gott nytt år 2011!


nyårsafton idag

japp, vaknade typ tio i elva pågrund av att min syrra satte på hög musik.. -.- gick upp och fixade naglarna och åt frukost. idag kommer mammas o pappas kompisar hit osså vet jag inte om deras "barn" kommer fast de är väl inte riktigt barn längre. men det ska bli gott me allt pappa köpt i alla all x) shitt de sista timmarna av de här året rinner iväg nu! lite läskig kännsla.


2010

aa, nu är året snart slut. tänk att tiden går så fort. det här året har både varit roligt och underbart men också mycket press och svårigheter. här är mitt 2010 i bilder.



hemma igen

nu är jag hemma från linn igen. sitter och pressar i mig choklad och julmust. mummsigt. ser på bonde söker fru cool va! hahah eller inte. nämen jag o linn hade det kul. vi stod o drev me några små grann killar som satt i det andra huset o spionerade haha så barnsliga. aa vi flummade, gjorde en video, fotade, pratade och sånt. nu ska jag ha en mysig kväll, pusspuss x)


ska dra snart..

förkylningen är inte helt borta, har fortfa
rande lite ont i halsen och sånt men pallar inte bry mig. ska dra till linn snart och jaa, vad vi gör då får jag väl se x) ska äta något nu och sen äre ut i kylan med mig! viste ni en sak förresten, jag har kortare hår, inte så mycket kanske 7 cm men ändå ;) vi hörs ikväll med uppdatering! ha en bra dag.


nya jeans fr JC, tråkig tröja fr H&M, armband fr H&M, silvrigt armband fr australien, halsband fr australien. människan fr vendelsö x)


nä, nu får det räcka!

hatar verkligen den här förkylningen. åå, vill bara ut och träffa kompisar! serriöst, sitter bara här och läser vad andra gör, dags att göra något själv! tror inte jag har någon feber eller så längre men är täppt och sånt så inget allvarligt liksom. tror jag ska fråga runt lite bland kompisar om de vill ses för här kan jag inte sitta och häcka längre.

feeet diss

en fråga till er! ;)

tänkte lägga upp en liten fråga här i bloggen. vad är det bästa med julen?

1. julklapparna och godiset.

2. familjen och vännerna.
3. julstämmningen med pynt och julfilmer m.m.

svår va? man vill ju ha alla delar men vad är viktigast för dig.


god natt<3


om personen vore ett djur..

->
skulle foki vara en liten hund
->
sean banan en galen apa
->
och kissie en gås. haha nä det va lite taskigt mot gåsen! XD


såå irriterande

aa faktist. min dumma förkylning har gjort så jag inte kan träffa mina fina kompisar. ligger bara  me min underbara dator och, näää inte på det sättet! haha aja jag har spelat sims typ hela dagen. har inte kunnat spela på 1 år så det e skit kul. hoppas jag blir bättre snart så jag kan hitta på något me nån. fortsätt besöka fast jag e tråkig just nu x)


julklapparna


tre nagellack och parfym.

lösögonfransar, maxfaktor mascara och svart kajal från isadora.

ljusstakar i silver.

den sista shreek filmen och kola choklad.

almenacka med naturmotiv.

(sne) smyckeshand, armband och märkeshalsband från australien och pärlarmband.

convers väska.

campion väska.

badgrej, två parfymer, nagelgrej och guldkajal.

lindor chklad.

tröja från H&M.

jeans JC

tröja från gina.

ny laptop acer. (inplastad på bilden)
jag fotade inte mitt minneskort, mjuka filt, pressent nalle, strumpor och tre bhar jag också fått. så kan det va.  är i alla fall jätte nöjd men mina julklappar. vi hörs!

första inlägget m. min nya laptop!

hej allihopa. igår blev jag sjuk. aså på julafton! fett arg och ledsen jag blev. aja, så jag öppnade alla julklappar idag och fick en massa fina saker som jag ska lägga in bilder på. det bästa va självklart laptopen. en stor acer som fungerar jätte bra. har nyss installerat alla mina simsspel. nu ska jag äta julmat med familjen. puss<3


god jul kära läsare!

jag hoppas ni får en underbar julafton och får njuta av god mat, fina julklappar och annat. älskar verkligen den här dagen och ta vara på den för den kommer bara en gång om året. ha det bra så uppdaterar jag imorron eller någon annan dag med bilder från julen och mina julklappar.

tänkte sprida lite julstämmning över bloggen. här kommer en liten julklapp till er!


dan före dan före dan..eller nått sånt XD

bloggen kommer inte uppdateras så bra under julen men jag har tidsinställt ett inlägg som kommer upp på julaftons morgonen så kika in då! :) idag slutade vi och fick våra betyg. är jätte nöjd. sen ålte jag och några kompisar o köpte de sista julklapparna. nu är allt klappat och klart! :D vi hörs!

så typiskt mig..

aså alltid på jullovet bestämmer jag att jag ska vara med kompisar osså vaknar jag skit sent på dagen osså får mina kompisar damp på mig haha. måste måste måste! verkligen skärpa mig. kan ju inte sova bort hela lovet.

god da'

kunde äntligen logga in på facebook. fattade ingentigt. aja nog om det. imorron är det avslutning! fan va nice. skulle ju baka med josse men måste verkligen köpa julklappar imorron.. :/ får se hur jag gör. nu sitter jag och håller på med en skiva till pappa med lite olika låtar han gillar. har fixat omslaget och sånt också. aa vad har jag mer att säga? fick ett jätte gullit sms från sanna där hon skrev att hon längtade och att det skulle bli världens bästa jul :D det låter ju inte fel haha :) kram<3


hjälp, vad har hänt?


hahaha

gick in på youtube och klickade på den här videon. hahaha fan va hemska vi människor är aså XD

inna julafton ska jag ha..


inte långt kvar.

nu är det inte långt kvar till att sanna kommer hem. att säga hej då till sin syster och veta att man inte ska ses på ett halvår är jätte jobbigt. minns när jag stod på arlanda och grät och ville bara vända mig om och springa tillbaka till henne men jag viste att det inte gick. tiden har gått och jag längtar bara mer och mer. på torsdag, den 23 kommer hon hem från australien och massa andra länder i asien som hon rest runt i. hon har skrivit att hon längtar hem nu och vill fira ju med familjen.  aa, kan man önska sig en bättre julklapp än att äntligen få träffa sin syster igen. <3

toscana 2003

01:38 ...

såhär ser min chatt me marre på facebook ut jusst nu. vadå trött? nä då inte det minsta. haha orkar typ inte titta.

det här händer idag

idag ska jag baka lite, åka iväg och kolla på julklappar och sen åka hem till marre som fyllt år och äta lite god mat och sånt. jätte mysigt :) tänk att det bara är 6 dagar kvar till julafton! tiden rinner iväg!

dagens bekväma klädsel. hatar ordet outfit, vet inte varför men låter så bimbo på något sätt. hörs senare!


sjöng solo på julkonserten

idag vare julkonset på skolan. idag sjöng vi för två årskurser så drygt 200 elever. på måndag blir det 6orna och 8orna, kul kul. sjöng två verser solo och har fått en massa snälla komplemanger så det peppar en ju ännu mer. känns jätte bra när folk går fram till en haha. sen åt vi lussebullar på friends och sen var jag me sötis hanna. ha det bra!

stirrblick! XD


JAAAAAAAAAAAA!

äntligen! som jag har pluggat och kämpat och äntligen är jag klar men ALLT! jag har haft svårt att somna, gått runt med ångest, varit nervös inför alla redovisningar och att inte kunna presstera på den nivån jag vill och sånt. jag är så glad över att jag äntligen kan få slappna av. jag har nog aldrig varit så stressad förut och nu förstår jag verkligen att det är viktigt att börja i tid med saker. jag har också lärt mig att det är kul att presstera, det är kul att känna sig stolt och känna att man nått sinna mål. nu ska jag se på film me min familj. ha en jätte bra kväll! kram.

min nya tröja ;) 299:- på paint haha

ulfs fjortisfylla

lite kort om dagen! jag har redovisat steg 20 i matte muntligt och fick vg yey yey yey yey! nu har jag bara en grej kvar att fixa och sen är allt klart! fan va skönt ju. tänkte bjuda på en liten reklamfilm. haha bara för att jag har tråkigt så sitter jag o kollar på sånna här videos.. x) hörs!

lucia idag!

lucia idag, mysigt värre x) dagen har varit riktigt bra, jag har lämnat in fysikuppdraget, fått mvg i ergonomi och redovisat steg 21 i matte! yeey, jag är bara bäst XD haha eller inte.. men ändå. nu äter jag på en god klubba och dricker varm choklad. nu har jag bara 2 läsförståelser kvar den här terminen och sen blir det julmys! har verkligen saknat det den här julen eftersom det varit så stressigt.

jusst nu..

tja fölk. jag har en sån där lördag som man får när man inte pluggar effektivt i skolan.. skit nice! eller inte. vi har nyss varit och handlat ett kilo godis o massa annat nu håller jag på med fysik och har ont i huvet :(

plugg + stress = huvudvärk

nu ska vi dra

nämen hejsan! nu ska tönten jajja eller "märta xD" och fjortisen marre dra. ska bli jätte kul att vara alla och få äta gott och sånt. skoldagen har varit flum flum och lite lite plugg ^.^ efter skolan åkte jag marre och vendela till centrum och köpte pressenter till linn. nu ska vi ut i kylan och gå till söta linn. ha en bra fredagskväll och glöm inte IDOL FINALEN!


fail.... x)

jaaa.. jag hade tråkigt så fixade en liten serie som är grymt mogen! :D hahha nä men nu ska jag sova! natti natti

nörden på festen...

jaa, för det första så är jag ledsen att jag inte uppdaterat på skit länge. jag har haft fullt upp och sånt. den här veckan har varit plugg, plugg och ännu mer plugg. nä nu låter jag lite väl pluggis va? och jag är rätt långt ifrån pluggis, är väldigt slö faktist. men när det väl gäller får man sattsa! imorron ska jag dra hem till linn hon har ett tema som är skolstil typ och jag ska vara tönt. passar mig precis ;) lägger upp bilder därifrån imorron eller på lördag! hörs!

funderar lite på nån av de här outfitsen men tror jag väljer skojrtan haha fan va fult men det är ju det som är meningen ;)

bilder från idag

tja! shitt va mätt jag är! det var en massa god julmat där och super fint. maten var i en stor sal med en gran, massa stearinljus och en brasa och överallt var det julmusik och pynt. riktigt julmysigt. jag åt så mycket mat att jag blev proppad men sen proppade jag i mig ännu mer godis och sånt hahah duktigt.




muppiga jag utanför x)

julbord på tyresöslott imorron

jepp. det ska bli gött det x) jag kommer nog stanna ett tag i det så kallade godis rummet hehe. det är ett rum som de fyllt med choklad moss, kakor, karameller och massa sånt jajja gillar... xD vi brukar åka varje år i december och äta julbord med släkten. brukar vara jätte mysigt, aa förutom för några år sen när jag och andreas bråkade om vem som skulle få sitta fram i bilen, hehe.. men nu ska vi inte tänka på sånt trams! hoppas ni inte tycker mina inlägg är allt för dåliga ;) vi hörs!


bild från 2007

för er som inte har något bättre för sig

tja bloggen! dagen har varit lungn och skön. har pluggat svenska, varit ute och även städat lite. tänkte ladda upp en video på mitt rum såhär i juletider. haha inget speciellt eller nödväntigt att se men hade tråkigt så varför inte liksom? imorron blire julbord på tyresö slott, gott gott :D ha en bra kväll!

amerikansk vs svensk jul



vad säger ni? ser inte den amerikanske julen en aning mysigare ut. haha jag skulle inte ha något emot att bo i amerika under julen haha. många tycker bara att det är väldigt fult och överdrivet där men jag älskar det. överdrivet är nice för en överdrivet julälskande jajja :D kramar och gjodnatt!<3

granmördare?

hahaha aa, jag vet att det finns olika mördare men jag har aldrig hörtalas om granmördagre? xD en person i göteborg har dödat typ 5000 granar och ingen vet varför och vem. säkert någon som hatar julen eller någon som bara är knäpp. as konstigt måste jag säga.


hahaha bästa bebis bilderna

hahaha jag kollade i ett album från när jag var liten för några veckor sen och hittade några roliga. jag ser ju grymt "normal" ut x)



kan man vara tröttare?

åååååå, är så himla trött! den här veckan har jag haft jobbig simning i skolan som jag ahde halft ångest över men det gick bra. dock fick jag värsta huvudvärken efteråt som satt i ett tag. idag har jag pratat med henke om kursen och jag fick MVG :D yeey, nämen det känns bra. aa och nu måste jag bli klar med ergonomin och labben, pjuuh. jag är ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft tid och ork. ska försöka rycka upp mig lite, sova längre och kanske inte va med kompisar hela tiden. vi hörs imorgon!

RSS 2.0