like, like, like!

satt och redigerade den här bilden lite snabbt och slarvigt. den här chokladen är bara sååå god! om ni inte har ätit den så gör det. det blir dagens tips!

har man söta vänner så har man

sötisarna tove och marre igår på bussen påväg hem från skolan! lite kort om dagen då? jo idag var jag i skolan!!! coolt va för det kunde ni ju inte ana! :o hahahah ana en ana zeljic! ska försöka utala det i skrift, zeeljiish, zelich, zeljits. nej men gud va tråkig humor jag har. ja i alla fall. jag pluggade i bibblan med svenska och lite matte me några kompisar. feeeet intressant jao! sorry för skit tråkigt inlägg, har tråkigt haha! x)

dagens mummsiga mellis ;)

när jag kom hem från skolan för ett tag sen var jag fett sugen på lite onyttigt hehe. älskar den här maten! xD

blir lite irriterad på mig själv

det är sjukt irriterande. nu när skolan börjat har jag varit trött nästan hela tiden. vaknat (skit trött), gått till skolan (skit trött) pluggat i skolan (skit trött) åkt hem (nära på att somna direkt) kämpar att hålla mig vaken (tillslut sover man som en stock). så känner jag liksom! hur kul är det? och ändå sover jag inte så lite. men det har väl att göra med att skolan har börjat med helt nya tider och sånt. hoppas det blir bättre!
random bild jag tagit.

köpte jackan av hanna! ^^

diggar att bilden blev så ljus. ser närstan ut som en spöke under den mörka jackan! ;)
igår köpte jag den här fina skinnjackan av min snälla kompis hanna. blev riktigt glad eftersom jag alltid tyckt den varit så fin på henne. men nu var hon sugen på att köpte en ny jacka så då tog jag över den här. nu tittar jag i alla fall på true talent och mer uppdate kommer senare! :)

jag är inte normal ...

nu ska jag berätta lite kort om min dag..
åkte till skolan på morgonen och så klart skit trött eftersom jag bara hade sovit i sex timmar. skoldagen var väl helt okej. vi såg en film om kalla kriget som jag tyckte var rätt spännande eftersom jag sattsar högt i SO medan alla satt o tyckte den sög. haha ;) sen efter skolan åkte jag hem. pratade med hanna i telefon rätt länge som vanligt ^^ och sen klockan halv sju somnade jag! hahah, sen vaknade jag vid elva för att jag var hugrig så gick upp och käkade mat. nu är klockan 00:41 och jag ska försöka somna om. duktig flicka men bra vanor. NOOT!
utsmetat smink och så där härligt nyvaken! skit snygg måste jag säga!

är du hugrig och trött?


varför då inte skaffa sig en matsäng? skit nice ju! kan man ligga o äte till och med när man sover! woho värsta bra grejen ju! för "alla" som mig som gärna vill gå upp några kilo.. eller ja alla vet jag inte om jag ska säga. är nog inte jätte många som har mitt mål. men,men! gå in på: http://hej-jag-är-seg-och-äter-i-sömnen.com och beställ en säng du med! ;D

haha bara för skön snubbe

ni kan väl inte ha missat den här parodin av lady gagas låt born this way. det är ju fan sant det han sjunger.

ja, va valde du för outfit idag? jag körde på en röd klänning som täckte mitt ansikte. fint va? :D

jag erkänner en sak

jag älskar nya animerade filmer. gillar miljöerna och de är alltid så gulliga! har alltid älskat sånna filmer och kommer nog fortsätta med det. haha den senaste jag såg var gnome and juliet. rätt rolig faktist. kalla mig barnslig eller vad som helst men sån e jag! ;)


plugg, plugg, plugg..

plugga bör man, annars kör man. på provet aså.. ;) nej men aså vi fick värsta jobbiga hemstudieuppgiften där vi ska skriva en massa om kalla kriget, olika no begrepp, göra tidslinjer och sånt. nu i nian vill man ju visa att man gör sitt bästa och få bra betyg så man försöker göra allt så bra man kan. men det är grymt tråkigt ändå.

den här snubben ↓ våldtar mitt huvud ...

ja vad ska man säga, clowner är onda!

jag är så där glad nu!

jag vet inte precis varför men bara är det för massa anledningar. i dag har jag gjort lite kurs och fixat bloggdesigns till folk. så himla kul att ni vill beställa! ska försöka hinna med alla så fort jag kan men skolan måste så klart gå före så jag hoppas ni kan vänta ett litet tag. i alla fall, jag och brorsan har suttit ute och ätit kräftor ikväll och nu ska vi se en film! hoppas på någon skräckis! ha det så bra!

bara för att den här äger

(juste en liten påminnelse, angående bloggdesigns så ska ni kommentera att ni är intresserade innan ni skickar ett mail)


taggad för en rolig film!

nu blir det film! vi hörs imorron! kram och godnatt! ♥

adele - set fire to the rain

gryyyym röst hon har!

sugen på en ny cover!

var ett tag sen nu jag gjorde någon cover. är fett sugen på att bara ställa mig framför micken och sjunga in någon skön låt. problemet är bara det är det typ aldrig finns tid att göra det. sen är jag inte så bra på det där med musikprogram och jag är trött på att spela in mina covers med mobilen haha. men någon dag ska allt jag och pappa spela in covers! ;)

städat i garderoben för en gångs skull!


det är så typiskt mig att bara slänga in allt i garderoben, lådor och så utan att bry mig om hur rörigt det blir. kännde att jag behövde mer utrymme för mina kläder också så jag offrade en låda till min byrå att ha byxor i så nu är det inte lika trångt i garderoben. haha har ni tänkt på att nästan alla mina inlägg har det här längden?

utvecklingssamtal...

sitter och håller på med kursen. så himla mycket grejer att göra! åå skit jobbigt. är nog inte ensam om den åsikten. idag var jag i alla fall på utvecklingssamtal i skolan. jag var så hiiimla trött! satt och gäspade hela tiden.. haha bra intryck på min lärare. sen när jag kom hem somnade jag lite fail sådär. men jag satt uppe för länge igår.
        

Beställ en gratis design!

!TILLFÄLLIG PAUSE! JAG TAR INTE EMOT BESTÄLLNINGAR JUST NU PÅGRUND AV STRESS, OCH JAG BEHÖVER SATTSA PÅ SKOLAN! JAG ÅTERKOMMER NÄR JAG BÖRJAR GÖRA GRATIS DESIGNS IGEN.!

 

nu har jag börjat göra gratis bloggdesign till de som är intresserade! här nedan kan du se några allternativ som du kan välja mellan. de kommer komma upp nya lite nu och då så de blir alltså fler och fler med tiden.

hur och var ska jag beställa designen?
skriv en kommentar där du säger att du vill ha design nr 1 eller 2 osv. det ska stå med e-post, namn och bloggadress. skicka sedan ett mail till mig ([email protected]) vilka bilder och texter du vill ha med i designen. inom några dagar kommer du få ett mail men stilmallen och kodmallen som du bara kopierar och klistrar in på din blogg och då kommer designen vara där!

villkor för designen (måste läsas)
du får inte ta bort länken i menyn där det står "design: aboutjajja.blogg.se". ( om du nu inte bestämmer dig för att göra om designen helt från början med en grunddesign.)
du får inte ge designen vidare till andra.
du ska skriva ett inlägg där du berättar att designen är gjord av mig.
tack för att du läste detta och har förståelse!

design nr 1. ljusbrun och blå med växter i nyanser. ( min favorit) i din beställning behövs: 2 st bilder, en personlig text som ska stå under rubriken "Välkommen", samt en valfri text över ditt bloggnamn.


design nr 2. blå gullig bakgrund med guldblommor. i din beställning behövs: 9 st bilder och en personlig text som ska stå under rubriken "Välkommen".


design nr 3. ljusrosa glansig design. i din beställning behövs: 9 bilder, en personlig text som ska stå under rubriken "Välkommen" samt ett citat eller annan text du vill ska stå över bilderna.

design nr 4. stilren ljus design. i din beställning behövs: 9 st bilder och en personlig text som ska stå under rubriken "Välkommen".


design nr 5. svart tygmönster som bakgrund. i din beställning behövs: 9 st bilder, en personlig text som ska stå under rubriken "Välkommen" samt valfri text bredvid din bloggadress.



ge aldrig upp något du vill ska ske

hur många sekunder, minuter, timmar, dagar, veckor, år det än tar så slutar jag aldrig tro.

the edge of glory

the edge of glory - lady gaga

copy cats or what?

förlåt för suddig bild! jag och marre bestämmde oss igår för att ha nästan exakt samma outfit. såg lite kul ut när vi gick bredvid varandra sen.. ja juste, tröjorna vi har på oss är de som vi köpte på hm när vi skulle på the voice som jag skrev om. men nu ska jag typ ta och göra min hemstidieuppgift, skit tråkigt! men saker måste göras så är det bara!

tjenare bloggen! har ni haft en bra dag? :)

själv har man varit första dagen i skolan. var rätt kul att träffa alla igen och visst hade man saknat att sitta med kompisarna och snacka haha. men den här terminen vill jag verkligen plugga ordentligt och inte bara prata bort min tid. i alla fall, efter skolan åkte jag med marre hem till henne och vi hade skit kul garvade åt en massa saker.. typ flummhumör! x) bilder från idag hos marre!

hejhej snygg tjej

de flesta brukar nog vilja redigera sina bilder för att de vill se bättre ut. jag körde på raka motsatsen! måste säga att jag blev riktgit vacker! nej men lite kul tidsfördriv sådär. egokick att se på orginalbilden eferåt haha! XD

med bild & text



songs in real life

som vanligt så var det hanna som visade mig den här video. ganska kul faktist!


en dag kvar nu!

bara en dag kvar på det här sommarlovet. känns fett sorgligt med samtidigt lite kul att få träffa alla kompisar igen. men det suger verkligen att lärarna ska pressa alla till hundra. man måste väl ha tid att ha kul och kunna ta det lungt också?


tråkigt utan sommarens jordgubbar?

brukar du också sakna smaken av härliga jordgubbar som du vanligtvis äter på sommaren. det brukar i alla fall jag göra! men även fast det inte är exakt lika gott som färska jordgubbar så är frysta också väldigt gott. jag åt det en del hemma hos min kompis hanna och jag verkligen älskar det! du kan ju alltid köpa ett paket frysta vilket är mycket billigare än färska desutom. värm de och ät med vaniljglass! skit gott!
bild snodd från google

lite klockren bara

från en bok med olika myter typ

hejhej hyper!

jag borde ju vara trött efter en sån här dag.. eller? istället sitter jag och käkar (middag nr 2 ofc!) och känner mig helt jävla glad och flummig. är sugen på att se någon skräckis eller nåt! fast det är inge kul själv. någon kompis som vill komma över? ;D nära ska nog försöka sova snart ändå.
otroligt vacker bild måste jag säga!

varit på the voice med kompisarna!

haft en skit rolig dag med marre och josse verkligen! vi kom till stan vid fem tiden och då var det fullt med små fjortisar som sprang runt. usch! men sen lite senare började de gå och det kom dit en del roligt folk! konserten började vid sju och pågick till efter tio. jag och marre köpte även en varsin söt rosa tröja på H&M som vi ska ha samtidigt när skolan börjar! ^^ men det här är roliga minnen måste jag säga! helt slut i benen!

adele someone like you



rensa & sortera smink

det har jag gjort idag! så här såg det ut när jag vände upp och ner på mina sminkväskor! skit rörigt, usch! allt låg huller om buller och var smutsigt av ett puder som läckt ut och grisat ner massa. nu har jag sorterat allt i sina "kategorier" eller vad jag ska säga.

every little thing you do will change your life



just go with it


förut när jag var med josse så såg vi den här filmen. jag tyckte den var riktigt rolig faktist. men man kunde ana under filmen hur den skulle sluta som med många andra filmer. jag gillar att bli överaskad på slutet! men, men. en bra film jag kan rekomendera att se.

osminkad - trött - oredigerad

haha någon måste ju bryta trenden att bara lägga upp pigga, redigerade och sminkade bilder. är skit trött nu och tänkte kolla på ett kort program på svt play. sen ska jag släcka ner datorn, sluta ögonen och bara sova. älskar att sova men hatar att gå och lägga mig. ;)
god natt! vi hörs imorgon!

dagens låt

hejhej. nu har jag spleat upp den här låten 50 000 gånger ungefär. min brorsa får damp snart... ^^ moves like jagger - maroon 5 niceig låt tycker jag. får inte nog av att höra den. vad tycker ni om den? :)


dagens nya grejer

hejhej. dålig uppdate idag va! drog med marre till bland annat haninge centrum idag. där träffade vi även hanna och hennes kompis sabina som vi stallkade lite haha. fick med mig det här efter dagen. nu sitter jag bara och kollar runt lite på datan. såg nyss the turist som jag i å för sig redan sett en gång men mamma ville se den x)...
när jag provade pennan och läpstiftet. ganska nice tycker jag.  :)

börjar nian nästa vecka

tänk att det bara är några dagar kvar tills skolan börjar nu. känns helt sjukt att man börjar nian! sista året på kunskapsskolan liksom! jag får sån ångest när jag tänker på hur stor pressen kommer att vara de kommande terminerna att presstera och göra sitt bästa. men jag klarade ju åttan bra så låt oss tänka att nian går lika bra också!
jag och hanna som emos. haha har inget med texten att göra.

vilken bra låt! not

feetdissar verkligen den här låten. får en känsla av att de här är några fjortisboys som försöker få uppmärksamhet genom att vara "roliga" vilket de enligt mig verkligen inte är. låten suger och det är så sjukt falskt när de sjunger. nä, kalla mig att jag inte har någon humor men det här suger.. -.-


och liksom 2 686 772 visningar? 

sweet kitty

hade lite tråkigt så redigerade en teckning jag ritat förut nu i sommar. började med att göra färgerna starkare, målade sedan lite fort  med vit färg runt linjerna, gjorde om det svarta till en lila nyans och la in en text. lite lagom slarvigt gjort haha.. så nu ser det ut som att det är ritat direkt på datorn, lite kul tidsfördriv.
orginalbild
-klicka för större format-

josse var nyss här

träffade josse idag som jag inte träffat på rätt länge. senaste var ju på runmarö. vi gick så klart och köpte godis haha och sen blev det två filmer på rad. nu tänkte jag snart sätta igång med att fixa i ordning på mitt stökiga rum som aldrig vill städas...

vacker himmel

- oredigerad -

kolla vilken vacker himmel jag tog bild på förut! älskar när den blir så där röd och mysig! men, men, nog om det. har ju sovit hos hanna två nätter i rad och kom hem för några timmar sen. vi hade jätte kul. första kvällen sminkade vi oss till emos och andra kvällen när ana också var med så målade vi fejkögon på ögonlocken. vi såg skit läskiga ut! kanske kan lägga upp nån bild på det senare.

Om mig och bloggen

Vem är Jajja?
Jag som driver den här bloggen heter Johanna Andersson och jag föddes våren 1996 så jag är alltså 15 år. Jag har kallats Jajja sedan jag var ungefär 8 år gammal så jag är väldigt van vid det smeknamnet. Jag skulle nog säga att jag är en ganska glad person som älskar att få prata och utrycka mina åsiker. Mina intressen är att få hålla på med musik gensom att sjunga, spela piano och komma på låtar. Jag har även gått länge på teater och när jag var yngre gick jag på dans. Ja, kortfattat är jag e tjej som älskar att få vara kreativ!

Vad är syftet med bloggen?
Jag började blogga i april år 2009 eftersom min kompis sa att det var så kul och efter att jag hade kommit igång så älskade jag det. Min blogg är som  mitt liv sammlat i en sida. Här står allt jag gör om dagarna, mina covers, mina intressen ja det mesta helt enkelt! Själklart skriver jag inte allt i bloggen eftersom privata saker inte har med mina läsare att göra vilket jag tror ni förstår men det mesta tycker jag är kul att dela med mig av.
Jag sattsar inte på att bli någon storbloggare utan jag bloggar för att jag älskar det och de som gillar att läsa mina inlägg får jätte, jätte gärna fortsätta med det!  Jag tar var dag som den kommer så får man se hur statestiken går helt enkelt och om den skulle gå mer och mer uppåt så skulle det bara var hur kul som helst!

Om du vill ha hjälp med design, eller har någon fråga så kan du kontakta mig på:
[email protected]

the emo girls




bilder från igårkväll då jag och hanna gjorde om oss till emos. måste säga att jag trivs bättre i att vara mig själv haha. men lite coola blev vi ändå måste jag erkänna.. hehe vi säger så i alla fall.

camillas quinsanera

skulle lägga upp ett par bilder från festen i förrigår men har sovit över hos min kompis så har inte haft så mycket tid till datan. här är i alla fall ett par bilder därifrån.
länk till julias blogg. (hon som tog alla bilder därifrån)

helt slut!

kommer somna vilken sekund som helst känns det som! camillas sweet fifteen fest var jätte kul. massa dans och vilken gullig släkt hon har också! kom hem för en halvtimme sen ungefär så var på festen i åtta timmar haha.
5829806081_f563d34238_z_large5829806081_f563d34238_z_large
imorron kommer en massa bilder från festen upp här på bloggen! eftersom jag kommer ta dem från julia så länkar jag ju så klart även till hennes blogg. god natt!

hemma hos julia och fixar!

vid runt fyratiden så ska vi dra till camillas fest. just nu håller julia, vendela och erica på att fixa cupcakes som de ska ge bort i en liten korg. sött va! jag kollar mest på och provsmakar lite haha. niiicee! och snart kommer mamma med klänningen också. men jag hoppas ni har en rolig lördag det ska jag ha! kram!



heldag med vendela i centrum

inte så mycket uppdatering idag va? det beror på att jag har varit i centrum under dagen. det var super kul att få träffa vendela igen som jag inte hade träffat på flera månader. jag kollade ut lite pressenter till camilla eftersom hon fyller år och ska ha en fin fest imorgon. KAN NI GISSA VAD JAG KOM PÅ NÄR JAG KOM HEM? att min klänning jag ska ha är på runmarö! så jag fick värsta paniken men mamma sa att hon ska åka hem med den till mig imorgonbitti (det ligger inte så långt bort så det funkade). snäll mamma man har! :)

dagens låt

den här låten tycker jag är riktgit fin.




demi lovato - skyscraper


mumms hemmagjorda pizzor!

här är svaret på vad jag skulle baka ikväll. efter att jag kom hem från marre så började jag och mamma sätta igång och baka hemmagjorda pizzor! det blev 4 stycken och stora var dom. riktigt goda också så klart!
färdig att servera! ♥

svar på kommentar

angående den här kommentaren:
jag vet att det är du linn eftersom det var du som tog bilden. om du kollar vad jag skrev så skrev jag "synd bara att bilden på mig blev lite pixlig men jag var tvungen att förstora den en aning". så det beror ju inte på dig eller din kamera utan på att jag förstorade den. hoppas du förstår. kram på dig sötis!

snart drar jag till marielle

vacker bild på tove och marre från när vi som över... ;)
snart drar jag hem till min söta vän marre. vi kommer antagligen flumma, snacka en massa och se film haha som vi brukar. ikväll så kommer jag att uppdatera med roliga inlägg. troligtvis även ett inlägg på något jag har bakat hm.. får se. ja juste, en dagens låt kommer upp under dagen också! ha en bra dag kram!

snart får jag gosa med dig igen lilla hund ♥

saknar lilla fina jenny. typ hela tiden när jag var på kalvön (mitt landställe) så satt jag och gosade med henne och badade med henne så det är tråkigt att gå upp nu på morgonen utan att en hund kommer inspringandes och viftar på svansen. men snart kommer de hem till vendelsö igen så då ska jag gosa ordentligt med henne haha. för er som inte vet vem det är så är det min mormor och morfars labrador.

ten things about me


do you know that? :o

1. jag kan vara väldigt bestämmd och envis av mig. 2. jag hatar folk som tycker det är coolt att vara dryg. 3. jag äter väldigt sällan annat kött än kykling och fisk. 4.jag har dansat på tv när jag var mindre. 5. jag är naturligt smal och hatar det. 6. jag har lätt för att bli intresserad av killar men det är inte ofta jag blir riktgit kär.  7. jag har ridit på en kamel i egypten. 8. jag håller andan när jag går förbi någon som röker. så sjukt äckligt! 9. jag älskar mina fina vänner, så smarta, söta och roliga på samma gång. :) 10. igår blev jag medlem på bloglovin.

införskaffat under sommarlovet

här är en samlad bild över de nya kläder jag fått under sommaren bland annat på sommarrean. + ett tublinne som inte blev med på bilden här nedan.
rearearea! :)
jeansskjorta H&M 99:- / linne JC 50:- / de andra skjortorna H&M  75:- / tröjan H&M 100:- / mjukisbyxor statium (ingen rea) 299:-

ny designat

vad tycker ni? jag blev ganska nöjd. synd bara att bilden på mig blev lite pixlig men jag var tvungen att förstora den en aning eftersom allt hade blivit fail annars. men det har slutat spöregna nu! otroligt va haha!
en bild på mig som josse tog när vi var på runmarö. saknar :)

kan det inte sluta regna?

nu har det regnat flera dagar i rad och det verkar som det aldrig ska sluta. vaknade till ljudet av åska... hur kul är det liksom? men, men. ska se om någon vill göra något idag annars blir det väl en inne dag med film och bloggen.

drogar den här låten..

har gått och nynnat på den här låten hela dagen och kan inte sluta lyssna på den. tack vare marre och tove som satt och kollade igenom en tjejs covers på youtube då hon sjöng den där låten.




fix you - coldplay


om filmen igår

igår kväll såg jag ju red riding hood och jag tyckte den var väldigt bra faktist. man märkte lite att den påminde om twiligt när det gäller mystisk kärlek och övernaturliga saker men helt klart var den mycket bättre än twilight. den kan jag rekomendera i alla fall!

red riding hood får 7/10 poäng av mig ;)


ONE thing can change EVERYTHING


hej igen. nu måste jag läsa lite ur min bok på engelska eftersom jag ska ha läst ut den när sommaren är slut. inte nice måste jag säga. men, men. efter det tänkte jag att jag skulle lägga upp bilder på de plagg som införskaffats den här sommaren som ett lite kul tidsfördriv.

åå vad jag blir arg på mig själv!

inatt så somnade jag klockan fem. liksom hur smart är det att lägga sig så sent.. ja, och idag så hade jag ställt alarm på klockan 11 men det är ju klart att jag lyckas somna om och vakna klockan två! så då var den dagen bora liksom. nä, ska aldrig vara uppe länge igen blir bara arg på mig själv sen haha.

kvällens filmval

nu ska jag se den  här rätt nya filmen. det är en ny verision av rödluvan. ni vet som alice i underlandet finns ju också som ny verision av som gjordes för ett tag sen fast omgjord. vi kollade på trailern till den här när jag var med tove och marre men då var jag fast inställd på att jag ville se life as we know it men nu blev jag lite sugen på att se vad det här är för film. jag kan uppdatera sen om vad jag tyckte om den.

bye och godnatt så hörs vi imorgon!

lite uppdate kan man säga

igår kom jag till marre så där mitt på dagen och vi pratade en massa och gick så klart till Ö&B och köpte godis och chips. vid typ sex tiden kom tove också och vi började se en jätte fin film som heter the notebook. sen åt vi kycklingtaccos  OO MY GOOOOOD va den maträtten är GOOOOOOD! i alla fall efter den underbara middagen så satt vi och snackade och tittade runt lite på datorn och vi visade tove en snygg kille från en film. om vi säger så här... hon blev kär. sen såg vi life as we know it men då somnade jag höhö osså kastade de kuddar på mig o höll på, snälla kompisar. :D
"imorse" även kallat eftermiddag så kom ana också och det här var det första hon såg av oss. vackra flickor!

yes boom bang!

andreas har äntligen lärt mig ladda ner filmer lätt. brukar alltid faila annars. har redan en del filmer och har skapat olika mappar för olika kategorier av filmer så dem blir lättare att hitta. eftersom jag är en filmmänniksa som älskar att se film så är det klart man blir glad nu. ;)

tjockt nice

idag ska jag träffa dessa sötisar. ska bli as kul eftersom jag inte träffat dem på skit länge. jag ska hem till marre om en liten stund, ska bara duscha och lite sånt innan. sen vid runt fem, sex tiden så kommer tove också. men det blir nog inte så mycket bloggning idag men imorgon så blir det uppdate om vad vi gjorde och annat kul.
bild snodd från toves facebook. här är en länk till hennes blogg.

om jag blev skrämd!

god morgon världen! vaknade för en halvtimme sen och hade nyss drömt en hemsk mardröm. när jag vaknade satte jag mig upp i sängen och tog upp mobilen. då ser jag på mitt öppna fönster och hör att något prasslar nere på marken utanför och jag tänkte att jag var ensam hemma för att mamma hade sagt att hon skulle iväg och slänga skräp i jordbro. i alla fall, jag hörde hur någon gick runt där nere och tog tag i en stege och jag tänkte direkt att det var en inbrottstjuv som ville bryta sig in i villan och som inte förstod att det var någon hemma. så jag sprang ner med mobilen och datorn men när jag kom ner såg jag att mamma stog utanför och hon sa att hon höll på att samla ihop kraft ute på tomten. så alltså var det hon som hade stått utanför fönstret. snacka om lättad.
nu blir det en kopp varm te.

kanske bara jag som förstår


ibland när jag kanske ska komma på en låttext eller bara sitter och tänker så brukar jag komma på lite tänkvärda meningar. jag har jätte många anteckningar i mobilen med olika dikter (eller vad man ska kalla dem) och annat. hoppas ingen snor min mobil och läser igenom alla. hehe det skulle va lite pinsamt. men, men. det här var en sak jag skrev ner när jag satt ute ensam sent på kvällen och tittade upp på alla fina stjärnor och månen. det jag menar är att även om någon du älskar lämnar dig så finns det alltid någon annan där som aldrig kommer överge dig.


några bilder från runmarö med linn








ett nytt litet linne


dagen klädval. linne och jeans från JC. ledsen för att bilden blev så suddig.

minns ni linus & jonte?

här är ett kärt återseende med våra bästa bögkompisar linus och jonte!



raaawr erkänn att de är ett par riktigt heta killar! 50 000 kilo kajal utsmetat i våra fejjor..


mycket att berätta hela tiden!

runmarö me linn va jätte kul! vi körde en massa golfbil, satt framme på båten och åkte på vågor. rodde ut till en annan ö till ett berg vi döpte till kolberget där vi fikade och pratade en massa. varje kväll såg vi filmer och åt massa onyttigheter haha. men lite otur hade vi också för sista minutrarna innan vi skulle åka ifrån runmarö så gjorde vi en grej o då slog jag i armen rätt hårt. har inte kunnat sträcka ut den eller vrida på den alls men nu har jag börjat kunna röra på den mer så det är nice!
juste, efter runmarö så har jag sovit i lägenheten på gärdet två nätter pågrund av att vi igår var hela dagen på arholma och träffade min syrra som sommarjobbar där. en mysig liten ö var det!

vad sägs om en jätte marräng till dagens fika? ;)

nu: runmarö med linn

hejdå så länge! nu drar jag ut till landet och e tillbaka om kanske en vecka eller mindre. det blir nog ingen uppdatering om jag får säga vad jag tror men vi får ju alltid hoppas.

random bild från hotellet i danmark.


en ritad hanna och en verklig


förut i sommar så försökte jag rita av sötisen hanna. först blev jag fett nöjd men nu så inser jag att den blev ganska ful... aja, så ere ibland..

trött som "pip"

måste verkligen sova snart men ska bara fixa klart lite saker innan! fixar lite filmer som jag o linn kan se på runmarö sen. men, men har inte så mycket kul att berätta för tillfället men ska snart slänga in ett inlägg me lite bilder jag ritat nu i sommar.

RSS 2.0