bio med tjejerna imorron!

TAGGA! måste sova nu. klockan är halv ett på natten och imorron ska jag dra och se paranormal activity 3 med mina fina kompisar. ska bli skit kul! sov sött!

youtube! :)

hej bloggläsare! fixade om designen på min youtubekanal förut. ni som inte redan vet det så är jag aktiv på min youtubekanal och det kommer att komma upp flera covers där under hösten. inte säkert att alla kommer till bloggen liksom. jag hade flera covers förut som jag har gjort privata eftersom jag stör mig på de skit mycket. stör mig på den här senaste också lite men jaja. klicka HÄR för att komma till kanalen! :) lägg gärna till som vän eller prenumerera för mer info om någon ny video.
puss!

I AM BACK

HELLOJSAN! hur är det med er? :) själv är det bra, fast lite förkyld.. jaja. det var skönt att ha en liten bloggpause och inte behöva tänka på uppdatering men jag blir ju allt lite sugen på att få kasta in inlägg och skriva av mig. bloggen har ju blivit som en del av mitt liv. oj, det där lät nästan som att jag är beroende. fast jag kanske är lite beroende? äsch, det skadar ju ingen. nu är det höstlov och det blir massa uppdate hoppas vi på!
FIN BILD xD!!

förlåt för att jag inte uppdaterar

men jag har verkligen inte haft lust. det var så skönt i falun att inte behöva tänka på uppdateringen och när jag kom hem så har jag varit så trött och inte orkat. jag känner bara inget bloggsug fast jag har saker att skriva om. trött på designen osv. men jag får se hur det blir. jag är helt säker på att blogglusten kommer komma tillbaka så oroa er inte för det. känns bara inte så lockande jusst. så då vet ni om det inte skulle bli någon uppdatering på ett tag.. :/

hemma från falun nu

skit trött! haha ni anar inte! jag har haft en skit rolig, mysig och underbar vecka med mina söta vänner. det här var sista gången vi kommer åka dit med skolan så det var riktgit sorgligt att vi aldrig får åka dit igen. men, life goes on, eller säger man inte så? har i alla fall haft skit roligt där varje gång och jag kommer sakna det stället. jag skriver mer om vad vi gjorde där och lägger upp bilder imorgon. nu är jag helt för trött och orkar inte göra någonting typ. puss på er!
bild från hannas fb, när vi skulle se skräckis. roligt minne :)

vad jag tycker om idol hittills

tidsinställt: dag 4
jag tycker faktist att idol har varit mycket bättre andra år. de är en del i år som har varit ganska dåliga. som nu senast i fredags så var det ju flera stycken som tappade texten. lite pinsamt i direktsändning. det här tycker jag om var on en av idolerna:

jag tycker att andre är rätt fånig. han tar liksom förgivet att han ska gå vidare fast han inte gör så bra ifrån sig för att han har massa små fjortisfans typ. oså pratar han så drygt. nä, fjortisboy tycker jag och hans uppträdanden är sådär, inte så bra. molly är en riktigt bra sångerska och jag diggar henne. hon verkar vara sig själv rakt igenom och gör typ alltid bra ifrån sig. amanda p är också grymt bra men inte lika som molly då. jag älskar olles sätt att vara och han brukar vara bra på scenen så han borde få vara kvar! linni är skit dålig enligt mig. jag gillar inte hennes röst någonstans, den är bara jobbig oså är hon inte bra på att uppträda. amanda f är en riktig favorit, skön tjej det där. älskar hennes stil och röst. moa är rätt bra hon med, har alltid älskat hennes låt också! emil är inte någon som borde vara kvar så mycket längre. hans röst håller inte. robin är någon som kan vara bra ibland och vara dålig ibland. men jag älskar hans glädje och energi!

lady gaga - you and I

tidsinställt: dag 3

tips en grym tjej med grymma covers

tidsinställt: jag 2
maddi jane är en liten tjej i usa som sjunger så otroligt bra. har lyssnat på hennes covers om och om igen och tycker faktist att vissa är bättre än orginalet. önskar att jag hade de där lokalerna och kamerorna o det som hon har när hon spelar in sina covers!
den senaste covern. (secrets av onerepublic)

sallad på jajjas sätt

tidsinställt: dag 1
ja, jag inproviserade lite och gjorde en sallad förut. den blev riktigt god faktist! nu sitter jag antagligen på en buss på väg till falun och äter godis och skrattar, eller sover. haha. men här nedan har jag skrivit vad det var i min lillan sallad:
sallad, gurka, tomat, paprika, ris, majs, kvornbitar, kryddor, rodder islanddressing.

tagga till inför falun nu då!

imorgon bitti drar jag iväg till falun då! ååå tagga till. är pirrig som fan och kommer säkert inte kunna sova. är både skit glad för att det ska bli kul men också har jag lite ångest över det. det vi gör där i slöjd och hemkunskap kommer att vara vårat sista betyg så det måste gå bra! håller i alla fall på och packar nu och ska snart duscha.
nämen busigt. hehe, åkte till maxi med pappa nyss och köpte saker till falun. massa godis o grejer. mumms!

haha andreas pressenter

så klockrent med all läsk! han knarkar cola! XD

sitter och fixar tidsinställda inlägg

jag åker imorgon! iiii, är fett pirrig! sista året med årskursen på kunskapsgården i falun. det ska bli jätte roligt, men jag är också lite nervös för att det ska bli bråk och sånt. men det går säkert bra! åå jag vill bara åka iväg nu!! men i alla fall, sitter och gör lite tidsinställda inlägg nu. det blir ett inlägg per dag och jag kommer nog även uppdatera lite där om jag får tid.
det här ska inlägget handla om:
dag 1: hemmagjord sallad på jajjas sätt.
dag 2: tips om en grym tjej med grymma covers.
dag 3: dagens låt.
dag 4: vad jag tycker om idol i år. vilka som borde åka ut osv.
dag 5: filmtips.
jag hoppas ni ska gila det! sen när jag kommer tillbaka så är uppdateringen som den ska!

oj,oj,oj vad trött jag är nu!

det har varit en jätte mysig kväll med mycket skratt och så! vi åt fläskfile med potatis, rotfrukter, svamp pappa plockat, sallad, gele, nåt jag inte vet vad det heter haha och en god sås. fast jag åt inte av fläskfilen.. gillar inte kött förutom kyckling, fisk och skaldjur hehe. äter bara annat kött typ om jag är bortbjuden och så. känns ganska naturligt eftersom både min mamma och syster är halvvegitarianer. i alla fall, till efterrätt åt vi hemmagjord kladdkaka med grädda. mummsigt!
förresten, tack alla ni som gillat o kommenterat min cover på fb blir så glad att ni tycker om den. :)

andreas födelsedag och gäster

hej på er! har ni en bra lördag? själv har den varit bra och den är inte över. snart kommer min syster sanna, hennes pojkvänn, mormor, morfar, farmor och mina kusiner. fast jag vet inte om mina kusiner kommer. vi ska äta middag och andreas kommer antagligen få en massa grejer som jag blir avundsjuk på som det brukar vara... jag ser rätt sajkig ut nu så ska ta och fixa till mig lite. oj, är klockan redan fem? :o på tiden att jag börjar fixa mig!
bilden är inte från idag

someone like you

nu är covern här. den blev lite så där halvbra. inte helt nöjd men det gick okej. jag har hört att du själv är den person som kollar på dig med de mest kritiserande ögonen. så ja, jag får hoppas det. säg gärna vad ni tyckte om den här covern om ni vill, kankske om det är någon annan låt ni vill att jag ska sjunga eller så. aja, gillad eller ej, här är den i alla fall. :)
MIN YOUTUBEKANAL

halvslarviga naglar

fixade nya naglar nyss. ville fixa naglarna lite. de var kaos. skit långa, vassa, trasiga, gammalt nagellack satt kvar sen tidigare och ja, de var bara hur fula som helst. en liten förbättring nu i alla fall. är skit trött så jag ska nog gå och lägga mig nu. en lång dag imorgon eftersom min brorsa fyller 20 så vi får gäster och så. god natt!

fina vi är i skolan

så fina skuggor vi fick. gaaaangstaaa.

när man handlar med pappa..

så får man alltid det man vill ha. ja, eller nästan. för han orkar inte med mitt tjat så han säger bara, jaja, lägg i vagnen. haha. så jag fick med mig en del godis och prylar från maxi idag. ni vet det där coola shoppingstället. så ball jag är! (Y). fick med mig nya hårspännen, strumopr, trosor, nagelack, godis, passionfrukter, läsk. osv. underbart. så nu sitter jag här med familjen och kollar på en film och gottar mig! sooo jajjastyle!

angående covern m.m

den kommer inte upp nu ikväll utan imorgon eftersom det är en del jag måste fixa till och klippa ihop men jag hoppas det blir bra sen tillslut. alltid lite läskigt vad folk ska tycka men jag gör covers för att jag tycker att det är sjukt kul, inte för att ni ska bli nöjda. men imorgon får ni förvänta er en ny cover. kommer upp lite fler random inlägg nu ikväll också så det här är inte sista inlägget för idag.

har spelat in en ny cover

den kommer upp snart... spännande.

svar till er som skrivit till mig

det har under ett tag droppat in lite såna här kommentarer på bloggen och mail till mig. det är så jobbigt, för att jag vill så gärna hjälpa till och älskar att designa men jag har inte tiden och jag vill inte heller göra undantag eller vad man ska säga. men hurrni, det finns ju en massa folk som gör gratis designs och som är grymma! den här tjejen till exempel gör gratis designs och hon är skit duktig enligt mig! http://juliahfashion.blogg.se/ klicka er in i hennes kategori och fråga om hon har tid att hjälpa er? jag är ledsen för att jag inte har svarat tidigare men det tar tid att designa och jag har inte den tiden tyvär. puss på er, jag blir jätte glad att folk gillar hur jag designar i alla fall.
jag har strukit över personliga saker i meddelandet för att inte hänga ut någon på bloggen.

aboutjajja about the day

dagen har varit lång men helt okej. i skolan hade vi stads orientering vilket gick rätt bra. sprang/gick med marre och vi hade det rätt kul. det kanske kommer upp en video från idag på bloggen också. en väldigt oseriös då men ja. efter skolan drog jag till sången och sjöng someone like you. älskar den låten! kanske ska uppträda med den i november. kul,kul. :)

lite roligt om man har tråkigt

svenska är nog inte ett så lätt språk om man kommer från något annat land. eller vad tror ni? jag vet att en del tycker att svenska låter som typ kinesiska. några andreas snackade med när han spelade förut var från polen och de trodde att han snackade kinesiska. har för mig att min kompis ana sa förut att hennes serbiska kompisar också hade tyckt det.

under my umbrella

usch vilket dåligt väder det var idag. när jag kom hem hade mina skor och hela jag blivit blöt. fast bara en liten stund tidigare så hade solen varit framme. typsikt höstväder. vill inte ha höst! hösten är sämsta årstiden enligt mig. det ända posetiva är väl att alla löv är vackra i olika färger. men nej, jag längat som fan till vintern. god natt, puss hej leverpastej!


busiga vi är

hejsan gullepluttar! efter skolan gick jag och marre till lidle. lidle ligger skit nära skolan så ja, vi beslöt oss för att dra dit. vi tänkte köpa lite gott till falun som vi åker till nästa vecka men det var svårare än vi trodde att låta bli att ta av det vi hade köpt.. hehe. gottegrisar som vi e! så ja, det kommer inte vara något kvar till falun men då får vi köpa mer bara. jag är så jävla onyttig, kanske borde ändra på det lite?
kan man bli hetare eller?
så underbart!

god natt alla fina!

nu ska jag ta och sova. måste lägga mig i tid för jag har sovit skit dåligt de senaste dagarna vilket har lett till att jag inte har pallat plugga i skolan sen. inte bra! imorgon kanske jag ska redovisa svenska steg 30 muntligt. shitt.. hoppas han tyckte min novell var bra. slut pratat om imorgon, nu är det sängen som kallar. vi hörs!


det finns så mycket jag vill skriva..

det finns så mycket jag vill skriva men som jag inte får. som jag inte får pågrund av att alla skulle undra och lägga sig i. så många kännslor jag bara vill skriva ner här på bloggen, få ut och dela med mig av. men det här är inte en privat blogg och vem som helst kan läsa allt. jag vill inte att andra ska roa sig åt mina problem eller vad man ska säga. ja hej emo typ.

blommor ute nu?

jag gick ut en runda på tomten idag bara för att se om det fanns något kul at ta bild på. då hittar jag flera olika blommor som verkar vara påväg att slå ut. liksom va, nu? det är ju grymt kallt ute tycker jag. alla löv åker ju av träden nu men samtidigt blommar de här.

nämen titta, så ser jag ut idag

sitter och kollar på projekt runaway. rätt tråkigt tycker jag men, men. är för trött för att göra något annat. är sugen på att göra om lite i designen. får se om jag hinner med det ikväll. jag har inte så mycket att säga om dagen. har varit skit trött och typ inte pallat plugga så mycket men imorgon då fan ska det bli saker gjort!

dagens mellanmål, gott värre

hallon och blåbärs yoghurt med müsli, torkade jordgubbs bitar och yoghurtdragerade cornflakes.



svenska hollywoodfruar!


nu blir det hollywoodfruar då! så jävla proo jag e för jag har lyckats få min mamma att vilja se det också haha! gunilla persson är ju bara för gullig! jag älskar henne så mycket.


tuffingarna!

åkte till skolan idag och kom i tid exakt! wiho! som vanligt... haha. har bara sovit i typ 6 eller 7 timmar i natt men har varit pigg hela dagen ändå. aja, i skolan så skrev jag svenska projektprov på steg 30! annars har jag väl typ lämmnt in en labb, grojet en labbförberedelse inför falun och ja suttit och snackat typ.
sen drog jag, linn och marre till centrum och kollade på en tubhalsduk och lite annat. men jag hittade inget bra att köpa. eller jo så klart jag gjorde, DONKEEEN! efter ett tag blev det sent så då drog alla hem. när jag och linn klev på bussen så råkade vi kliva på fel buss som åkte en annan väg så vi var tvugna att gå en bit. PRECIS SAMMA SAK SOM HÄNDE NÄR VI GICK I 5AN! ja det hände när vi gick i 5an. vi klev på samma buss den gången när vi var på väg från centrum och gick samma väg. lite komiskt. favorit i repris. ;)
linn sätter på sig väska, snusk :s


om en vecka åker jag till falun

om en vecka åker jag upp till falun men nian. på kunskapsskolan så åker man en gång om året till kunskapsgården där man har slöjd, bild, hemkunskap, no och idrott. det ska bli jätte kul men det är också ganska jobbigt ibland att alltid vara med massa kompisar för ibland vill man ju kunna vara själv och bara ta det lungt också. men ja, jag hoppas det sista året ska bli hur bra som helst. tänk sista gången jag är på kunskapsgården! åå jag kommer sakna det stället.
de här bilderna är tagna från toves facebook. FET LÄNK till hennes blogg. <3

centrum imorgon någon?

häääj bäästisar. jag vill åka till centrum och köpa lite grejer. en sminkgrej och en halsduk. någon kompis som har vill åka till handen imorgon och kolla på det med mig? :) skriv på facebook eller messa då! idag kan jag inte åka för att de stänger ju tidigt på söndagar och jag måste skriva klart en labb. yes, yes, kul.

en liten redigering

redigerat i picnik. svartvit runt omkring, exta färg, olika nyanser osv.

filmkväll med gottisaker niiiicee

jag och andreas tog en sväng till lidl och köpte lite goda billiga grejer. sen har jag, pappa, mamma och andreas kollat på lite filmer och nu ser jag på forrest gump för första gången haha. ja, jag tänkte att det var dags att de sen nu. god natt sötingar!

min konstiga dröm inatt

har inte så mycket annat att skriva om så jag tänkte dela med mig av en lite konstig dröm jag hade inatt rätt kul faktist. jag drömde typ att jag var på en ny båt fast som också hette estonia som den som sjönk. det var mitt i sommaren och vi var på svenskt vatten. helt plötsligt åker båten in i ett isberg haha som titanic och då säger de att båten snart kommer att sjunka. först får jag panik men sen kommer jag på att jag har en stor orange flytväst med mig och en upplåsbar krokodil. så alla hoppar i vattnet och det är hur varmt och mysigt som helst. sen är den ungefär tjugo meter till en ö som vi simmar till och sätter oss på. sen sitter vi där och bara softar i solen och tittar på båten som går under. då ser jag kissie med en pistol och håller på att skjuta folk. då springer alla och gömmer sig och panik råder ut fast ingen bryr sig om båten längre. sen tar jag hennes pistol och är en hjälte. hahahaha ja jag vet! normalt.
tog bilden igår.

från igår

ett par bilder på mig igår som jag tog direkt efter engelska provet. sorry för att de är så suddiga ;)

åå jag blir så jävla arg!

ibland får jag verkligen damp på mina föräldrar! men sen kan jag inte skriva det här för ni kommer ändå inte fatta. men aså ååå! måste de vara så fåniga? får man inte göra som man vill? nej, för de ska bestämma över en. aså oftast är mina föräldrar snälla och förstående och finns alltid där för mig osv. jag skulle kunna räkna upp en massa saker jag älskar. MEN i vissa fall är de bara så irriterande! okej, jag tror ganska många i min ålder känner som mig men ja, jag tycker att föräldrar kan sluta tro att de vet allt hela tiden. så nu har ni lärt er det om mina eller någon annans föräldrar läser det här PUNKT

sommaren ♥

känns nästan lite pinsamt..

men jag har haft den här låten på hjärnan typ hela dan och lyssnat på den fyra gånger om nu.. hehe ja. vet inte men jag tål dom bara inte på något sätt. den känns så jävla töntig men måste liksom bara lyssna på den ändå. aja, ibland pallar man inte bry sig om vad andra tycker. jag lyssnar på typ all musik. rock, pop, r&b, det är liksom bara musik. nu ska jag fortsätta lyssna typ 100 gånger till! what makes you beautiful - one direction

projektprov 25 √

har skrivit projektprov 25 i engelska idag. skönt som fan att ha det över nu! det gick rätt okej tror jag men jag vågar inte hoppas på för mycket hehe. i helgen hoppas jag på att träffa någon kompis kanske och åka till centrum. sen måste jag skriva en nolabb. aja, snrt kommer det upp ett par bilder från idag.

ibland måste du förlora...

för att kunna känna riktigt glädje när du vinner.

this is my day

vet ni en sak? I want to kill everybody in the world. la, la laa. okej, nej det är en låt av skrillex, väljer nog att avstå från budskapet i låten haha. idag har det varit en helt vanlig svensson, svensson dag. har varit i roliga skolan, sen åkte jag till sången efteråt. "sjöng someone like you" älskar den låten! :) imorron ska vi ha NOdiagnos, jag ska skriva ett projektprovi engelskan och göra en labbgrej. stress, i love you!  ♥

tjejen som vill vara en katt

har kommit på att outsiders som går på kanal5 är rätt kul faktist. aså man tror ju att de driver men de gör de ju inte. den här tjejen säger att hon tror att hon typ är mer katt än människa och går runt med låtsas svans och låtsas kattöron. raawr kattigt värre!

oj, förlåt, jag sov?!

god morgon! klockan är nu halv nio. notera att den är halv nio på kvällen och inte på morgonen. idag i skolan har vi haft kunskapsjoggen vilket gick sådär. jag har ju varit förkyld jätte länge så var verkligen otränad. det gjorde skit ont när jag sprang så jag och tove kom in i mål rätt sent men ja, det var ju i alla fall mycket bättre att anstränga sig istället för att gå tycker jag.
när jag kom hem var jag så trött att jag la mig i sängen med en kopp te, kollade på lite bloggar och sen bara somnade som en sten. sov i kanske 4/5 timmar haha. nu ska jag äta middag och kolla lite på instuderingsfrågorna inför en diagnos. aså lyckat!
random bild.

min artist book

i skolan har vi haft ett bildprojekt som kallas "artist books". vi skulle utifrån en bok skapa ett konstverkt typ som helst skulle ha något budskap. mitt budskap var att man kan bli fångad i en bok och inte kunna slita sig ifrån spänningen. ni har säkert någongång varit med om den kännslan, det har i alla fall jag. här är några bilder jag tog idag:
skiss på den och lite slutreflektion på andra sidan.

varit hos min fina hanna

har nyss varit hemma hos lilla hanna! bilden är för övrigt snodd från hennes blogg. tagen idag. vi kollade igenom en massa gamla videos och bilder på oss från typ 7an och 8an! hahahha vi satt och lyssnade på typ fjortisdunk, flummade runt, använde alla hannas effekter man kunde ha och var jätte coola verkligen! men vi hade det kul i alla fall! sen skulle hon på träning så då åkte jag hem. dags för middag nu. vi hörs!

bjuder på lite parodier

jag älskar att hitta roliga parodier på youtube. eftersom jag är så lättroad så skrattar jag ju till det mesta. idolparodin är ju fett rolig, fast ni flesta har nog redan sett den men för er som inte har så kan ni se den nu. fast jag måste säga att vissa saker är lite onödigt taskiga men jaja, inte jag som har gjort den.
skit bra humor jag vet! hahahha not

när vi pluggar kan det gå så här..

marielle och johanna i skolan.

nya profilbilden på fb

i brist på bra fantasi till blogginlägg så fick det bli ett sånt här mycket intressant inlägg.

Jessie J - Who's Laughing Now

lite nice låt! får bli dagens låt.

hej jag känner att min blogg är tråkig

ja, faktist. mina inläggg är typ hela tiden så här: "hej bloggen! nu pluggar jag, jag har tråkigt. bla, bla, bla , ha det bra kram kram!" kom igen liksom? vem orkar läsa det hela tiden? jag skulle inte palla det i alla fall. men jag vet inte vad jag ska skriva om! jag gör ju inte så mycket. jag pluggar, är med kompisar, håller på med musik, gör vardagliga saker liksom. jag kan ju inte ljuga och skriva massa saker som inte är sant för att det ska bli roligare att läsa.
HEJ, jag är en känd popstar och prinsessa som har vunnit nobelpriset i allt.

saker jag vill ha nu i höst

hej fina ni!
jag tänkte kasta in ett inlägg med lite saker jag skulle vilja ha. inte för att jag kommer skaffa mig allt men i alla fall. vem har sagt att man inte kan lägga upp det på bloggen. ny hårfärg, hatar min naturliga. den e skit tråkig. vill ha någon liknande de här under.( fast jag tror att den mörkare inte skulle passa mig men älskar färgen så tog med den hehe.) någon mysig kofta, typ liknande den här. stora halsdukar, helst i rosa eller grå/brun. hål i öronen, nej jag har inte det men jag vill! toveeee vi måste göra det snart! sen lite snygga örhängen också så klart.

jag vill börja träna, trött på förkylningen!

jag är så taggad på att få börja träna. tro det eller ej men det är jajja, latmasken som skriver det här. jag har varit förkyld i flera veckor och har fortfarandra lite hosta så jag får inte anstränga mig. fast jag har varit med på idrotten i alla fall fast det har varit jätte jobbigt. jag vill inte vara någon som bara sitter framför datan med musik. vill ut och springa typ. hm.. jag kanske kan få med mig josse eller linn eller någon som bor nära mig och springa någon dag. haha ja vi får väl se. ;) men nu vill jag att den här förkylningen ska lämmna mig! FUCK YOU förkylning!

bara för att han var väldigt fin. :)

dagens planer

sitter jusst nu med lite te och pluggar matte som jag inte fattar ett skit av. massa paranteser hit och dit och lite ekvationer. jätte roligt verkligen! men här är min lilla lista i alla fall.
• göra klart två uppgiftsblad i matten.
rensa i mina lådor bland mina parfymer o så ↑
• torka av alla ytor i rummet. (hann inte göra det förut)
• ha myskväll med familjen till en bra film!
puss på er!

nu är det den 1 oktober 2011

nu är hösten här på riktigt. känns lite sorgligt faktist. jag saknar sommarlovet, värmen, glädjen, friheten, ja allt. satt och lyssnade på en låt när jag var på väg till centrum igår. samma låt jag lyssnade på i sommras när jag satt framme på vår båt på västkusten och fick tillbaka exakt samma kännsla som jag hade då. jag blundade och såg vågorna omkring mig, så underbart. men man måste se framåt också. det väntar en mysig vinter och en jul så det blir nog också bra. sen får vi ju inte glömma att det blir sommar snart igen. månaderna passerar fortare än man tror. fast vi måste komma ihåg att leva i nuet och inte bara gå och längta och sakna.
bildkälla: google

RSS 2.0