jag kommer inte på någon rubrik..

hejhej alla pigga och trötta. jag skulle nog säga att jag tillhör de där trötta. men det borde jag inte göra för jag har rätt mycket att göra idag. imorron åker jag me linn ut till min landställe som ska bli kul men innan det så ska jag ha städat i ordning på mitt rum, packat, duschat, med mera. men det är svårt för mig att slita mig från datan men nu ska jag faktist försöka rycka den ur mina händer! 

filmdags

mitt o pappas val blev, i am number four. på trailern så tycker jag den påminner en del om twilight men jag kanske e helt ute och cyklar. föresten, varför kallar man det så? varför inte. "nu kanske jag är helt ute och hoppas studsmatta." eller nåt sånt?. haha aja men vi hörs nog nån mer gång innan jag drar iväg igen men nu kommer jag i alla fall bättra mig!

bild från google

mer blogging vid skolstarten

just nu verkar det som jag slutat blogga men jag har inte så mycket alternativ med ett SKIIIIT segt internät på mina landställen. men vill bara att ni ska veta att jag fortfarande tycker det är jätte kul och till höst kommer det bli mycket blogging! kram
 

HEJ DATAN!

ååå har haft det super mysigt på landställena! kan inte berätta allt men här kommer det kortfattat:
 först åkte vi ner till västkusten och åt en massa skaldjur, åkte på lite utflyckter med båten och shoppade en del kläder på sommarrean! sen efter en vecka åkte vi i bilen ner till danmark via skåne. i danmark bodde vi på en sjukt fint hotel och vi såg den fina staden köpenhamn. en kväll besökte vi även tivolit och min favorit var en beregodalbana som heter demonen som var grymt rolig. efter vistelsen i danmark sov vi även en natt på ett  hotell i malmö och sen var det raka vägen tillbaka till kalvön på västkusten. vi firade även mamma som fyllde år och badade en massa. efter en viss tid åkte vi till värmland där vi sov i två nätter i en liten mysig stuga vid en sjö inne i skogen. där träffade jag mina små syslingar, paddlade och grillade en massa i öppna spisen och nu är jag här, hemma i vendelsö. PJUH! säger jag bara!

"bjuda på sig själv"video från landet

runmarö var super mysigt. josse kom ut i tisdags och vi hade grymt kul och skrattade EN DEL.. jag klippte ihop en sjukt "bjuder på sig själv"video därifrån som jag lägger upp här. är typ osminkad och mongig men, men det är ju ändå sommarlov! ;)


hejsan stackars bloggläsare!

jag har inte kunnat uppdatera bloggen fast jag velat. det är nämligen skit dålig uppkoppling på mina landställen men nu är jag hemma och "mellan landar". imorgon åker vi till kalvön på västkusten och om en vecka till köpenhamn i danmark sen blire väl en sväng till värmland också och efter det tillbaka till runmarö. då kanske linn kommer ut också får vi väl hoppas.


RSS 2.0