kanske svåra att förstå men så fina ändå

ibland slår tanken mig. hur skulle det vara att inte ha några vänner? jag menar vänner är nog något av det finaste som finns. det är klart.. jag kan prata om mycket med mig syrra och vissa saker me min mamma men utan vänner så skulle jag ha mycket inom mig och så är det nog för många. och vist är det tråkigt när gammla vänner lämnar en och då folk man trodde man kunde lita på bara hade en som stöd tills den hittade nått annat gäng. först förstod jag inte men nu kan jag liksom acseptera det eftersom jag så snabbt hittar nya vänner och ger alla en chans. vissa kan vara svåra att förstå sig på och visa kan verka fåniga, men när man lär känna nån kan det visa sig att personen är så mycket bättre och roligare än man någonsin kunnat tro.



god jul alla söta vänner!<3

några av julklapparna ! :P


sammlade :)

linne från JC ( av syrran sanna)         love tröja från lindex

4 trådlösa buzzkontroller till playstaition 2

jungelparty! buzz popp frågor & buzz holywood frågor. skit kul! :D

morgonklapparna! as fint halsband i fin ask från Linn<3, hellokitty topp från lindex och rosett deadem från gina tricot.<3

24 olika jätte bra färgpennor man kan omvandla till vattenfärg och målarpapper!

jätte fluffig dunkudde och ett av de två par vantar jag fick. max faktor masckara.

konstblommor i granna färger. mjuk mössa och halsduk från H&M

"lite rött" haha, en duk till skrivbordet. julstrumpa till nästa år, godisfyld väska och klämmor.

hahahah nallar ^.^ den ljusbruna från guldfynd, av brorsan<3

halväten lind choklad, hund från sweitch(stavning?) E.M.D skivan

filmer. och benvärmare från gina och lindex .


everest jacka från stadium. super mysig , varm och mjuk.

hoppas ni också blev nöjda med era julklappar! säg gärna vad ni fått! alltid kul att veta ;) ha en bra jul. kram / jajja

känner mig lite bortskämd i jul när jag samlade ihop allt jag fått... xd haha!

hej igen! snart jul.. :)

ja bara några dagar kvar nu. 5 dagar om jag ska vara exakt X). längtar och det ska verkligenn bli skit kul att få träffa släkten, bara med syrran, pynta granen, göra julgodis med mamma, ställa julbocken vid dörren och längta efter klapparna! mmmm! jag skulle kunna ha jul flera gånger om året om jag fick bestämma. men eftersom jag inte har bloggat så mycket på sistone tänkte jag skriva rätt långt om lite hur veckan varit!

tisdags:
skolan var helt okej. eller okej.. kanske bättre än så eftersom jag fick ett mvg i svenska. blev i alla fall jätte glad x). sen åkte jag och josse hem tilll lilla vendelsö och hoppade runt i snön ( vi är världens mognaste 13 åringar ;D) aa men efter det kollade vi lite på film och jul pysslade. jag gjorde två kort och josse me. gick hem därifrån vid halv 10 på kvällen och var jag trött? mmhm!

onsdags: ååå mysig men kall dag. vi var nämligen med skolan i gamla stan och var på julmarknad. vi käkade på donken och efter det köpte jag två porslins änglar och en katt och hund i porslin (julklappar). sen drog vi till tjejgruppen och hade det mysigt. vi fick göra egna tvålar men coccos och ros dofft som jag också ska ge bort.

torsdag: drog hem till josse och kollade på en thriller. sen åt jag där, mysigt värre. ehm vad vi pratade om vill jag nog inte nämna eller vad tycker du josse? ska jag berätta ;););) gick hem vid runt 8 tiden på kvällen i alla fall.

fredag: vi sluuuuutade plugget och fick lov! gud va skönt aså. men efter en timmes skoldag så drog jag och några kompisar till centrum och köpte julklappar och hade det bara bra.

lördag: idag skrev jag rimm på alla julklpaar jag köpt. det var sjukt svårt att komma på men efter et tag gick det. sen var jag mamma, pappa & sanna i farsta centrum och köpte julklappar. något jag vet att jag kommer få är en svart everest dun jacka, vid fluffig halsduk och mössa i samma material. sen var mamma runt i massa affärer och köpte saker till mig men jackan var jag tvungen att välja ut själv ^.^.

good jul! <3


en dag med sprakande ljus!

haha , ja.
dagen kort sammanfattad: jag redovisade kursen och fick godkänt. jag skrev också färdigt steg 12 i engelska som jag troligtvis kommer att redovisa imorgon. ååh! föresten , imorgon ska lärarna ha lucia tåg! haha , osså ska vi äta gröt xD. men efter skolan drog jag, marre & klara hem till mig och hade mysigt julfika. det kallar vi att "plugga". jo vi hade lovat oss att vi skulle plugga idag men på grund av att vi inte kom in på porten så hade vi lite jul mysigt istället. här kommer några bilder! ha en bra kväll och mysig kväll! så ses vi imorgon. kram

"nu tändas tusen juleljus i johannas lilla kök.
och tusen, tusen strålar då på marres små kinder.."

klara tycka om macka!  HAHAHA

haha , glad marre x)

hhmm.. undrar vad det är i den där elden? marre ser lite drågad ut på den här bilden...? haha<3

backstage från teater uppspelet

jao . så är det. har haft två uppspel på lördagen och idag söndag aså. det har varit skit kul och vi alla har stöttat varan och kramats ordentligt ^.^. aa jusste! idag va vendela och kollade också så det var ju kul xD. jag tog massvis med bilder där ifrån. här kommer dem!:


ohhhh älskar de där stickade sköna .

haha omg va jag tuppearde mitt hår HELA tiden. lovisa fick det bra direkt typ ..  xD

här fixar rockare fjortis frilla (karraktärer) ! :D

"SÅ" normala ....

yeeehy!

vad tycks ? vist är min grupp "helt normala" haha , men ska typ sova nu eftersom jag måste dra till skolan imorgon. så god natt alla snälla. hoppas ni drömmer söta drömmar.. ( och alla skitar , hoppas ni drömmer mardrömmar) hahah ^.^

RSS 2.0