imorgon


visst låter det hemskt kul! eller inte x)

shoppat till julen.

idag har jag först varit på teatern och sen gått runt på stan med min lilla mami. jag har proviat ut en del kläder som jag kommer få till julen. det var i alla fall mysigt i stan me all belysning och sånt. man börjar känna att julen är på väg nu. här kommer lite bilder!
 


videor me hanna & linn

tja alla roliga människor! tänkte ladda upp lite videoklipp med mina sötisar linn o hanna.  det första videon är ifrån i måndags när vi va hos linn och linn höll på och skulle bestämma sig om hon ville med eller inte. men till slut gjorde hon rätt val i alla fall ;D hanna är såå normal x)<3

hahah här gjorde vi en parodi video på att hanna äter så mycket. när vi spelade in den här så hade hon ätit typ 6 mackor och jordgubbar till mellis och hon var långt ifrån mätt ;) haha hon e jätte normal min lilla sötunge<3

jag och hanna, en vanlig dag i skolan. vi pluggar och är allmänt trevliga.

stressad över allt!

borde inte den värsta ångesten över stress försvunnit nu när jag uppträdit? nä, det har den inte. allt ska gå så fort, man får ingen tid på sig. lite vad som hänt den här veckan. jag har gjort matte provet och fått vg men inte gjort muntligt en, jag har sovit över med linn och hanna som var super mysigt, jag har sjungit själv i skolan, jag har lämnat in olika svenska arbeten, jag ska kompletera kursen imorgon för att få mvg, jag har haft idrott på friskis o svettis och varit me hanna igen, jag har haft möte mad mamma, lena och sara om min spanska och jag har hållt på med en labb som jag inte fattar. snälla kan någon dra ner tempot! aja, det ska bli skönt när kursen och allt är över. kramar<3


tips till alla julmänniskor

förra året gjorde jag en egen godis kalender. jag köpte först godis för ungefär en krona styck i handen och slog sen petit in varenda godis i julpapper. no lifer... haha nä men det gick ganska fort. sen skrev jag nummer på alla inslagna godisar och la de under min lilla mini gran. det blir jätte mysig stämning i rummet med en miniatyr av julgranen och dens klappar. ska även göra det i år. ett litet tipps från mig.




sökt på wikipedia

ja, va mycket man får reda på där när man har tråkigt haha.

*
mitt namn Johanna är ursprungligen grekiskt och betyder gud har förbarmat sig. ingen aning om vad som menas med det. Johanne är den norska och danska motsvarigheten.

* när jag sökte ordet HEJ så kom en ort upp som ligger i norrland. hej, jag bor i hej.. hmm, tänk att bo där xD

* de första landet genom historien som vunnit eurovision song contest är schweiz. sverige har vunnit 4 gånger. irland är de som vunnit flest gånger, hela 7 gånger.

* i Sverige äter i genomsnitt en person 17 kg per år som är mest i hela värden och dubbelt så mycket som genomsnittet i Europa. osså går vi och säger att amerikaner är så onyttiga.


ur olika ögon..

jag och martin satt och diskuterade lite på facebook vilka kändisutseenden vi tycker är fina.
 
enligt mig... och enligt martin. 
jaadu, killar kan ha en konstig smak måste jag säga. 

min fredag och brandövning

hej kära läsare! har nyss varit med gulliga linn och haft det kul. vi har kollat på en zombie film, ätit, kollat roliga videos på youtube, pratat en massa och sånt. skolan var helt okej. har övat i musiken inför uppträdandet nästa vecka, spännande x). vi hade brandövning också som var jätte kallt. haha här kommer en video från idag!


god morron!

varför är jag uppee så här tidigt? jo, igår somnade jag runt 17:30 och vaknade lite innan 6. så nu är jag fett pigg :D igentligen skulle jag laddat upp lite grejer igår men det får bli i eftermiddag istället. nu ska jag sminka mig och fixa lite så drar jag till skolan sen. ha en bra fredag!

18:36 onsdag

tja! jaa, vad har jag gjort idag? jag har varit i skolan med kompisar. vi hade idrott i rackethallen som var sådär. sen åkte jag linn o hanna hem till linn och va lite flummiga. bus ringde och spelade in roliga videos. hmm.. något mer, jag har kommit på att erique Iglesias video hero e fett fin. haha han e snygg ^^ aja vad har jag mer att säga om idag? äh jag vet faktist inte. det här blev inget roliga inlägg men snart ska jag lägga upp en video på hanna som jag filmade idag. håll utkik! hörs.

två bilder från i somras

nyttig.. eller kanske inte.

aa, nyttig vet jag inte om man kan kalla mig. jag är verkligen onyttig ^.^ till mellis har jag ätit potatisbullar och sylt och nu till middag ska jag äta donken. jajja mat x).. jag vet att man inte ska äta sånt här hela tiden fast man är smal men jag orkar inte tänka på sånt, lev varje dag som det vore den sista, va det inte så det var sagt? så därför borde jag få äta exakt vad jag vill hela tiden. det låter bra! (Y)<3



det kallas att ha tråkigt x)

(jaa man ser typ vit/blåa ut i min webbcam)


det blev något konstigt med youtube när jag laddade upp den så bara halva jag syns typ.

farbror frej

hahah ja, det här är en väldigt seriös video.. eller inte. hanna och jag var bara lite flummiga, det här är då farbrorfrej i hanna verision. jaah.. så fint ^.^

har fixat bloggdesign

har gjort en design till johanna. blev rätt nöjd. tog bilder från hennes resa i chicago, skit coola bilder hon hade på facebook.. avundsjuk... haha. men vad tycker ni? nu ska jag i alla fall dra och steka pannkakor, mmm fett gott. är skit hungrig. ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

gå gärna in och kolla. säg sen vad ni tycker skulle va kul :)

http://fjadavalln.blogg.se
(kommer från ordet fjäril om nån undrar)

före & efter.

satt och fixade lite med en bild på mig. och nä ingen direkt ego bild som man tycker e fin utan snarare en väldigt skum och rätt läskig bild enligt mig x). tycker jag fick fett stora ögon av kajalen? ser inte naturligt ut precis.

 

tänk om det var så ändå..


jag önskar jag klev ut ur bilen...
och hamnade här..

någon som vill med? ;) haha

min lördag

idag har varit en sån där tråkig dag faktist. haha kul att läsa om.. x) men jag har jobbat mycket kurs och det känns skönt att ha gjort en del nu så det inte blir så stressigt sen. här kommer lite bilder, funny va! eller inte.. haha ingen intressant dag.

jag påväg till teatern.

jag pluggar flitit på me kursen! eller med bild.. jaja det är ett viktigt ämne också. haha hon blev hämsk! kolla ögonen är helt vrickade. jaja det var inte min ritdag idag.

dööör de där snacken är så himla goda!

sen vare dags att sova o borsta tänderna osså hade den dagen fygit iväg. tiden går fort när man har roligt, hmm fast roligt vet jag inte om ordet var... x) ni får ha det bra så ska jag ladda upp roligare inlägg till nästa gång! ;) godnatt!

nu: in till stan

ska dra in till teatern nu. har inte varit där på ett tag så det ska bli kul. men efter det ska jag jobba kurs. åååå, kan inte lärarna sluta plåga oss haha xD. hoppas ni får en bra lördag men jag är nog i å för sig inte ensam om att plugga idag. tycker vi ska ha en tyst minut för alla som pluggar kurs just nu. nä skojja men vi hörs!

dagens lilla outfit, mycket normal bild jag vet... x)

så såg mitt rum ut förra julen.

såg några bilder på datan från mitt rum som jag tog i december 2009. som många av er nog vet så är jag värsta jul människan och att pynta mitt rum, det gör jag inte lite. längtar efter att det ska bli riktig snö och julkänsla. inte långt kvar nu. november är verkligen en tråkig månad men jag har hört att det måste vara tråkigt ibland för att det ska kunna bli kul. nu tänkte jag ta och sova. godnatt alla söta!<3



terapigruppen xD

hej. ni kanske inte viste att jag är ledare för en terapigrupp  i skolan. de är helt vanliga människor med små problem de vill prata om. här nedan är info om de i gruppen. om du vill vara med så gå in på vår hemsida. knäppgöken.terapi.se! vi ses!

namn: mördaren Angelico.                namn: sigrido knäppgök.
problem: vill döda sin vän sigge som problem: alkoliserar nyponsoppa.
hon även är kär i med en smörkniv.


namn: vendela notlöv.               namn: erico drogkungen.
problem: ingen jävla aning        problem: knarkar lepsyl vilket leder till
varför hon är med??                  ångest och halucinationer.


jätte trött!

tja bloggen! har varit ovanligt trött den här veckan. idag har det varit en riktigt rolig skoldag. har både pluggat och flummat, shitt va vi skratta. ni kanske undrar varför? men det orkar jag inte berätta x) sen åkte jag o hanna till min sång o där träffa vi lite folk. sen när vi var så slöa och väntade på att våra päron skulle hämta oss så somna hanna på en bänk. inte riktigt då.. men nästan. haha. nu ska jag äta lite sorbeglass framför tvn. ha en bra kväll!

new shose

har nyss varit o fått nya skor från din sko. har växt ur mina förra och ville verkligen inte ha mammas så jag kollade ut ett par svarta smala skor. tycker de är rätt snygga men de kommer nog vara ganska kalla.


499:- din sko

what? :o

när jag loggade in på facebook nu så var det en liten tjej som hade snott en bild på mig och gjort den till sin profilbild och taggat sig i den. jag hade henne tydligen på min vänlista men vi hade ingen gemensam vän. jag skrev så klart till henne att hon inte kunde göra så, så hon tog bort den. shitt va arg man blir men hon fattade väl inte bättre.


vad tycker ni om min nya design?


snö, snö, snö!

det snöar typ fett mycket ute :o det är ju bara början på november och idag skulle det komma 2 decimeter sa de på vädreat så ja, vi får väll hoppas att det inte blir varmt och slask som förut. nu ska jag och brorsan göra pannkakor och se nån film. skolan har vart bra, har bara 4 steg kvar men känner mig ändå stressad eftersom det bara är 6 veckor kvar nu. ni får ha en bra tisdag! kramar till er.

aa riktigt så här ser det kanske inte ut. men vem vet hur det ser ut imorgon? haha


vampyren pluggar matte..

tja bloggen! fixade om designen, igen.. hehe. idag har jag varit me ana och marre. vi hade rätt kul :) sitter och pluggar matte framför tvn, vilket jag även gjorde efter festen i torsdags.  

aa juste, smakade lite på linns blod också i bilen på vägen till festen, det va gott!
bye! vi hörs.

yeey, klar me låten.

har under kvällen skrivit på min låt och är äntligen klar. jag blev faktist riktigt nöjd med versen vilket jag nästan aldrig blir ^^. får väl spela in den nån dag i veckan så får ni höra sen. jaa, idag har varit en riktig slapp dag. skit tråkigt rent av. men också skönt. nu tänkte jag prata me Sanna över skype och sen sova. god natt!

mitt höstlov

shitt va fort allt har gått! tänk att det redan är lördag :O men jag tänkte lägga upp bilder och berätta lite om vad jag har gjort.

måndag - tisdag: sov jag hos hanna med linn. vi va även me tove l i centrum och hade det kul :)



onsdag: då va jag me marre och tove n hemma hos mig och snackade en massa. sen när tove gått gick jag och marre och köpte godis o då trilla hon och skrapa upp byxorna och börja blöda.. ajaj.



torsdag: då vare fest hos sigge. skit kul va det. vi tog bilder, spleade spel hoppa runt haha och åt jätte god mat.




fredag:
då kom hanna hit och sov över. vi såg skräckis som hanna tyckte va jätte läskig ^^ och vi va ensamma till klockan elva tolv nån gång när mamma kom hem. sen spelade vi spel o åt så klart massa onyttiga saker yeeey xD


(vi körde buzz och det här blev våra fina namn, jajja och korvhonen)

lördag: idag va jag då med hanna och sen kom linn över. vi va ute och fotade och pratade och såg på film.

aa det här va mitt lilla höstlov. jag tycker det varit grymt kul och hoppas ni också haft det bra! pussar 

en ny design

shitt klockan är över två.. typiskt mig. ikväll va jag på en haloween fest hos sigge som va jätte kul. åkte hem runt halv elva och tog det lungt. har även gjort en ny design. blev väl helt okej men inte så jätte fin enligt mig. vad tycker ni? var den förra bättre? jag har svårt att avgöra det.

god natt<3

viste ni det?

viste ni att jag är värsta djur människan. oavsätt om det är en äcklig groda, en läbbig spindel eller en jobbig geting. jag tycker det är jobbigt att se djur och insekter lida. om en fluga flyger runt i mitt rum så kan jag inte bara skita i det och sova utan måste få ut den genom fönstret. jag menar dels att jag tycker det är äckligt att ha döda flugor i rummet men mest att jag tycker det är synd att den ska dö när man kan rädda den. hahaha vist låter det fånigt, liksom folk hatar insekter och mosar dom så fort de får syn på dem. men det har väl lika mycket rätt att leva som oss. jaa, sån är jag och det har jag alltid varit.


övernattat hos hanna.

tja alla glada. igår åkte jag linn, hanna och tove till centrum och köpte pressent och åt donkich. sen drog vi hem till hanna och hade det kul. tove drog hem runt midnatt och sen låg vi å flummade tills de hade somnat och jag var själv vaken. jag satte mig och åt godis på golvet och försökte mata linn me en godisnatt. hahaha fråga inte.. aja, just nu sitter hanna och linn o spelar monopol och jag kollar runt på datan me en riktigt god godispåse. ha en bra tisdag!



RSS 2.0