hahaha martin!

aa det här är min kompis martin! han har nyss fått en handväska av sin mamma. 

snäll och glad som vanligt! aa juste glömde nästan..

martins dagens outfit! jeans från JC, skin jacka från ponny world, handväska (han fick av sin mamma) och sjal från babyland.

lovade ett inlägg,

aa jag sa ju att jag skulle ladda upp några bilder när jag kom hem. i alla fall, vi åt middag och sen såg vi på film och åt godis och glass. senare spelade vi buzz som faktist va jätte kul eftersom jag vann haha the ego ofc! xD nej men nu är klockan 00:51 så det är dags att sova! här är två bilder på hur jag såg ut ikväll. puss och kram svenne banan!

kvällens klädsel och kvällens sminkning.

borta på middag.

hej! sitter hemma hos mammas o pappas vänner. andreas o matias sitter o e nördar vid datan. det är ju absålut inte jag heller just nu.. xD aa idag har jag varit hemma och tagit det lungt och vi åt nyss krabba, mumsigt :) ni får ha det bra! puss o kram
laddar upp bilder på dagens klädsel och sminknig när jag kommer hem.

hanna<3




du är så fin sötis<3 pussar till dig.

spökbild..

hade lite tråkigt och försökte göra en spökbild. dock blev den väldigt dålig. men jaja, så kan det gå x)


före vs efter

haha helenius hörna

jag gillar verkligen vissa delar i programet. kolla in, nu ska jag se klart på idol! :)




höstloooov!

gud va skönt med höstlov! här är lite jag ska göra under lovet! hör gärna av dig om du vill ses på dagarna jag är ledig.

lördag: först teater sen ska vi bort på middag.
söndag: troligtvis vara me en kompis.
måndag: sova över med hanna och linn.
tisdag: vara med hanna och linn tror jag.
onsdag: slappardag x)
torsdag: hem till sigge me roligt folk! :D
fredag: troligtvis va me en kompis.

det här är då bara som jag tror, man vet ju aldrig exakt :)
ha en bra höstlov!


gääääsp.. :O  hahaha såå himla vackert!! XD 

hej där!

har inte bloggat på ett tag nu. tänkte göra några inlägg imorgon så besök då. men nu ska jag läsa vidare om revolutioner, jippey... haha men ni får ha en bra kväll! god natt!


nej, nej, nej...

kolla så fattar ni vad jag emanr me rubriken..

så tråkigt att va sjuk..

aa blev sjuk i lördags sen dess har jag bara vilat, o pluggat. hoppas jag bliv bättre tills imorron. nu ska jag se på tv. kul va! nja... men ni får ha det bra. saknar mina söta vänner, kram<3

aa det här är då min fina vän som alltid är så här normal :)
hahahaha var bara tvungen linn XD<3

från min första design

den här bilden hade jag i min första design på min blogg. jag gick i 6an. känner inte igen mig..

längtar..


två saker jag längtar till det är december och att min syrra som har varit i australien sen i somras ska komma hem. 50 dagar kvar till att sanna kommer hem och 37 dagar kvar till att det blir 1 december. måste hösten vara så seg och grå och tråkig. vill ha mysig jul och få träffa söta sanna. saknar henne jätte mycket och hon kommer hem den 23 dec vilket känns som en evighet! men jag tror ändå att det är bra att längta. om man aldrig längtar efter saker blir ju allt jätte tråkigt och inget att se fram emot! nu ska jag städa på mitt rum och ta en kopp choklad! ha det bra o glöm inte att längta ;) hahah var fett liten där ^.^ och jag vet att jag gör värlend vackraste min!


"normala" bilder


såååå söta ^^




hahah bästa bilden ju! xD vi hörs!



port73

tja bloggen. ni kanske undrar vad jag gjort de senaste dagarna? jag har nämligen varit me tove i onsdags och efter det åkte jag o pappa till det nya varohuset port73 vid coop. likså igår när jag åkte dit me hanna och marre. det är ju inte lika bra som haninge centrum men funkar. jag gillar verkligen "in & finn" en rolig affär me modärna och roliga saker till jätte bra priser som jag kan rekomendera om man ska julhandla till exempel. har ni varit där? i så fall vad tycker ni?

3 saker om mig

jag är godis beroende. jag är verkligen beroende. jag äter godis flera dagar i veckan och har gjort det ett långt tag. jag och mina kompisar slösar bort massa pengar på godis varje vecka vilket är väldigt onödigt. godis är varken nyttigt eller smart om man vill ha pengar kvar. jag har hört att svenskar äter mest godis i världen och jag känner mig verkligen träffad x)..
jag älskar julen. jag är helt galen i julen! jag är 14 år men älskar julen lika mycket som en 4ra åring. att få va me familjen och vänner, stämningen, all vacker snö och pressenter. det är bara oktober och jag längtar faktist redan. tyck jag är konstig med sån är jag.

jag har blivit sviken av kompisar många gånger. när jag var lite yngre hade jag en del kompisar som helt plötsligt blev andra personer och kunde inte längre prata med mig. vissa ignorerade en och andra började istället bli skit taskiga utan någon som helt anledning. på det sättet har jag märkt att många inte är sig själva. att känna en person som efter ett tag är en helt annan person visar inte sitt rätta jag och inte på ett posetivt sätt heller. "vänner kommer vänner går medan vissa alltid återstår." jag vet inte om jag kan tro på den texten, man vet aldrig vilka som en dag lämnar en.




haha min dåliga humor!

här är några videoklipp från youtube av galenskaparna. (om ni undrar vilka de är så är de samma personer som gjort roy och rogers mack.)



jag måste erkänna att det inte är det roligaste men helt klart okej när man har tråkigt x)..

usel uppdatering!

tja bloggen. sorry för den urusla uppdateringenhar inte haft tid helt enkelt. i fredags va jag me tove. vi gick ut på en promenad och självklart tog hon me sig kameran och fotade. hon är fett bra på att fota och fixa bilder, kolla på hennes blogg så fattar ni. jag snodde några bilder på oss från i fredags som jag tog från hennes blogg. (hoppas jag fick det.. ^.^) http://towwis.blogg.se 




vi hörs lite senare!

.


tänkte visa några riktigt gammla bilder på linn och mig! från sexan och femman :)

försök förstå

 Tårarna rinner, mitt hjärta slår
Och sorgen i mitt hjärta den består.
Jag minns när allt var bra.
 Vi kunde ge och även ta.
Minns du två vänner.
De skrev en låt om att aldrig skiljas åt.
Vad hände med den låten?
Den rann ut och vänskapen tog slut.
Det finns ingen jag saknar mer än dig.
Tänk om du aldrig blir samma tjej.



(texten i den här låten har inget med dikten att göra)

jag orkar inte mer..

jag drunknar i papper, åå papper med sån där kunkskapsskolanfigur i hörnet! :@ så himla mycket att göra hela tiden, jag menar måste allt gå så fort. den här veckan ska det va klart, den här veckan ska det här redovisas! bla bla bla.. livet är långt ge mig några veckor till .. xD jaja, inte mina lagar.. får skylla på skolministern hahah. men nu måste jag sova så jag orkar springa kunskapskoggen imorgon, och ...plugga...


någon mer som är trött på att plugga?
 

veckans svåra fråga


du och din kille/tjej har varit ihop i snart ett halvår och du är verkligen jätte kär. en dag vill din kille/tjej prata med dig om något viktigt.
-jag är igentligen inte den jag är. jag har gjort könsbyte. jag är ledsen men det är så det är och jag föddes till en annan kropp.

vad gör du?

1. du gör slut och ignorerar personen så mycket du kan.
2. du struntar i det och säger att du ändå älskar personen lika mycket.
3. du börjar hata personen! känner dig lurad och sviken och gör allt för att vara taskig tillbaka.



´


var med sötisarna efter skolan! nu tänkte jag bjuda på lite bilder.


vi hörs ikväll!<3


har sätt en jätte bra..

..serie som heter the event! såg 3dje av 13de delen på svt. jag älskar att den är så spännande! men ni kanske undrar vad jag mer gjort idag? jo jag har haft en riktig slappoplugg dag haha. nu ska jag duscha och borsta tänderna. vi hörs imorgon med en veckans fråga!

någon mer än jag som fastnat för den här serien?


tänk att det finns så fina människor

gud vilken tur jag har som har fått lära känna er. vad vore jag utan mina vänner? ni betyder mycket för mig.
 


måste jag sakna allting..?

kan jag inte bara leva i nuet? måste jag sakna allting. när jag tänker på hur mysig sommaren var så vill jag bara tillbaka, sitta i friggeboden me linn o skratta, känna vinden i håret när jag åker med båten på höga vågor eller pirret i magen på lisseberg. varför går allt så fort? så fort att man inte hinner njuta när det väl är, måste jag bara sakna det. när ett tillfälle väl är så tänker jag inte på det men när jag inte är där längre gör jag allt för att spola tillbaka tiden. om inte tala om när man var liten.. hur mysigt och enkelt allt var. aldrig känna press, aldrig stå inför stora val eller känna sig sviken av folk. tänk att jag aldrig kommer få vara liten igen. aldrig, aldrig aldrig.. åå jag hatar det ordet! men jag tror man ska tänka så här, att sakna saker är ett tecken på att man har fina minnen.

har ny design, men tänkte vissa några andra jag haft!

har suttit uppe ett tag nu me en ny design som innehåller lite bilder från hösten o sensommaren :) nu ska jag visa några andra jag haft.






så där det var några.

VILKEN ÄR ER FAVORIT? :)


inte lik alls!


jag måste säga att jag inte känner igen mig alls :s
hur kan folk tycka jag är lik?


löööördaaag

tja fölk! idag vare lördag då, ååå va nice! jag har varit i stan på teatern osså köpte mamma nya sss byxor. inte för att jag tycker om märket så mycket men jag gillar modellen och att de är jätte bekväma. sen var teatern jätte rolig också. jag måste säga att min nya teater är verkligen mycket bättre än min förra. jag känner att jag utvecklas mer. sen har ju kända skådespelare gått där så jag kan ju lita på att den är bra ^.^.

jag o marre i centrum förut x)<3

JAG SKA FÖRSÖKA BÖRJA BLOGGA IGEN :O X)

HALLÅ FOLKET! jag fick något ryck att jag ska börja blogga igen. saknar kännslan! jag ska försöka i alla fall så får vi  se om jag fortsätter. men jag ska blogga som förr hade jag tänkt! om skolan, kompisar, kännslor, åsiker, ja vad som faller mig in. men nu ska jag se underbara idol hahaha! hörs!


RSS 2.0