tinkerbella. ja sånna.

Har du tid att gå på bio (nästa lördag kanske?):D<3
det skulle vara super kul erica! det vill jag! vi får snacka om det i skolan sen! :)<3

favorit seriefigur? ^^
kalle anka ofc!

vart vill du resa nånstans precis just nu?!
till L.A :) längtaaaaaaar

Har du nån udda talang?
det står verkligen helt still just nu känner jag! kommer inte på något.

Va ska du jobba med om du hade alla möjlighter i världen?
typ vara låtskrivare eller artist. eller kanske reporter. haha ja det finns många roliga jobb!

Varför har snubben från nigeria addat mig på skype!?
hej josse. det är en mycket intressant fråga. jag tror att han addade dig för att han älskar dig och vill gifta sig med dig.

vilken lärare är din favorit?
hans så klart! han låter ju oss se på barntv varje morgon! woho alla 9or älskar bolibompa.

vilket språk plugar du?
jag pluggar bara svenska och engelska i skolan. jag valde att inte läsa spanska.

vem är din hand ledare?
den lilla pojken hans!

hur många smink grejor har du??´
kolla bilden i headern! ;)

Kmr du fortsätta att bloggan i framtiden?
ja det tror jag. jag kanske tröttnar på den när jag blir äldre men det får vi väl se.

tänker du satsa på att bli en känd/stor bloggare som foki?
haha nej det gör jag inte. visst det skulle vara kul med fler besökare men jag sattsar inte på att bli känd.

Vad vill du bli när du blir stor?
ingen aning! jag vill ha något bra, roligt och meningsfullt jobb.

Favorit skådis?
leonardo dicaprio i titanic kanske.

Bästavän?
jag har ingen bästa vän. har flera kompisar jag tycker om lika mycket.




visst är det spännande...

nu till hösten så har jag en ny design på g! jag gillar verkligen designen jag har nu men det är alltid kul att förnya sig lite! när vi ändå pratar om design. jag har fått många design förfrågningar nu och det är väldigt stressande eftersom jag inte har så mycket tid men jag lovar att försöka bli klara med dom innan veckans slut.

helt grymt bra!

en tjej som var med i idol i söndags. så jävla skön stil, röst och låten är ju jätte bra.

KOJVISEN & JAJJABAJJA


det är INTE lätt att hitta en bild på oss två där ingen av oss gör någon random min men den här tycker jag va fin, fast den var lite suddig. men, men. är hemma idag igen eftersom jag fortfarande har feber och skit. hoppas verkligen att jag blir frisk snart! vill inte missa en massa saker i skolan och vill träffa alla kompisar! :(

frågestund på bloggen!

nu tänker jag ha en frågestund här på bloggen! det var ju ett tag sen så tänkte att det kunde vara kul. frågestunden kommer att hålla på tills nu på onsdag den 7 september! våga fråga precis vad ni vill, det är bara kul med roliga frågor!

jag väljer att inte publicera frågorna här nu utan svarar på alla frågor samlade sen eftersom det blir roligare för er om ni inte har läst alla frågor innan. kram jajja!

såå himla gulligt!

mamman kommer för att beskydda sin lilla unge! ^^

foodi foodi ! ♥


love is in the air laa la laa laa la la, love is in the aaaiiir! nämen serröst, jag skulle kunna gifta mig med pommes! så sjuuukt gott ju! åå blir så jävla sucktad av den här bilden jag tog förut... fett serriöst inlägg aså.

jag som en mangadocka

jag älskar att redigera bilder men överdrivet mycket effekter och målar på saker med mera. har ju en kategori här på bloggen me massa redigeringar som ni kan kolla in. nu ska jag väl ta och försöka sova men kommer troligtvis inte kunna det. inte för att jag inte är trött för det är jag men är så jävla täppt och ja det är svårt att förklara men jag blir lite illamående av förkylningar o sånt.
 

hahaha så dålig humor jag har!

hahahah herregud vad jag tycker att de är kul att se folk som gör bort sig i tv!!! särskillt när man är sjukt och har jätte tråkigt. då blir allt dubbelt så roligt! ni måste se om ni inte har sett! xD
haha det här är en remix så inget serriöst men snälla, fan vad jag älskar de där töntiga barnen! XD

kollade igenom gamla bilder ..

satt och kollade igenom mina bilder och hittade den här som jag hade gjort i svartvitt. i svartvitt brukar man ju bli ännu blekare men haha snacka om spöke! åå jag tycker att det är så mysigt att kolla igenom gamla bilder. det är så många minne och kännslor som kommer upp och massa stunder man saknar. ibland önskar jag att man fick spola tillbaka tiden och få uppleva vissa saker igen. men life goes on.

6 sanningar i livet

1. Du kan inte sticka ut tungan och titta upp i
taket på samma gång. En fysisk omöjlighet på
grund av senor i nacken!
2. Alla idioter, efter att ha läst punkt 1,kommer att prova det.
3. Och upptäckt att punkt 1 är en lögn.
4. Du ler nu för du vet nu att du är en idiot.
5. Du kommer snart att dela detta med en annan idiot.
6. Det finns fortfarande ett dumt leende på läpparna.
haha jag är en idiot! ;)

jävla förkylningar!

hate it, hate it, hate it! hade lite ont i halsen igår men när jag vaknade idag hade det blivit värre så hostar typ hela tiden och knarkar halstabletter. men, men. jag hoppas den försvinner om jag vilar mig i helgen... x) nu sitter jag och pluggar engelska och sen blir det nog ännu mer svenska. ikväll ska jag göra klart en designbeställningen också om jag hinner.

sitter uppe med en novell analys

japp! det är vad min kväll handlar om. wihoo! eller inte. har fått två nya design beställningar också som jag ska hinna fixa! men det e bara o rappa på lite och inte sitta och slöa som inne på den här bloggen till exempel... fy på mig! nej då så stressigt är det inte. allt löser sig!
en random bild ifrån dannmark. tycke den statyn var lite fin! ^^

jellyfish in my ♥

idag i skolan så visade tove oss alla den här vackra låten. sen gjorde vi en fin liten cover på den. synd bara att jag inte har den på min mobil. fast nja det var nog inte så synd ändå med tanke på att jag ändå aldrig hade lagt upp den!

killen var wannabe skogsturken!

idag när alla elever stog vid busshållsplatsen och väntade på bussen så var det några killar som stog och kastade runt rönnbär. då var det en bil som fick några rönnbär på sig men inte så att det blev några märken på bilen eller så! i alla fall, killen i bilen tvärbromsar och backar tillbaka. han kliver ut bilen och skriker "VEM VARE SOM KASTA!" alla tystnar och då säger en kille, "det va jag.." jag vet inte om han var serriös eller inte. sen går den här turken fram till killen och skriker "va fan gjorde du det för? va!" och puttar honom så han trillar. sen ser vi bussen komma och han går då tillbaka till sin bil och kör iväg. liksom snacka om att överreagera! visst man ska inte kasta rönnbär haha men det var ju ingen stor grej!
här är ni vet den kännda skogsturken. jag skulle ju lätt ha filmat det som hände idag och lagt upp på youtube. skulle ju lätt ha filmat och lagt upp skogsturken nr 2 på youtube x)

RSS 2.0