bara jag?

är det bara jag som tänker för mycket på utsidan? jag tror typ att hälften av mina tankar nästan går åt åt det. det här är vanliga tankar under en vanlig dag. "har jag mörka ringar under ögonen i det här ljuset?" "varför tittar dem så där på mig?" "mina ben är fula" "kan inte mitt hår vara tjockare?" aa osså vidare. liksom livet handlar ju faktist om vad man vill, tycker om, tror på och vad man gör så varför ska man behöva tänka så mycket på hur man ser ut? jo för att många ser med sina ögon och dömmer efter utseende vilket är väligt jobbigt. jaa det här lät ju kanske lite väl emoaktigt vilket det inte är menat som utan mer för att jag tycker det är lite konstigt att det ska vara så.


en GAMMAL bild

kan ni fatta att det här är jag för bara några år sedan. den här bilden är tagen ifrån ormteaterns hemsida, alltså min förra teater (har ju bytt till calle flygares). men det är först nu jag verkligen fattar hur liten jag var. jag har ju växt 17 cm sen sexan och jag ser verkligen det. liksom jag må va liten nu, men kolla bara då!

riktigt trött


vet ni hur busig jag är? jo jag har borstat tänderna men ligger ändå och käkar upp min godispåse ^^ men nu ska jag faktist sova! vi hörs imorgon!

hos farmor på gärdet

den här bilden är tagen i mars 2010 MINI jag var

hali hallå bloggen! idag var jag på teatern i den nya gruppen. alla var snälla och det var rätt kul men vi får se om jag fortsätter eller inte. efteråt åkte jag hem till farmor på gärdet och åt thai mat. supergott! :) snart blir det solsidan och något gott och sen ska vi åka hem. puss!


nörd reklam haha


jag bara älskar den här reklamen. stackars elon eller nåt? haha aja. nu ska jag gå och se på film! ha en bra kväll!

vår i luften idag

hejsan folket. kände ni hur varmt det var ute idag? jag gick i bara munkis när vi skulle handla och det var inte kallt eller något alls. jo jag har inte varit helt frisk idag men kan inte kalla mig så sjuk ändå. jo jag tänkte ändra mig design igen. jag vet att jag hela tiden ändrar den men blir aldrig riktigt nöjd hehe.

fett arg jag är

jag skulle ju ha sovit över hos linn med hanna men mot slutet av skoldagen började jag känna huvudvärk och var lite yr. i centrum gick jag också runt och var lite hängig så jag sa att jag skulle dra hem och vila lite o se om jag skulle må bättre sen. så nu har jag sovit tre timmar men huvudvärken är inte borta och jag har även lite feber. gud vad jag blir arg på dumma virus. jag hatar dem!


hjular i snön!

det här kallar jag galet. igår tyckte hanna att det var så varmt så hon sprang ut och rullade sig i snön i BARA STRUMPOR. kolla in videon! och en sak till, ignorera mitt garv haha.


bilder från dagen!

idag har varit en sån där rolig, tråkig och lärorik dag. tänkte i alla fall att det skulle vara roligt med lite bilder från dagen! senare kommer det upp en riktigt konstig video som spelades in igår. missa inte det ;)

 

abbooow, kaxa inte me min kompis då skjuter hon! hahah nä men vet ni vad? jo jag ska typ sova hos den här coolingen imorron me sötis hanna. kul va? :D

ni bestämmer!

nu är det dags för er att säga vad ni verkligen tycker! vad tycker ni igentligen om den här bloggen. vad vill ni se mer av? vill ni att jag ska:
*uppdatera mer?
*lägga upp flera roliga videos?
*ha flera bilder i mina inlägg?
*mer musik? (kanske i form av covers eller mina egna låtar?)
eller något helt annat. skicka en komentar så ska jag försöka anpassa mig!

Skola & hanna idag


aa vad händer idag då? jo först är det ju skola och då ska jag antagligen plugga kurs och sen göra svenska. svenskan är riktigt kul faktist och kursen går den me. ska bli kul att träffa alla igen. efter skolan ska jag vara med sötaste hanna och vad vi gör får vi se då. aa juste, atck för alla snälla komentarer i förra inlägget :) jag hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll!

kategori: jag sjunger

jag vet att ni flesta redan har hört dem här men eftersom de försvann från mitt fb konto så tänkte jag ladda upp de här i min kategori "jag sjunger". haha ja jag vet att det inte låter så bra, i alla fall inte i hallelujah videon men jaja, jag bjuder på det ;)

the climb cover av mig

hallelujah cover av mig


Hemma idag igen

hejsan. nu sitter jag här igen. jag gick upp vid sju och åt frukost me mamma sen tyckte hon att jag skulle vara hemma idag igen så så blev det. lite senare somnade jag i soffan men vaknade efter typ en halvtimme. sen har jag legat och pluggat kurs, rätt spännande faktist. men nu tänkte jag ta en liten paus!


jag nöjer mig med mobilkameran <3


är ju hemma från skolan eftersom jag har lite feber och huvudverk så jag har pluggat massa hemma idag. osså passade jag på att ta lite fina bilder så nu har jag en mapp med makro bilder som kommer läggas upp på bloggen lite nu och då ^^ jag nöjer mig med mobilkameran än så länge. men man vet ju aldrig, jag kanske blir värsta galen i systemkameror nån gång i livet ;)

i am a writer

noooot! nej men jag håller ju på med mitt steg 25 i svenska :D har skrivit drygt två sidor och en halv sida om idèn till berättelsen. här är lite vad den handlar om:

Moa och hennes mamma Charlotte flyttar från stockholm till göteborg för att komma över sorgen efter hennes pappa John som dött i en bilolycka för 4 månader sen. Moa har jätte svårt att komma över sorgen och när hon nämner John för Charlotte så blir hon bara arg. Moa träffar nya vänner i göteborg och det börjar äntligen kännas lättare men samtidigt känner hon att hennes mamma döljer något för henne. Mystiska telefonsamtal ringer och poliser vill prata med Charlotte. Efter en lång utredning har polisen komit på att någon hade fifflat med bromsen i bilen och att spåren leder till Charlotte. Charlotte hamnar i fängelse och Moa i fosterfamilj. Tråtts att livet är så tungt så fortsätter Moa att kämpa för hon vet att hennes framtid är ljus och var det något hennes pappa hade lärt henne så var det att hon skulle kämpa när det var som svårast.


det är allt bra..

att ha en syrra som ger sina kläder till mig när hon tröttnat på dem. hon brukar lägga in lite kläder på mitt rum då och då. (Y)

som den här tröjan jag hade i torsdags till exempel.


En dag imorron också..

nu tänkte jag ta och duscha och sen sova. imorgon är det ju skola. den här helgen har gått skit fort och samtidigt fett tråkig. synd :( men jag har ju fått en del plugg gjort så det är ju skönt. och har ni sätt att jag har gjort om lite och fått bubblor runt inläggen. emelie hjälpte mig, tacktack ^^. men vi hörs imorgon god natt!


hold your hand


att sakna är ett tecken på ett fint minne

tummenupp

bra stateskit idag eller haha aså igår eftersom att jag skriver det här väldigt set x) :)


bästa bilden

hahaha jag tog den här bilden från linns blogg. den e tagen på hennes fest hon hade, jag och hanna var utklädda till nörjar.

hahahha så jävla fail.


lite rolig reklam


tänk om det var så man träffades, kollade om ansiktet skulle passa till sitt eget.

kusrsdax

nu ska jag börja lite med kursen. vi har ju inte så mycket tid på oss för den här kursen. som tur är vet jag redan en del om krigen men ja, vi får se hur det går. jag sattsat ju mvg så det är ju rätt svårt. men vi hörs lite senare.


varför!

varför ska allt jusst hända mig! min facebook sida är borta! jag vet inte hur eller varför men nu har jag i alla fall skaffat en ny. men liksom jag va taggad i över 200 bilder! och nu är allt borta, alla mina album, mina videos på mina covers, alla mina vänner jaa allt! :'( nu får jag göra allt från början, skit synd :(


NU ska jag sova (äntligen!)

hahah aså photo shop gör mig beroende och jag blir aldrig nöjd typ, men nu tycker jag att den är rätt okej! men tanke på att jag varit jätte trött hela dagen så borde jag gått och lagt mig för länge sen men jaa, så kan det gå ibland. haha förresten, tack för komentaren om mina ögon men liksom ska du säga! du har ju fett fina ögon!


bjder på några ord jag skrev ner i sommras på landet. jaa, vist är jag awsome! haha

smart man är...

idag när jag vaknade så var det försent för mig att duscha så mitt hår va fett äckligt enligt mig! och sen hade jag inte sovit länge eftersom jag skaffat ps så då hade jag värsta mörka ringarna under ögonen och sen några typ minifinnar i pannan :( iiiinte nice!!!

installerar photoshop

nu är jag riktigt trött på det här! eftersom jag laddade ner det ifrån internät så har det tagit skit lång tid. tur att linn har hållt mig sällskap på skype. lilla stacaren har hög feber. men jaa, nu är det snart klart! pjuuh, hoppas jag fattar något i alla fall, men det ska bli kul att lära mig!


bara jag som tycker det?

är det bara jag som tycker att kissie verkar ha anorexia eller något efterso hon försöker banta. jag typ kollade hennes blogg förut och i varje inlägg så skriver hon ju om bantning och hennes ångest över mat. hon är ju redan väldigt smal för sin ålder så ja borde inte det vara några tecken eller? aa jag vet ju inte men lite skumt är det ju. liksom palla försöka banta mat e fan skiiiit gott, tur att man har målet gå upp istället! :D

om mig och min blogg

hej! mitt namn är Johanna Linnea Elisabeht Andersson och jag föddes den 8 man 1996. jag är en ganska vanlig tjej med ett stort intresse för kreativitet som sång, teater, foto och teckning. jag hatar när folk är kaxiga och älskar säkra och posetiva människor. jag började blogga när jag gick i sexan men tog en blogg paus i ett halvår. i min blogg hittar du massa roliga videoklipp jag laddat upp och även från youtube. jag har bilder i nästan alla inlägg och uppdaterar oftast varje dag. jag hoppas ni gillar bloggen!


för sent igen


nu ska jag sova på mitt lilla mackfat. jog vora serverad po esilverfaot jaao! det lät ju grymt bra! nä men imorron blir det upp tidigt och ta ett varmbad, thihi baaj baaj duschen. men nu är jag grymt trött. aa juste, ska bara medela min kompis, gå och sov martin! gott natt ni andra också! :D

tagen i sommras


jag älskar den här bilden jag tog och även redigerade med mobilen. tog den utanför huset på fina kalvön. jag saknar verkligen sommaren 2010. såg en massa kändisar, reste runt en massa o sånt. sommarlovet är allt underbart. det är bara att längta!

den lilla shoppingen

idag efter skolan drog jag linn o hanna till centrum och kollade runt lite och vet ni? jag hittade ett erbjudande på bikbok där man fick 3 smycken för bara 59 kr. jajja gilla :D så jag köpte två halsband och två svarta rosetthårspännen. nicee :)




höhöö snygg bild NOOT men troligtvis vad jag kommer ha på mig imorron x)

om mig

vad som gör mig lycklig:
när jag får posetiva komentarer om mig.
sommaren, aså jag älskar mina sommarlov! det är så mycket kul som händer!
min släkt och vänner. är så glad att jag har dem.
att få sjunga, måla, spela teater och skriva.
det e grymt kul att resa och gå på nöjesfällt med kompisar.

vad som gör mig ledsen/arg:
när folk är dryga och kaxiga utan anledning.
att se unga röka, dricka m.m. det e så himmla onödigt och idiotiskt.
att bråka med sinna kompisar eller föräldrar.
krig och andra folkmord, sjukt sorligt.

otroligt spännande! :D hahha

nu:

*äta klart frukosten.
*klä på mig jascka skor m.m.
*dra till bussen.
*va i skolan.

jao, jag ska dra nu snart men vi hörs i eftermiddag eller ikväll med uppdatering!

mupp bild, men i alla fall, outfiten.

inte från idag, men har samma sminkning haha.

hejsan hoppsan lillebror

höhö skiit grym bild jag tagit.

hmm .. vad ska jag säga? mina ögon går typ i kors för jag e fett trött nu. aa ska typ äta något smaskigt och sen gå o sova. imorron blire skola och efter skolan ska jag vara me linn o hanna, skojjigt. men nu orkar jag inte med datan längre, farväl för några timmar haha.

haha lite för trötta?

igår kväll/natt så skypeade jag me massa roligt folk. tillslut var det bara jag linn o ludde inloggade och jag o linn höll på att somna haha. här är en bild från det.

ungefär 3 på natten.. hahah


linn e snygg i webben


hanna korvhonen<3

jaao, jag ritade av hanna, även kallad korven. aså det blev inte så bra, böhöh ge mig toves ritarhand! x) hahah. sorry hanna för att din mun blev muppig men jag orkade inte ändra. here is the noob bilder :D
 

puss<3

minns ni det här

haha jag kollade på let's dance igår och minns ni de här sköna komentarerna... xD


haha fan va pinsamt sagt x)

ritat lite :)

tjabba. idag har jag gjort hemstudieuppgiften. den va rätt lätt. osså försökte jag mig på ett självporträtt. det blev väl sådär men jaja, det va kul ia alla fall :D

hahah ser fett skelögd ut x)

lite svar

hej!

jag undrar hur man gör tids inställda inlägg???
jag försökt själv, men jag hittar det ingenstanns

///linnea gillar din blogg

hej. du klickar på rutan bredvid rubriken.

sen väljer du datum och tid för när ditt inlägg ska visas på bloggen.

inte så svårt ;)

hej
vart redigerar du dina bilder?

det är faktist så att jag inte fattar ett smack av photoshop så jag redigerar allt på http://picnik.com där kan man änddra färger, göra snygga texter m.m och e helt gratis. den e lätt att förstå x)


jag var med linn & hanna..


aa jag har ju väldigt normala vänner.

god morgon!

skoldag... neej fett hemskt XD aa nu kanske ni tycker det är lite konstigt att jag orkar blogga på morronen men saken är den att jag har tidsinställt det här.. busigt. men aså gud va jobbigt, allt är ju så himla stressigt i skolan. höstterminen var det stressigaste i mitt liv typ. aja det ska bli kul att få träffa alla igen i alla fall. puss o kram!

fjortisjajja


oo herrugud vilken tur att jag inte valde den vägen!

vet ni vad jag gjorde?

jag skar mig med osthyveln på fingret så det började blöda en massa. haha aa det va inte nice, osså va jag så trött och hungrig så blev helt snurrig, as konstigt. aja nu e det bra i alla fall. usch hatar att göra illa mig.

osså skulle man trösta sig me en godis som va skiiiiiiit sur så jag vet inte om det va någon tröst hahha.

haha flumm misstolk

hellu bloggen! ligger o käkar godis heheh och chattar me lite folk på fb. så här såg det ut när jag och ebba skrev till varann.

och en anmällt cool bild på en raket jag fottat. hmm.. vad har det med det här att göra? skit samma :D


armbandet



här är en bild på ett armband jag fick i julklapp från australien där min syrra var. jag känner verkligen att det är mig. som ni säkert vet älskar jag musik och älskar att göra låtar.  så vad passar då inte bättre än noter och piano m.m som detaljer. :)

uppdatering!

tjenare. har nyss varit me lilla söta linn. vi satt mest vid datan haha osså såg vi en skräckfilm som sög, as dåligt slut. aja. imorron ska jag träffa josse. kulkul. nu tänkte jag träna lite och sen blire väl chatt och tv :D

oredigerad vs redigerad.

det regnar?

kollade på mitt fönster och hörde hur något knapprade emot det och insåg att det var regn. eeh hallå, mitt i januari. skit hög snö och regn hur går det ihop?


datageek..

aa det kan man gott kalla mig! sen jag fick min lilla älsklings laptop så har jag varit som fast vid den. men det är ju lov som innebär inget plugg så jag har kunnat slappa ordentligt. :D men sen får man inte glömma att jag varit med kompisar och tränat en del också. :)

här är en länk till en sida där man kan se familey guy avsnitten helt gratis när man vill! perfekt när man har tråkigt! :D haha im the neard
http://fgepisode.org/

Om mig och bloggen

hej på er. jag är en tjej på 14 år som älskar kreativa saker. jag har tagit sånglektioner sen jag var 12 och har gått på teater sen jag var 9 tror jag det var. jag gillar även att vara med kompisar, filma, fota och resa. jag är väldigt sprallig och hyper av mig tror jag många som träffat mig skulle säga.

i min blogg hittar du allt från egna covers till kännslor och helt oseriösa inlägg. jag bloggar för att jag vill dela med mig av vad jag gör till mina kompisar och för att det är kul att få skriva vad man verkligen tycker och kunna påverka folk. jag har bloggat sen april 2009 och kommer fortsätta med det.


haha pinsamt..

hahahha, ni har väl sett den här? en kille som ser två regnbågar och typ skriker av lycka. det låter väldigt fel!

posetivt/negativt

posetivt:

*
jag är oftast glad och vill få andra att bli glada.
* jag kan ha ganska lätt att förstå människor.
* jag är kreativ.

negativt:

* jag har svårt att komma över saker. om något hemskt har hänt som jag typ sätt på tv så har jag svårt att komma över det och blir typ rädd när jag tänker på det 2 år senare. samma sak med sorliga saker man tänker tillbaka på.
* jag är ganska känslig när det gäller kritik och sånt.
* jag stör mina kompisar ibland när de ska plugga heheh.


[ t i d s i n s t ä l l t ]

varför äter jag mat mitt i natten?

det e en bra fråga. haha men jag åt ju bara 15 kräftor, en hummer, ris och sallad till middag ^^ haha blev fett hungrig igen.

det blir pommes, vegoköttbullar och sallad! mumms. god natt ;)
(tidsinställt inlägg imorronbitti)

torsdagskväll

jusst nu sitter jag o läser lite olika bloggar. imorron tänkte jag lägga in en posetiv och negativ litsa om mig. hmm, undra hur den kommer se ut.. i alla fall, sitter och lyssnar på firework, videon e så fin. föresten det blir hummer till middag ikväll, de va ju ett tag sen sist :). ni får ha en bra kväll så hörs vi senare eller imorron!



vårig design snart...

håller på med en ny design som jag tänkte sätta in om nån vecka eller så. vill liva upp den svarta designen lite. även fast jag fått en del posetivt om den jag har så känner jag att det är dags att ändra snart. idag har jag varit me sötis ebba och haft skoj, imorron blire kanske erika och på fredag tove. nu ska jag sova, kul att statestiken ökar :)<3

svar på frågorna

Tror du att du sjunger bra?<3
jag vet att jag kan ta toner och jag hör när det blir fel men aså alla tolkar ju bra på olika sätt.
vad heetr du? thihihihihihihi <3
hahah angelica x) jag heter johanna andersson men jag står skriven som linnea.
favvo mat? favvo film? FAvvo låt? favvo bok? :D <3
hm, taco. har inga favoriter , finns så många men jag gillar verklighets trogna filmer o böcker o musik är helt från dag till dag. :)
hur bra är din blogg 1-10?
jaa du, 11 så klart, nä men vet inte kanske en 6a :D
hur många grg har du sjungit inför publik? vet att det är många men på ett ungefär ;)
solo alltså helt själv har jag sjungit ungefär 9 gånger tror jag.
Hur länge har du sjungt? =D
Och brukar du inte vara nervös när du sjunger inför andra? :)
jag har sjunig sen jag va jätte liten, började göra låtar när jag var 5 år. haha jo skit nervös.
hej :) vilkla är dina förebilder??
jag har ingen stor förebild precis men mina vänner o min syster kan va förebilder.
vad heter din favoritfilm?
har ingen favorit.
hur många gånger brukar du gå på toa per dag?
hahah va e det för fråga? XD
vad dricker du helst?
cola :D
åker du buss ofta?
varje dag.
var bor du?
en ville i vendelsö.
cyklar du utan hjälm eller med?
utan fy på mig hahah
hur många gånger per dag brukar du äta?
venne många gånger i alla fall.
Din dåligaste sida?
flummar för mycket ibland..
blir du lätt arg?
aa ganska, är rätt känslig faktist.
vem är din ÄNDA bästevän? 1 bara.
har flera, går inte att säga bara 1.
vem är din kompis som du har känt längst och fortfarande håller kontakten med?
linn fåre väl bli då :)
vilken skola går du i?
kunskapsskolan.
har du haft pea?
haha de e klart.
har du varit fjortis förut?
nja lite smått men inte direkt.
andvänder du smink varje dag? och isåfall, vad för smink?
ja det gör jag. orkar inte rabbla upp.
Vad heter din morsas farsas broders sons kompis på kinesiska? Och varför, varför... duschar tjejer så länge? Två frågor som jag alltid har undrat över!
han heter bertil gasnaiza akisxizi. tjejer duschar länge för att de inte vill stinka skit.
okej... jag ska försöka ta lite annorlunda frågor :P
varför skaffar du inte en digetal/systemkamera? ^^ du fotar så mycket ju!
Och hur gör du för att bli så hyper och glad? xD <3
Kramis!
jag har inte skaffat mig systemkamera för att jag inte känner att jag är så stort behov av det. men visst nån dag kanske jag önskar mig det. hmm, jag är bara så, jag älskar ju teater så det är kul att gå in i roller o verka helt crazy x) haha nej men typ.


så! då va allt besvarat!


bilder från de senaste dagarna.

hejsön blöggen. nämen, va kul att jag fått frågor att besvara :) det ska jag göra imorron så klicka dig in då! nu tänkte jag bjuda på lite bilder från de senaste dagarna. inte för att det hänt särskillt mycket, men ändå.

yeeeeh, brukar inte ni ligga på golvet o fota?! XD hahah mupp

bebis alvin äter gurka :)

pang sare 0.o

vi hörs!


fråga vad ni vill!

tänkte ha en liten frågestund på bloggen. ni får fråga vad ni vill och jag svarar imorron kväll tror jag. jag svarar inte på för personliga frågor tror jag ni fattar. nu ska jag dra! vi hörs! :)

jag saknar mina två grisar

det lät väl snällt :) hahah nä men jag saknar alla mina fina vänner. men korven, binn lodelson o jag hänger alltid ihop. alltid vi tre, och nu har båda åkt iväg! :( här är några bilder på mina saknade sötnosar.


laddar ner lite skit :)

jepp, jag håller på att ladda över lite bilder till datan. dagen har varit bra och lugn. har passat söta alvin och sätt film. imorron hoppas jag att jag hittar nån att va me. ha det bra.
Photobucket

jag sjunger. april 2010

här är en video från april när jag sjöng färger i en vind från pocahontas. va fett nörvös så mobba inte hur det lät xD. men tänte i alla fall att det kunde vara kul med en video. puss o kram!


hamstervakten

linn ska ju åka till sälen så då ska jag ta hand om alvin i en vecka. haha det ska både bli kul och lite läskigt. är rädd att jag gör något fel eller att det händer något. aja får ändra den inställningen! han är ju jätte söt och snäll så det ska nog gå bra. ha så kul i sälen linn!<3


RSS 2.0