nästa vecka! :D

nästa vecka så händer det massa skojj. tisdag åker vi i friends till skansen. det är friendsdagen
då och alla friendsare runt om i sverige kommer ditt osså är det artister och grejer där! sen på torsdagen
så ska vi till kosmonova också (hm... stavas det så eller ...?). i alla fall så längatar jag as mycket till friendsdagen!
var grymt förra året. puss och kram, godnatt


tycker synd om er!

stackarna, vilken dålig uppdatering jag har fått. har verkligen inte haft lust men nu uppdaterar jag bara förr att ... typ? x) igår sprang vi i skolan och jag fick en helt okej tid men tove kom 1 sekund före mig vilket jag dampar på!XD är det något särskillt som ni vill att jag ska blogga om förresten? säg bara till då för då blir det lättare för mig vad jag ska skriva också. vi hörs snart<3

en sak jag älskar

det är att åka i bilen och lyssna på musik på hög volym. det ska gärna vara mörkt ute och vara i innerstan. det är så mysigt att sitta där i värmen och bara titta på allt som passerar en och alla fina hus. ja, för många kanske det verkar helt öken men jag tycker det e fett mysigt!

glaaad påsk!

en bild tagen för 2 år sen typ.

jag hoppas ni har en bra påskafton. är bara inne en snabbis på datorn. har suttit ute i solgasset och ätit påsk mat och tårta. den här morronen letade vi inte påskägg eftersom jag hade sagt att jag inte pallade det. men kommer få ett stort ägg ändå som ligger o väntar ;)...

jag vet en sak

....som inte ni vet ;)

ikväl är jag hemma

hejhej. ja som sagt så har jag inte bloggat nu på några dagar. har ju varit på landet så har inte haft så mycket att säga. det har varit mysigt och soligt nästan hela tiden. i helgen hoppas jag på att träffa någon kompis men alla är säkert upptagna.. aa vi får se.
bjuder på några bilder jag hittade från förra året och beskrivning till. vi hörs!

här är en bild från där vi har vår båt och badar ungefär, tagen i somras.

farmor har tapetserat väggarna med hennes tavlor hon målat.

jajaja.. ibland får man bjuda på sig själv. sitter o sjunger roliga låtar tror jag. x)

fina blommor på utebordet.

gräver efter min boll jag köpte i estland xD

jag och linn i fören på båten haha.

en liten johanna!

<p><span style="color: #99cc00;" mce_style="color: #99cc00;"><strong><span style="font-size: large;" mce_style="font-size: large;">jahapp !</span></strong></span><br /> d&aring; vare valborg &amp; masbrasan idag d&aring;.<br /> har hafft en nice vecka men har skrivit det mesta p&aring; min blogg:<br /> aboutjajja.blogg.se . fyller &aring;r ocks&aring; &aring;r om en vecka . men f&ouml;lj allt<br /> p&aring; min blogg ! puss</p>
hihi kolla vad liten jag var! bild från 6an tror jag! x)

åker till landet , hoppas datorn hänkar

tja! klockan e fett mycket och ska sova nu. tänkte bara säga att jag åker till landet imorgonbitti. ska ut till runmarö med pappa och farmor. men jag hoppas verkligen att jag får ta med mig datorn för annars kanske jag dör xD haha nä men älskar datorn!

 


en bild från runmarö. känner du kanske igen linn?


till tove zumo

jo det är så att jag påpekade att det står null i varje ruta när man ska komentera på toves blogg men hon förstod inte vad jag menade så nu har jag prtscat så att hon kan få se.

och jag har inte skrivit dit det! för er andra, jag fattar att ni inte bryr er ;)


gulliga kompisar


med den här somriga bilden säger jag god natt till er allihopa. hoppas jag kan somna. är fortfarande påverkad av titanic haha aså inte så att jag är ledsen men liksom slutar inte tänka på den. haha ja jag vet, mobba inte att jag e kännslig haha.

nr 18 på spotifys topplista?

sitter och lyssnar på spotifys topplista. är det bara jag som tycker att låt nr 18 är en aningen skum? hittade musikvideon på youtube också. de´t gjorde den inte mer normal hahahah. ja vem säger att man inte kan skriva sånna låter? xD

jag kunde inte sluta gråta!

idag var jag med hanna och hennes kompis mathilda. lite senare kom även ana. hur som helst, dagen var jätte rolig och mysig. på kvällen beslöt vi oss för att se titanic eftersom hanna aldrig hade sett den. ja.. det slutade med att jag och hanna satt hand i hand och verkligen skrek och kunde inte sluta gråta. vi hade mascara i hela ansiktet och var verkligen förkrossade när han dog. tänk att en film kan påverka en så mycket! och jag har ändå sett den typ 5 gånger förut men har aldrig gråtit så mycket som nu... x)

kom igen då


jag har alltid trott att jag heter i den här ordningen med det gör jag faktist inte. jaja palla snacka om det. jag vill hitta någon att va me idag, ska försöka ringa runt. hoppas någon kan *håller tummarna*.

god "morgon"

god morgon folk. eller ja aså för mig är det godmorgon, ni är säkert redan ute och gör något. jag vaknade typ 10.40 eller nåt och då hämtade jag lite frukost i form av yogurt med flingor och satte mig vid min laptop. fy på mig... jag börjar bli en riktig datanörd känner jag. måste ändras på!

juste... hur var det med det där om att plugga lite på lovet? hehe.. jag gör det sen, jag brukar säga så.

the spring



titta vad jag hittade på tomten. såg en massa olika vårblommor som nyss slagit ut och tog fram mobilkameran och började ta en massa bilder på dem. det är så mysigt att det snart är sommar, man blir liksom piggare!

det blev allt en ny design

som ni ser så har jag gjort en ny design. blev rätt nöjd faktist :). imorgon hade jag tänkt att träffa nån kompis och hitta på något kul. idag har det varit en dag med mycket sol och hög musik. kände att jag kunde unna mig en sån slappardag idag på grund av att jag skickade in svenskan i förrigår. så nu blir det att börja på 27 vilket verkar rätt lätt.

- nån random bild från skolan -

bara för kul! xD

ja.. jag är smart..

hittade en bild jag tog för nån vecka sen och shitt va jag skrattade! skulle ta en outfitbild och hann inte ladda upp från mobilen så fotade med webbcamen. då kom jag på att jag inte nådde knappen på datorn så där stod jag som ett frågetecken. då jag kom på den ultimata ideen att använda en galge som en extra arm hahahah! fan va töntigt! fattar inte ens att jag lägger upp det här på bloggen... pinsamt xD

bort med det gamla! :@

åå jag känner mig verkligen trött på den här gamla designen nu! vill ha nytt, nytt, nytt! men grejen är bara den att jag vet inte hur jag vill ha den nya och känner mig fett omotiverad att göra en ny. desutom suger uppdateringen också så ja vi får se om det kommer upp någon ny eller inte...

påsklov nu!

--oredigerad--

äntligen är det påsklov. jag skickade nyss in svenska steg 26 till hasse så nu är det gjort. jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra på lovet. antinge så ska jag åka ut till mitt landställe på runnmarö eller så ska jga bara vara hemma med kompisar. åå ja jag har typalltid beslutsångest x)

redigering - sagoutseende

från den här (oredigerade) till ->

den här (redigerade)..

tänk om jag såg ut så här! fett coolt ju xD. tycker att mitt utseende är grymt tråkigt. helt platt, jätte tunt hår och har alltid ringar under ögonen men anledningen till att de inte blir mörka på mina bilder är för att jag riktar ansiktet mot ljuset, det är ett bra tips ;).

flyttade inte min syrra?

jo det gjorde hon, men nu verkar hon ha flyttat hem igen? hon skulle till tandläkaren igår så då sov hon här i förrigår till igår. sen sov hon här igår till idag och det verkar som hon ska sova här inatt igen. men jag har inget emot det. tycker bara det är kul när hon är x).

ingen koppling till inlägget men gud vad jag har börjat att gilla riskakor igen! åt det fett mycket när jag var liten haha.

nä vadå ingen blogging?

hejhej. jo jag har inte varit så bloggsugen.. ibland är det jätte kul och ibland känns det helt meningslöst. men tänkte i alla fall skrapa ihop ett litet inlägg åt er. idag var jag me marre och tove och vi spelade eller dom spelade gitarr och jag pratade på skype med josse. fett socialt av mig va?:D nämen vi får höras imorgon för vet verkligen inte vad jag ska skriva, sorry!

tagen och redigerad i mobilen.

sluta sätta på alla hanna!

hanna, jag vet inte vad jag ska kalla det men lite porrigt ändå... hahah


det har varit en toppenkväll och väldigt trevligt :D när jag var på angelicas fest så körde vi en gissa film tävling som var skit rolig så jag gjorde en egen lista idag och lät familjen o anders att tävla. sanna och anders vann överlägset haha. fattar inte hur jag ska kunna somna nu, är fett pigg...

grenar och punka.. -.-

för några timmar sen när bara jag och andreas var hemma så ringde det på dörren. jag gick ner och öppnade och där stod det en arg mamma med sitt kanske 8 åriga son. hon förklarade för mig att våra avklippta grenar från häcken hade gjort så att deras cycklar fått punktering och hon ville gärna att mamma och pappa skulle betala för däcken. så där stod jag och lyssnade på hur taskigt det var att grenarna låg på vägen och själv kunde jag inte göra så mycket utan tog bara hennes nummer.

några minuter senare kom mamma och pappa hem men svarta kassar att lägga grenarna i. grenarna låg alltså bara på marken i några få minuter medan de var och köpte kassar och förresten är det en privat väg. hur som helst så förstod mamma att de vill ha ersättning och gav kvinnan några hundringar. eftersom att jag håller på med 26 som handlar om debatter så såg jag helt plötsligt det här som en debattartickel haha fråga mig inte, det kallas att påverkas av skolarbete eller nåt.
       

ska man kalla de gäster?

hur som helst. om en halvtimme så kommer min syrra och hennes kille hit på middag. blir första gången vi träffar honom så det ska bli kul att få veta vem han är. vet ni, jag har varit så duktig att jag har städat massa idag, viket kanske inte är min favorit grej precis.


måste bara säga en sak..

kolla in den här outfiten! det är bara för snygg! :O liksom lite färgglatt och så. passar perfekt till våren serru. gröna strumpbyxor, en rosa blomhatt jag fick när jag var 7 år och en orange sjal. skit hett!


suddig , jag vet.

jag tycker synd om er nu om ni inte fattar att jag driver xD försökte hitta på den fulaste klädkombinationen och jag tycker att jag lyckades bra med det x).


fredagen

god kväll, eller godnatt kanske jag borde säga. jag är verkligen fett trött nu efter allt. i skolan så pluggade jag väl sådär bra.. får ta igen lite i helgen. efter skolan så träffade vi linns mosters hund om jag inte minns fel. han va i alla fall väldigt söt^.^. sen gick jag, julia o hanna hem till julia och hade det kul. här är lite bilder.

skolan har frächa speglar ...;)

liten söt hund x)

liten söt hund + två söta kompisar.


HAHAHAH de är bara för heta!


ni måste se den här videon! jag, hanna, linn och julia har garvat sjukt mycket åt den idag. kolla in deras kläder och sätt att se efterblivna ut. jag fattar inte hur de kan vara serriösa?! man märker verkligen på dem att de tycker att de är fett coola haha.

hittade ingen nagelsax...


eftersom jag brukar spara mina naglar långa så måste jag ta en bit när jag väl klipper dem hehe.. ser nästan ut som jag tänker klippa av mig fingret xo.. fett intressant inlägg va, snacka om mycket fantasi att blogga om x)

jag kan oxå va normal


allt bra med er? jo själv är det okej. rätt trött efter sången och all blåst. fick typ grus i ansiktet för det blåste upp haha, men mer om det i ett senare inlägg. jo men det här har varit en riktig musikdag, först satt jag i musiksalen i skolan me kompisar länge och sen åkte jag o sjöng hos min lärare. kanske ska vara med på ett uppträdande i augusti och nu i vår om jag vill. får tänka på saken..

en snabbis! (skulle kommit upp igår)

tjenixen. ska snart dra och handla men tänkte bara höra av mig lite liksom. skoldagen var rätt bra, jag pluggade rätt mycket, eller så mycket jag hann. på idrotten hade vi sammarbetsövningar som var riktigt kul faktist! sen så var jag hanna och linn ett tag utomhus och nördade oss, blev typ fett kallt sen så drog hem.

jo juste, jag satt och kollade lite på olika länders biddrag i eurovision och ungerns är rätt okej enligt mig. jo juste det var en hemsk låt från portugal också , trodde att det var ett skämt! 


herregud... stackars portugal -.-...

så j*vla arg!

åååå vad jag är irriterad. den här terminen har varit piss än så länge. jag har fått mvg i bild alltid! ända sen sexan osså får jag ett vg+. fatta, om jag hade format mina ögon på bilden en aning annorlunda hade det det nog blivit mvg för det var det hon sa jag skulle öva på. uttrycket på ögonen var alltså annorlunda. sen är jag arg på flera saker i skolan men orkar inte rabbla upp. är ni också såhär att om ni får ett betyg ni inte gillar så tänker ni typ att nä jag ska aldrig göra det här igen, åå vad jag hatar det! så är jag i alla fall och det är sjukt jobbigt.

Here I am med min glugg

tjenare! sitter här och väntar på att gynnekologen i askim ska börja. hhaha kalla mig nörd men jag följer det. haha så jävla konstig serie aså. efter skolan idag så var jag me josse vi garva en del om man säger så. chattade med nån kille från umeå xD haha. men aa har inte så mycket att säga sorry. hoppas det blir bättre blogging snart!

här är jag med min stora glugg. tandläkarna sa att den skulle växa ihop men fan va segt det går. undra om den någonsin växer igen... x)

veckan..


ganska dålig bild men men, tagen i måndags när farmor och lars (min kusin) fyllde år.

mumms tårtor!

hanna sov här. kolla vilka söta sockor!

hanna och jag fixar oss.. och är fett normala.

det här är ju helt sjukt!

KOLLA IN DET HÄR   jag kollade runt lite på msns videos och hittade den här. justin biebers hårtuss vaktas i en burk?! skojjar de med mig eller? 250 000 kr såldes hans andra hårtussar för haha herregud aså.


nya rummet

bjuder på lite bilder tagna iförrigår och idag. trivs jätte bra när allt är så ljust och så. tapeten ser syns lite mindre på bilderna än vad den gör i verkligheten så ni vet. de två sista bilderna är tagna när det är mörkt ute och dem blev inte så bra sorry men orkade inte ta om.  





somnade vid sju!?

hej alla morgonpigga. själv somnade man vid sju igårkväll! vaknade vid 12 på natten och insåg att jag då hade sovit i fem timmar redan och var inte så trött men duktig som jag är somnade jag om och vaknade vid åtta tiden.nsånjag har alltså sovit i 13 timmar hehe x).. nu ska jag upp och äta lite frukost. jo juste, tänkte lägga uppö massa bilder från veckan sen så håll utkik. ;)

här är vi serriösa ....


vi skrev prov hela dagen

sverige är ett av de länder i världen som deltar i en undersökning där man jämför hur bra eleverna i 8an är på matte. på vår skola blev 8:2 och 8:5 ansvariga för att skriva det här provet. allt kändes jätte fånigt. det var en gubbe där som skulle kontrolera så att allt gick rätt till och man fick inte lämna salen eller ha sudd och massa konstiga regler. det var grymt tråkigt också och stressigt.

sigge, julia, jag och camilla påväg till aulan för att skriva provet! blodigt allvar!

RSS 2.0