solig dag med hannas systemkamera

nu är man allt trött. har varit ute i solen med hanna hela dagen känns det som. vi tog en massa bilder med hennes grymma systemkamera! dock blev typ alla bilder på henne skit fina och de flesta på mig mindre bra men aja. här är oredigerade bilder från dagen en en gång (med hannas systemkamera)




skönaste djuren ever


hanna kommer hit snart

tjingeling. sitter här och kollar runt lite på datorn ska typ damsuga upp alla friggolitgrejer snart från golvet. hanna kommer troligtvis hit vid typ niotiden och sover över. vi har nämligen studiedag imorgon och tänkte hitta på något. jag hoppas att vi har någon skräckfilm vi kan se, älskar att se hanna skrämmd. ;) haha

hahahhaha ibland får man bjuda lite på sig själv

om man blev rädd...

idag när jag skulle gå till idrotten så hade hanna, linn och de andra redan gått så jag fick gå själv dit. när jag ska svänga ner i skogen så går det en gubbe åt det andra hållet en bit bort. jag kollar snabbt ner i mobilen för att se vad klockan är och när jag tittar upp är han borta. jag undrar då vart han tog vägen och ser mig omkring. 3 meter ifrån mig står han med en blå luva över sig, tittar in i ett träd och sparkar på det. jag förstår då att det är något som inte står rätt till med honom och försöker åter igen ringa till hanna och linn. när inte de svarar så ringer jag till andra men ingen svarar. jag vänder då upp mot husen igen och går tillbaka till skolan.

jag ville inte ta risken att passera honom själv eftersom jag kände mig ganska säker på att han skulle följa efter mig sen och jag hade ingen att prata med i telefon. men det ända posetiva med det var att jag på skolan fick redovisa engelskan vilket jag inte kunde ha gjort om jag hade gått på idrotten. nu måste jag bara förklara för vår idrottslärare varför jag inte kom, om han nu kommer att tro mig.


lockar


jag vill ha naturligt lockigt hår! aså mitt platta, tunna hår är så himla fult och jag orkar inte locka det. ska kanske börja sätta flätor efter jag duschat igen som jag gjorde förut.. för jag blir verkligen trött på det här tråkhåret!


hade inte tid kan man säga

jag gillar verkligen inte när bloggen inte uppdateras, den känns liksom död då. men nu "återupplevar" jag den haha. igår var det en hektisk dag. efter skolan så åkte jag och linn hem till mig. vid fem tiden så tog jag bussen och tunnelbanan till gärdet och gissa om jag var trött! vid sjutiden kom farmor, kusinerna o lite folk dit och vi firade min farmor och min kusin med tårta och sånt. vid tio åkte vi därifrån och jag kom hem vid elva! jag somnade som en stock!
 
andreas och jarl i böghög....

en viss skillnad


flyttat in nu!

har flyttat in i det nya rummet nu. känns jätte roligt med nytt omkring sig. ja jag provade mina skills också och satte upp en av de två byråandra från ikea och jag klarade det NÄSTAN helt själv :)... mitt gamla rum har blivit till ett gästrum där vi har den stationära datorn också. nu ska jag ner och träffa sannas tyska kompis.. undra hur det kommer att gå...

kanske ska göra en ny design med den här bilden. har redigerat den med 60 tals färger.

innan idrotten

 måste bara säga att linn är otroligt normal!



bara engelska!?

shitt! sannas kompis från tyskland kommer och äter middag hos oss och hon kan ju så klart inte svenska eftersom hon inte bor här. de träffades i australien så det är så de känner varandra. aså jag vet inte om jag vågar träffa henne. jag suger på engelska och vad ska jag säga liksom? XD do you like abba and meatballs? haha

vi ska i alla fall äta lax villket ska bli gott! bild från google

gör det tråkiga lite roligare

vist är vissa saker riktigt tråkigt. som att behöva plugga men ointressanta saker eller städa t.ex? har du också saker som du skulle fått gjort med inte orkade med? i så fall är du som jag kan vara. men jag tänkte testa en grej nu i veckan och tänkte berätta om det.

så här, se det som ett spel som du spelar mot dig själv. du vill vinna och inte vara en fuskare. när veckan är slut så ska alla lappar vara borta och då har du liksom vunnit över dig själv.


varning för pinsamt

här är en video från festen. herregud aså vad fåniga vi är! men det är så jävla kul att bara skita i allt annat, få vara som man vill och bara skratta ibland! nä vi har inte sån här musiksmak om du tror det, liksom vi lyssnade på allt möjligt verkligen bara för att det var kul xD.. det är ju inte som att man skulle gå runt och lyssna på vill ha dig i mörkret hos mehej i hörlurarna på bussen.;)


shitt va kul!

kom hem från festen vid runt halv tolv och om jag var trött! är lite hes efter allt skrik och skratt haha. vi åt en jätte god middag och efterrätt sen körde vi en musiktävling och sen skruvade vi upp volymen och började flumma runt rätt ordentlingt. blev förvånad att inte grannarna blev arga... aja grattis en en gång angelica!<3

bjuder på några oredigerade bilder från ikväll.



jag och jack sparrow.. ;)

avatarerna clara och hanna.

det verkar ha hänt något kul?

det var ju som sagt filmtema om ni inte förståt det redan men i brist på fantasi idag så försökte jag göra en barbiesminkning, ni vet barbiefilmer ;) haha. jag hade också ett rosa sidenband runt midjan, lila tröja och rosa armband o sånt. lyckades vl så där men aja. fler bilder kommer upp på facebook senare.

ooh yeeeaah


har ju gjort en massa saker idag men tänkte ta det lite kortfattat. i skolan så redovisade jag engelskan och fick vg+ vilket känns bra! sen åkte jag till sången och sjöng några bra låtar. sen åkte jag till centrum med hanna och marre och efter det drog jag till tandläkaren. hade inga hål och det såg bra ut sa han! yeey ^^..

inte när som helst

som man får en bild på en röd/rosa solnedgång. det var så himla fint så jag var bara tvungen att springa ut och ta några bilder!


vet ni att

jag är lite drygt 1.61 nu! sen 6an så har jag växt 18 centrimeter. jag är liksom ett huvud längre än vad jag var då! runt 1.65/1.67 är ju medellängd för tjejer så det känns ju jätte kul att inte vara så mycket kortare längre. jag tycker att det är jätte fint att vara lång, det ser liksom ståtligt och snyggt ut men det är också väldigt gulligt och så att vara kort!

torsdagens planer

hej på er! idag har jag varit hemma hos linn och när jag kom hem var det raka vägen till datorn och plugga. eller kanske inte men försöker i alla fall. imorgon blir det en hektist dag! vet inte om jag kommer orka med allt.. så här ser den ut:
vara i skolan kl 8.25 och redovisa engelska och matte.
ha sånglektionen i brandbergen.
åka till haninge centrum med hanna.
tandläkar besök efter det..
sen hem och öva en massa inför NO-provet!
pluss lite mer saker jag inte bör skiva här.


bild från stockholms skärdgård i vår båt sommaren 2010. saknar!


osminkad till 100%


så här brukar ni inte se mig. kan ju finnas en anledning till det hehe.. men i söndags när bilden togs så kände jag mig rätt pigg och såg inte lika sliten ut som man kan göra andra dagar så ja here i am. men trivs verkligen inte utan smink i vanliga fall så sånna här bilder kommer ni inte se många gånger igen.


solig dag med te

just nu är jag på riktigt bra humör och vet ni varför? nä det vet ni inte för det vet nämligen inte jag heller. jag ligger efter i stegen, är stressad och så men när solen och värmen kommer fram så blir jag bara så glad och allt känns som det kommer lösa sig.

idag efter skolan så tog jag, ana, marre o sigge lite bilder och sen åkte jag och marre hem till mig. vi satt ute på altanen med varsin kopp te med hånung och åt godis. där satt vi i värmen och pratade en massa. nu ska jag se på film på datorn! hoppas ni har en bra dag. :)

finfina kompisar.<3

muppigjajja.se

pallen jag gjorde i falun


här är några snabbt tagna bilder på min pall som jag gjorde i falun förra veckan. den är tänkt att vara som en typ vantlåda man kan ha i hallen och sätta på sig skorna på. det är en låda med gångärnslock och i den så står det "Made in falun Johanna A" bilden är spegelvänd så det är inte så lätt att se. 

sommarjackan på nu!


idag körde jag på sommarjackan! var ju sjukt varmt och skönt ute så tänkte att det var dags att sätta in vinterkackan i skåpet och ha en lite lufftigare jacka nu.

ritat igen



blev rätt nöjd med den här faktist. jag försökte först rita av min nuvarande profilbild på facebook men efter ett tag så slutade jag att titta på den och ritade mer som jag ville. jag har alltid gillat att rita men har aldrig varit särskillt bra men man ska inte gemföra sig med andra utan jag ritar för att jag tycker det är kul inte för att jag vill vara bättre än andra.
här är två andra bilder jag gjorde förra veckan..

den här föreställer min kompis linn och den andra gjorde jag i vattenfärg på bilden och föreställer marilyn monroe.

övar engelska... -.-

så här går det för mig när jag ska öva engelska. försöker ju öva inför redovisningen men vet inte riktigt hur jag ska förklara allt. en osminkad, urtöntig och knäpp jajja, precis så som ni vill se henne va? x)


jag vet att ni inte hör vad jag säger, ljudet suger ;)


regnbilder



hej ikea

vill till ikea igen och köpa den där byrån jag var och kollade ut! jo förut när vi var där så blev jag fett arg för att jag inte fick något utan att vi skulle åka dit en annan gång och köpa byrån. men eftersom pappa inte orkade med mitt "gnäll" som de kallar de så sa han att jag fick något litet aså typ nån prydnad så då slängde jag i några små korgar/lådor vad man nu kallar det. aja men de ska jag i alla fall ha på den vita byrån tillsammans med min gröna konstväxt. kommer nog bli ganska fina kontrast till allt vitt i rummet eller aa vi får se helt enkelt!

"dessa" ofta jag använder sånna ord...?

studiedag idag

vad ska jag göra nu då? jo men jag måste verkligen öva inför min engelska redovisning i övermorgon. är fett nervös och det känns som det kommer gå skit men måste man så måste man. ikväll kommer sanna aså min syrra hit och sover här. osså ska vi typ kolla på en soffa till lägenheten också. jo juste, fondtapeten är uppsatt nu! :D
  
ni vet.. jag är ju fjortis i hemlighet! :O

vårdaggämning

idag är det vårdaggäming vilket innebär att dag och natt är lika långa. jag läntar riktigt mycket till sommaren nu! någon som håller med om den saken? idag var det riktigt varmt ute och jag kände verkligen att våren är på väg nu! ska bli skönt att få lite färg på sig och känna värme igen. man blir på något sätt lyckligare när våren kommer.


en bild jag tog och redigerade för tre år sen nu. den är fotad vid en sjö ganska nära mig.

jordgubbar och chocklad


det här satt jag och mummsade i mig idag. riktigt god blandning! jo angående dagen. idag har jag tagit det lugnt. satt ute i solen och myste i en filt. sen har jag ju fixat med rummet som jag skrev förut. nu tittar jag på en failig film på 6an rätt rolig faktist. 
 

bli klart nån gång

längtar så tills mitt rum blir klart. vi har tagit bort tapet, slipat, spacklat, målat lister och satt på undertapet i halva rummet. imorron och i veckan så ska vi sätta upp fondtapeten och måla väggarna sen kan jag flytta in där och sätta in den nya byrån :D



tapeten jag ska ha.

sooooovaaa

fatta hur skönt det ska bli att få sova ut! inte behöva väckas halv sju och ha lektioner hela dagarna. nu ska jag gå och lägga mig och sen vet jag inte när jag kommer vakna igen x) troligtvis rätt sent.. hehe. god natt!

falun 2011

bilderna tagna av toves  systemkamera. (hennes blogg)


vår utsikt var sjukt fin! jo jag tänkte berätta lite om hur veckan i falun var. alla ämnena gick bra bortsätt från NOn som jag inte fattade något av. bortsätt från lite tjaffs och en sak som hände igårkväll, så var det bra mellan oss 7 personer i rummet och vi hade riktigt roligt. sprang i korridorerna, skrekrunt, gick ut, pratade, skrattade haha ja sånt vi brukar göra. hehe på den här bilden står min slöjdpall i bakgrunden om någon ser x). vi hörs!

nu blir det blogging!

hej låga statestik! just nu känner jag att min blogg är ganska död men det ska jag ändra på. det kommer upp en massa bilder sen från falun här på bloggen och på facebook, kul va? :) snart tänkte jag berätta lite om veckan och senare eller imorgon kommer bilderna upp!

the geeks


skönaste bilden! (från linns dator) har inte mycke att säga men var tvungen att bjuda på den här bilden!


lär känna mig mer

Jag:
Är singel? - hehe aa.
Svär ofta? - det händer.
Sjunger i dushen? - sjunger alltid!
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - har faktist haft det..

Skrattar åt dina egna skämt? - haha alltid :D
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? -nej usch!


Har du:

piercingar? - nä för jag e nörd x)
Syskon? -2 st
Jobb? - nä jag går i skola, barnarbete utan betalning..
För många vänner? -kan man ha för många?
Rymt hemifrån?- men nej.
Färgat håret? - har faktist aldrig gjort det!
Bra självförtroende? - ibland.
Sagt "jag älskar dig" till någon? - ja såklart!
varit kär? - hehehe..
Dumpat någon? - jag e bra på att dissa killar.. :/
Gjort något olagligt? - tror inte det?
brutit ett ben? -nej
Tappat bort mig i min hemstad? - aa stockholm e stort ^^
Sett en fallande stjärna och önskat? - aa
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - har väl hänt
En hemlighet som ingen annan vet? - om du bara viste!
Sovit en hel dag? - nej
Somnat gråtande? - ja det har hänt.
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? - haha ja för jag e player noot
Varit kär i någon utan att säga det till personen? -  ja
Ätit musslor? - smakat..
Stått på scen? - teater 9 gåner och sjungit solo typ 8 gånger.


i falun

nu är jag i falun! jag har ju som sagt med mig min laptop men den har inte internät så jag lånar linns dator nu. idag har vi haft hemskunskap som gick bra bortsätt från att vi failade och glömde stänga av spisen.. heheh. men nu ska jag kila iväg och ikväll blir det film! hörs!


minns du linn? xD




haha ja inga komentarer tack. nä men i somras sså var linn på mitt landställe på runmarö och vi var "lite" flummiga och sminkade linn super fint! vet ni var jag hittade bilderna? jo på min farmors dator! lyckat!

packar för fullt!

shitt vad mycket det är att göra! idag har jag varit runt och kollat på fondtapeter och jag är ganska säker på att jag har bestämmt mig för en vit skimmrande med diskret mönster. sen när jag kom hem så började jag packa för fullt och springa runt och leta efter saker. imorgon bär det av till falun och uppdateringen kommer suga men jag kommer att tidsinställa inlägg till er så klart :)

blir alltid så glad när jag ser de här bilderna. förra året i falun. jag och hanna<3

en stor rädsla

stackars alla de drabbade människorna i japan. ingen han väl missat att de igår blev drabbade av en hög tsunami och en jordbävning på 8.9. imorse sprängdes även ett kärnkraftsverk som släppte ut livsfarligt radioaktivt avfall. 10 000 människor saknar från igår. jag vill så gärna kunna hjälpa och förstå..

om det finns något som jag verkligen är rädd för så är det sånt här. sånt man inte kan styra över och som tar så otroligt många människors liv. jag blir inte rädd av skräckfilmer, spöken och sånt men jag kan verkligen få jätte svårt att sova när jag tänker på katastrofer.


rip alla fina människor.

vem vinner nu då?

ikväll är det ju melodifestvalenfinalen. jag undrar verkligen vem som vinner. kollade runt på youtube och där stod det fett blanade åsikter från europa om eric saades låt. vissa skrev typ: har sverige blivit galna? vilken hemsk låt! lyssna bara på texten! medan andra skrev typ skit bra! så man undrar ju hur det skulle gå för det segertippade låten i europa.. själv tycker jag att den är helt okej men texten är ju rätt fånig.

hahaha vilken bid!

everytime we touch (fast failad)


om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att den  inte blev så bra men aja. 2 grejer bara! sjunger helt falskt i början och fick mess i mitten åå jaa den blev lite fail men ni överlever.

falun på måndag!

hejsan folket! förlåt för jätte dålig uppdatering men jag har liksom inte haft lust att blogga. på måndag åker jag och åttan till kunskapssgården i falun som vi åker till varje år. där ska jag göra slöjd och lite andra grejer. ska bli jätte kul men också lite jobbigt att åka iväg när det redan är så mycket i skolan. men, men nu ska vi se det posetivt!


imorse så..

hade jag verkligen ingen lust till något. jag satt uppe till halv ett på natten och försökte skicka in min egelska som jag förövrigt ligger fett efter i men den gick inte att skicka. när jag gick och la mig kändes det som att jag inte skulle orka med något dagen därpå och när man är sådär trött så känns allt bara jobbigt.

så imorse så var jag trött och hade verkligen inte lust med någonting men när jag kom till skolan kändes det bättre och resten av dagen var bra och rolig. alltid kul med alla roliga kompisar som piggar upp en. som sagt, det kan ju inte alltid vara kul.

styrketräning idag

idag på idrotten hade vi styrketräning. mina två kompisar hanna och ana höll i lektionen och de va skit bra på att peppa alla och sånt. (haha! som en stålt mamma känner jag mig) men det gick rätt bra. känner lite nu att det gör ont i musklerna. men det älskar jag när det gör för då har det gjort resultat! :D

redigera dina foton


här har jag tagit ett foto på en glass som blev suddig och grå. jag gick in och redigerade den och fick det här resultatet. vill ni också enkelt och lätt kunna göra så här med dina bilder? det här riktar sig till de som inte har eller kan photoshop!

gå in på HÄR och klicka på upload a photo. välj då bild och när bilden laddats upp så klickar du på crate.
nu ska du klicka på effects och när du har gjort det så kommer du se ett antal effekter vid sidan av bilden.
här är de jag använt för den här bilden:

den första ger bilden mer färg, den andra gör bilden tydligare och den tredje gör den suddigare. du kan ändra styrkan på effekten genom att dra upp eller ner på fade och strength.


anledningen till att jag väljer suddigt är för att det man vill ha tydligt blir ännu tydligare då. dra ringen över de områden  där du vill lägga fokus. när du känner dig klar med bilden så klickar du på save and share uppe till höger.

jag hoppas ni har lärt er lite i alla fall. många av er kan säkert det här men vissa kanske inte. jag använder mig mycket av picnik eftersom jag tycker att photo shop är rätt komplicerat och för att jag typ kan allt på picnik. sen blir jag ju nöjd med resultaten också.

semeldagen =

en jajja med grädde på nosen haha


oj oj oj va fin man är!

I want tooo..

när den här veckan är slut vill jag ha gjort:
skickat in min engelska och kanske redovisat.
redovisat min matte. (check!)
skrivit matteprovet
gått på en musiklektion
gått på sången
tränat
ätit mycket mat
varit i stan me familjen
kollat ut fondtapet
kollat ut ny byrå
börjat renovera i rummet
 


när man inte viste om ordet stress

tänk när man var liten. livet var så glatt, enkelt och roligt. man fick vara som man ville och bara göra det roliga i livet. man levde som i sin egna lilla värld som bestod av: leka, mamma, pappa, lördagsgodis och bolibompa.

det var när jag började 6an (som bilden visar) som allt förändrades. allt började kretsa runt skolarbetet och jag kände att jag inte kunde slappna av längre. man måste få saker gjort hela tiden och problemet är att jag är så omotiverad. jag orkar bara inte med allt stress med skolan och måste hela tiden tvinga mig själv att plugga. jag vet inte hur känner men jag tycker att det är synd att det ska vara så och att skolan ska pressa en så hårt. vi lever i kanske 80-100 år, varför ska allt göras på några terminer?


hiss eller diss? vad tycker jag...

jag har aldrig intresserats så mycket av längskidor och känner mig väldigt nördig när jag åker men det är ett roligt sätt att träna på och man bygger ju upp benmuskler vilket jag vill ha på mina pinnben x). osså är det ju bra att röra på sig. jag ska nog åka nu varje helg tills snön smällt. bara jag inte träffar nån jag känner i spåret fy va pinsamt!


utländsk mat!


shitt vad jag älakar thaimat, kina mat och sånt. så sjukt gott ju! jag åt det här på bilden i lördags och jag blir fett sucktad av det när jag kollar på bilden!

nog pratat om mat. idag så har det inte hänt så jätte mycket. jag har pluggat i skolan med slöjdförberedelserna och gjort lite matte. jo JUSTE! vi har fått en ny lärare vilket känns jätte konstigt! vet inte hur han är en men han ska tydligen vara sträng.. "/ aja, nu ska jag fortsätta stressa med skolarbetet... ååå hatar!!

men ååå

jag somnade vid halv åtta på kvällen och sov som en stock. sen vaknar jag vid halv tolv och är fett pigg. så jag hämtade min dator  och började plugga. helt stört ju! men jag ska försöka somna om nu för det är ju skola imorgon. vet att jag inte uppdaterat igad men hade inte så mycket att säga x)

tack sanna :)



fick: 2 par jeans att växa i, 3 tröjor, 4 armband, ett halsband, en sjal, duntofflor, glasjordglob + lite till som inte fotats. sanna kände att jag skulle uppskatta sakerna mer än hon så hon gav det till mig. det är det som är posetivt med att ha en storesyster haha.

bara för att jag har tråkigt nu


hej. shitt vilken dag aså! jag är grymt trött. jo, jag fick en massa grejer från sanna som hon inte vill ha längre som jag ska visa i ett senare inlägg. här är i alla fall två bilder på hur lilla jag såg ut idag. har ju inte mycket såna bilder så tänkte att det va kul. ni får ha en bra kväll!

heheh olika strumpor, hett! x)

chocktillstånd typ!

herregud! IDAG flyttar Sanna. jag vaknar av att hon står i mitt rum och tjoar och jag blir helt förvirrad. sen går jag ner och ser flyttbilen utanför och inte bara det, mamma och pappa håller på att lyfta ut bokhyllan och alla böcker och mamma säger att de ska renovera där med. vi ska snart åka till stan och flytta in alla grejer och sen blir det middag där.


från fönstret på lägenheten. kommer sakna dig sanna <3


mupp-bild men aja..


haha vet ni vad som hände när jag åkte skidor? det började regna?:O så vi var tvugna att åka fort till bilen och ta av oss skidorna. men det gick rätt bra annars. osså satt vi i en voffelstuga och drack varm choklad med visspgrädde, skit gott! åå nu ska jag och mamma åka till stan och se nya lägenheten för första gången! yeey!


dagens planer!


idag blir det en ute dag. första gången den här vintern som jag åker skidor. igentligen tycker jag inte att det är så kul med längdskidor men mamma ville gärna så ja, jag kan ju testa i alla fall så får jag se om jag gillar det. sen får vi ju lägenheten imorron så det ska bli fett kul att få se den! jag kan fota och lägga upp här sen.

nä vadå driv?

jag har förstorat läpparna! känner mig så grymt vacker! hahaha nä fy skulle aldrig göra en sån sak. fett onaturligt! men driva kan man alltid, bara man har lite läppstift så ;) 

känner mig duktig

idag har jag ätit mycket mat. haha nä det har faktist inte med det att göra! men jag har pluggat en massa hos morfar idag. han kan seriöst nästan allt. inte ofta jag frågar honom något och han inte kan svara. sen kollade jag min eds och där stod det att jag har fått mvg på SOn! skit skönt.


vi är bara för barnsliga haha

jag, linn och hanna är typ ALLTID flummiga. vad vi än gör så står vi och garvar och pratar efterblivit med varandra. som den här videon? jag menar hur normal är man om man åker ruschkana när man är 14 år och det är vinter. aja jag tycker det är kul att man inte alltid behöver vara så seriös!


kvällens middag:

som sagt. de flesta människor vill gå ner i vikt men jag är helt tvärt om. jag proppar mig själv med mat för att jag tycker jag är för spinkig. så ikväll blev det först en rejäl portion ris med kykling och sås. sen åt jag en skål fylld med gräddglass, hallon och chocklad. sen åt jag en pizza och sen passionsfrukt. och allt under 2 timmars tid *stolt* haha. så fort jag känner att jag kan äta lite till så tar jag chansen. haha ni ba, skum människa? men sån är jag.



gooood kväll ♥


mm, sitter här med mitt älskade godis igen haha. det kallar jag god kväll ;) imorgon har jag ett tidsinställt inlägg till er medan jag är hos mormor & morfar. det är en till video. jag vet ju att ni gillar videos och bloggen blir mer "levande" då. kvällens planer är väl att göra klart en engelska  grej *gäsp* och sen se nån film och va med familjen.


blogg.se

vad här hänt med blogg.se? föst kommer det upp det här:

 när jag ska logga in och några minuter senare så är alla senaste händelser och statestiken borta? jag hade ju nyss statestik? åå hatar sånt här. aja angående dagen. har inte gjort så mycket och inget är planerat. en riktig slöa-dag. men imorron ska jag hem till mormor & morfar och få läxhjälp av min awsome smarta morfar haha.

hemmagjorda pizzor

här är videon på när jag, linn och hanna bakar pizza och ja! vi är duktiga xD haha vi fixar lite skumt för vi var lite flummiga men gott blev det i alla fall!


nu vet ni hur man gör coola pizzor ;)


bilder från igår & idag

som sagt så har jag ju sovit över med hanna och linn hos hanna vilket var kul. bortsätt från små tjaffs om typ vem som ska sova var och sånt haha men aja det va kul. vi flummade som vanligt och åt massa mat. på kvällen ville vi baka så då gjorde vi egna pizzor (ska ladda upp en video snart på det). men här får ni lite bilder!

 

RSS 2.0