fotade lite idag på tomten




bandet! ♥

i skolan har jag ju ett litet band med mina kompisar. det är jag, marre, tove, linn, hanna och ana. men det är ju inte alltid så att alla är med som i dag så hoppade josse in på bas eftersom linn är i turkiet. idag spelade vi use sombody! den är så fin!


oj josse gjorde snyggingminen XD<3


"jag bjuder på..."

jag ska ju åka till västkusten över några dagar bara nu. vi åker på torsdagmorgon. men då har jag gjort en lista med tidsinstälda inlägg som ska komma upp varje dag. så håll utkik om ni vill se något av det här...

torsdag: jag bjuder på några favoritvideos.
fredag: jag bjuder på en riktgit ful bild på mig ;)
lördag: jag bjuder på en sak jag är stolt över med mig.
söndag: jag bjuder på något läskigt.

åå jag älskar vita måln mot en blå himmel! tog bilder igår haha.

tittut!


nu är klockan strax halv elva och jag känner mig rätt trött. vad tror ni jag gör då? går jag och lägger mig eller går ner och kökar glass? ni som tänker: "hmm.. det känns så jajjastyle att äta glass instället för att sova" har helt rätt! nu ska jag käka en rejäl skål med hallon och glass! sov gott mina gulliga bloggläsare! ;D

  bjuder självklart på min favvolåt också! hahaha god natt!

                                                                                                         

några sommarlovsplaner


♥fira midsommar på runmarö i stockholmsskärgård med familj och släkt (mitt ena sommaställe.)
♥linn ska komma ut till runmarö har jag bestämmt! ^.^
♥åka till kalvön på västkusten och träffa lite släkt och bada och ha kul. (ett annat landställe.) skulle vara grymt kul om jag träffade linnea där!
♥åka till värmland och träffa mina kära syslingar som jag typ aldrig träffar!:) (ett annat landställe.)
♥bila ner till  danmark och se landet samt göra roliga saker i köpenhamn.
♥på vägen ska vi passer antinge strandhotellet i falkenberg eller ett annat ställe, hehe minns inte vad det hette.

och självklart blir det massa bad, solande, vänner, skratt, mysiga resturanger och allt som hör till! :D

känns skit nice!

redovisade två steg i engelskan idag. woho! nu är det ända jag har kvar i skolan att göra muntligt 25 i matte och sen är jag helt klar för sommarlov. känns verkligen superskönt!


har ni sett den här sjuka reklamen?

satt bara inne på youtube osså kom den här upp som förslag till typ allt jag sökte så tillslut var jag bara tvungen att se vad det var. aså det här är ju bara för töntigt! XD

väx, väx, väx!


jag somnade vid två tiden igår så jag gick upp och åt frukost vid typ halv tolv hehe. aja till saken. sanna gav mig hennes cheep monday förut för att hon växt ur dem och när jag fick dem för ett halvår sen så var de helt förstora. de är fortfarande lite förstora men jag tror ändå jag ska börja använda dem. och jag som trodde att mina ben inte växer. i alla fall så känns det aldrig som det.

syskon kärlek


den här tavlan fixade min syrra förut. det är jag, andreas och sanna som små. alltså jag och mina syskon. den sitter uppe på min vägg i rumment nu! :)

börjar bli klar nu

har gjort hela steg 23 i engelska idag. kan ni gissa vilka kändisar jag skrev en interljuv med? haha jedward så klart! eller ja, john bara. men det känns bra att jag börjar bli klar med allt inför sommaren nu! tror att jag kommer bli ganska nöjd med betygen faktist. hoppas det i alla fall!

en gammal bild. haha jag vet att jag hade smuttsat ner spegeln. xD 

vaccinerade mig idag

vaknade imorse av att mamma och pappa stog och skrek på mig att jag skulle gå upp. med tunga, arga steg går jag upp och fixar mig inför att åka iväg. jag hinner inte tvätta håret så det ser bokstavligen ut som skit och hela jag är skit trött. sen åker vi till coop där vi står i kö i en timme för att få ta en jävla fästingspruta! vilken toppenstart på dagen, inte sant!


bjuder på en mysig bild från google också.

älskar dig huvudvärken!

eller inte! jag har ju lagt mig för sent den här veckan så tror jag har lite sömnbrist. var nyss ute och köpte godis med brorsan men den gick inte över för det. jaja. nu tittar jag på talang. har inte följt det i år men det är rätt kul ändå.

en design jag tänkte ha förut


tänkte förut ha den här designen men tyckte inte att jag trivdes med den eller att den passade. åå att jag aldrig kan bestämma mig för hur min design ska se ut.

det här skulle inte sitta fel just nu

hej kära bloggen. har ni haft en bra dag? min har varit så där. friendsavslutningen va rolig och så men jag blev så sjukt irriterad på att jag inte kunde redovisa min engelska som jag skulle. så nu är jag tvungen att göra det på måndag.

varför funkar det inte?

har ju gjort en ny design nyligen. var på tiden kände jag. den blev som jag hade tänkt mig och jag vart nöjd. MEN, ser ni hacket mellan menyn och inläggen, jag fick inte dit bakgrundsbilden så jag fick för tillfället nöja mig med en färg där. någon som vet hur man fixar för det gick verkligen inte! -.- blir så irriterad på sånt.

linn är glad i alla fall! ^.^ ( haha jag vet att den här bilden är halv men den var ändå så gullig så var tvungen att lägga upp den ändå!)

jag är rädd! :(

sitter just nu och kollar på filmen "flickan från ovan". har ni sätt den? den är sjukt obehaglig! om ni undrar varför jag sitter och bloggar samtidigt så är det för att jag inte klarar av att kolla på filmen hela tiden. aså jag blir typ aldrig rädd för filmer men nu är jag verkligen det. åå snälla kan den inte vara slut nu! :(

vårat mästerverk!


nu kanske ni undrar vad det här kan vara men det är nämligen min, julias, camillas och lisas egna lilla bil. vi gjorde den på tekniken förra veckan och den åkte riktigt snabbt och fungerade jätte bra! ett riktigt roligt teknik arbete. ett + var ju att vår grupp fick mvg på den! älskar mina begåvade vänner och är inte trägubben jävligt het också! xD

kissie är ju störd!

alexandra nilsson, även kallad kissie äger ju sveriges största blogg. skit många ungdommar går in där och påverkas. som ni säkrt vet så skriver hon väldigt mycket utan att tänka sig för vad andra ska tycka och känna. hon pratar nästan bara om vikt vilket faktist kan få sånna som känner sig tjocka att få anorexia. hon har i flera inlägg skrivit till exempel att hon avskyr feta människor, att folks ben inte får gå ihop, att man inte får äta ett visst antal kalorier och massa annat skit. jag känner mig ju inte direkt träffad eftersom mitt mål alltid har varit att gå upp i vikt eftersom jag inte gillar att vara smal men jag blir så ledsen att hon ska bidra till att folk som kanske är lite mulliga ska få anorexia. jag förstår verkligen inte hur hon kan sova gott om nätterna så mycket som hon förstör för folk.


random bild från hennes blogg


jedward woho

nejnej, vadå? jag stallkar inte alls dom? :O eller... jo, okej jag gör det. men dom e bara så sjukt roliga! kolla deras youtubekanal, garvar ihjäl mig! men det är sjukt irriterande att de är så identiskt lika så man vet aldrig vem som är vem. aja, kolla in deras kanal, jedwardtv heter den.

och för er som är lite sega och inte förstår vilka de här är så är det tvillingarna som sjöng "lipstick" i eurovision.

nu är man trött!

har varit en lång dag idag. i skolan har jag både gjort projektprov 25 i matte och redovisat steg 28 i svenska muntligt. provet kändes väl sådär eller helt okej. vissa frågor var jätte svåra medan vissa var enkla. ja, vi får se hur det gick. muntliga redovisningen i svenska gick lättare än vad jag hade trott faktist och det flöt på bra när jag debatterade. men när jag kom hem så var sanna här så då har vi pratat och sett på film och sånt. mysigt!

ggod natt bloggen! avslutar inlägget med en söt bild på marre. (från rix fm festivalen)

rix fm festival ! :)

hej på er! var ju på rix fm festival igår med komppisarna. gud vilka sommarkännslor man fick av att stå där i solen bland alla glada människor och höra den extremt höga musiken. festivalen var i ungefär 2 och en halv timme så jag kom hem vid halv elva ungefär.

här kommer en video som jag klippt ihop lite snabbt från kvällen. tyvär var det så hög musik så det låter verkligen skrammligt. jag spelade bara in vissa artister eftersom jag inte orkade stå med mobilen uppe hela tiden. 


stan me köömpisarnöö!

jorden gick inte under ;D

drar till rix fm festival i kungsan om ett tag. jag har aldrig varit på det förut faktist men mina kompisar skulle dra dit så då tänkte jag att jag kunde hänga på. sen lyckades jag dra med mig marre på det oxå, woho va duktig jag är! nä men nu ska jag göra klart min jobbiga matte... gör ju prov på måndag... iiiii D: nervöst. men jag laddar upp bilder och sånt från dagen sen! kram till er!


jordens undergång snart !;)

har ni sätt repotaget på aftonbladet när en snubbe berättar om att han är 100% säker på att jorden går under ikväll klockan sex? aså jag tror inte på det här men det är kul att driva om det. fett ägd jag skulle bli om det hände sen. ja, vi får väl se haha.

kolla va fin bild som kom upp när jag sökte 21 may x)

nej men vadå egobilder?


ska jag byta profilbild på facebook? kan inte bestämma mig. haha jag vet att ingen bryr sig om vilken profilbild jag ska ha -.-... men jag fick nån jävla kick o tog massa bilder förut när jag var hemma ensam och hade tråkigt så nu vet jag inte vilken av dem jag ska ha. men ni ska veta att jag verkligen inte gillar mitt utseende, fråga mina kompisar hur mycket jag klagar på det hela tiden så tro inte att jag gillar det bara för att jag velar mellan massa bilder. det är snarare för att jag alltid tröttnar och tycker jag ser så tråkig ut på alla mina bilder så vill ta nya och hoppas på att de ska vara bättre. aja intressant fför er att veta .. noot ;)

gee miiig ! :o,


dreggel, dregger! fan vad jag blev sugen på jordgubbar! den här bilden är ifrån när jag hanna och linn var hemma hos ana och ana bjöd oss på massa sånna här mummsiga saker ;D fan värt att gå ända till maxi för att köpa men måste plugga .. :(!

finne försöker prata svenska


ni har säkert redan sätt den här men det e så sjukt rolig xD!

vad ska skrivas här?

chacha bloggaaaawwwn! woho! gick ju toppen idag på orienteringen eller inte.. vill inte ta upp detaljerna här på bloggen men jag kan säga lite kort att jag blev tvungen att springa med en jag inte kände som inte ens sattsade på samma mål som mig och vi kom vilse o massa sånt. super kul!

nu sitter jag och snackar på skype med binn lodelson även kallad prinskorven och linn. kärt barn har många namn haha. ska snart dra ner och äta så vi hörs lite senare!

sigge <3

hej modell

satt och kollade igenom lite bilder på datorn och hittade en super fin bild på hanna som även finns på facebook. blev så sugen på att fixa till den med lite exta färger och sånt så jag provade. den blev inte så mycket finare än orginalet men helt klart mer färg vilket jag gillar. aså hanna, du är sjukt söt, bli modell!

äta halsband?



mummsigt, så kan det gå när man blir hungrig ;)

kom ihåg det

en mening som bara flög upp i mitt huvud för några månader sen. var bara tvugna att skriva ner de här på bloggen. något som tål att tänka på faktist.
-om du inte kan acceptera mig som jag är så älskar du inte mig utan den du vill att jag ska vara.

toves handstil... o.o

när tove ska skriva ihop någon text lite snabbs sådär så blir det alltid skit snyggt och det ser så moget ut. liksom själv sitter man där och skriver lite ogämt och slarvigt. ge mig din handstil tove!


hon sa ju att hon skulle uppdatera!

ja, jag vet men andra saker har stått ivägen. sen har jag inte haft mycket att säga heller. idag var det ju studiedag och jag gjorde inte särskillt mycket. satt och höll på med ett skolarbete om hushålls ekonomi, skit kul... -.- är nästan klar har bara sista sidan kvar nu.

imorgon är det orientering hela dagen i skolan. det blir 2 timmars sovmorgon också vilket känns riktigt soft! men,men vi får se hur det går för mig. jag kommer säkert vilse för jag äger ju på orientering, nooot.

kollat på film en stund

jag satt nyss och kollade på trassel. andreas gav ju mig filmer till min dator och en av dem va trassel. den var riktgit gullig tycker. älskar disney filmer, synd bara att den riktgia världen inte ser lika mysig ut som sagovärlden, buhu. nä men nu släpper vi den barnsliga disney världen och återgå till allvaret...

.. imorgon ska vi få veta vad vi fick på provet! aaaa, lite nervös. jag hoppas verkligen på ett mvg men är inte alls säker på det. aa vi får se imorgon. antinge kommer jag skriva ett glatt inläggg eller ett inlägg om hur arg jag är. hahaha vad tror ni det blir? ;)

tjenare

gud jag somnade skit sent igår så var verkligen trött imorse. ja eurovision 2011 slutade med att sverige kom 3a och azerbaijan kom 1a. personligen tycker jag det känns lite jobbigt att vi var så nära målet och för övring var de ju inte de som vann utan deras bidrag var svenskproducerat. men ändå tycker jag att jag ska va glad för att vi kom 3a och för azerbaijans skull. de är ett fattigt itet land som kämpat för att vinna så länge. däremot fattar jag inte att italien kom 2a! den sög :O

ritat! men tyvär dåligt foto

ritade förra veckan. ville försöka rita en kille för en gång skull. jag blev nöjd men när jag skulle fota den så orkade jag inte ta fler så ni får nöja er med den här suddiga bilden. sorry.


haha fånigt ...

jag är verkligen fånig. sitter och räknar ner till finalen i eurovision börjar. ni borde faktist tycka jag är en riktg tönt för det tycker jag också! x) annars då. jo min dag har varit soft. har varit ute och hoppat studsmatta, ätit god mat och faktist gjort lite skolarbete! + i kanten för det.

soft outfit ;)

mina favoriter inför imorgon






gillar faktist även lettlands låt. men den gick inte vidare till final. första gången jag hörde den var den riktgit tråkig men sen har jag börjat fastna för den. den e skön på nått sätt.

johanna gånger 3


från när jag och hanna tog en massa bilder i snön. älskar min min på den här bilden när jag kisar med ögonen. ögen försvann typ, skit smexigt XD

sego fredag

ja verkligen. en sån där skön, lugn och ganska rolig dag. dock inte så bra pågrund av stressen nu innan skolavslutningen... sitter med vindruvos, macka och cola i soffan och tänkte kolla på nån av filmerna andreas gav till min dator. får se vilken det blir..

DE VORA VACKAR FLICKA DEN JAO !

yeees där satt den!

eric saade gick vidare till finalen! det fanns bara en ända plats kvar och den platsen tog han! fan va skönt ju! älskar ju eurovision, tycker det e skit kul med alla länder och ljus och musik. men nu är det dags att sova! god natt alla glada svennar !:)

haha en random bild från en fest xD

kojven o bajja..

våra vackra smeknamn. hm... linn blev huvudlös på den här bilden :/ får lägga upp någon annan bra bild där hon är med.

men hur ser jag ut! :O jaja... man kan inte alltid bli bra på bild ;)

ännu mer vår! -oredigerade blommor-






tagga nu!

riktigt mysigt! idag skrev jag ju prov vilket gick rätt bra kändes det som. sen efter skolan åkte jag till tandläkaren... inte super kul men nödvändigt. skulle ta någon bild. aja, sen träffade vi min syster sanna och åkte visa maxi hem. vi åt lax till middag och nu äter vi glass med jordgubbar. hörrni!! snart börjar semifinalen då eric saade är med! då ska vi äta chips med dipp och dricka fruktbål :D min syrra ville festa till det lite nu när hon är och hälsar på ;)


god natt ni som ännu inte sover


fick de här söta armbanden förut av hanna. hon e så snäll hon. :)

min födelsedag :D

jag skrev ju förut vad jag fick av mamma och pappa i pressent men har ju inte berättat vad jag fick sen av släkten. jo på eftermiddagen så fick jag 3 mascaror, en kajal, en nagelremover, läppbalsam, toffsar, brosh, åtta stycken halsband, fem ringar, olika sminkborstar, godis och 300 kronor. *nöjd* men här är lite bilder från i söndags, då jag fyllde 15.



-oredigerat-

friendsdagen förra veckan




ni fattar inte hur kallt det var. blev ju förkyld efteråt och det var ju inte precis konstigt. men det var ända rätt mysigt. det var proppat med friendasre från hela sverige där och på eftermiddagen var det artister där. måns zemlerlöw, tove styrke, swing fly, september och lite annat folk.

50 000 bilder..

okej nu överdriver jag kanske lite, men har skit många bilder jag vill lägga upp på bloggen. hm.. får se hur jag öser problemet. imorgon har vi prov! gaaah D:´, jag dör. sattsar ju mvg så därför känns det ju kanske en aning nervöst. nej men jag får väl hoppas att det går bra.

linn på valborg :)

skit konstigt :o

har inte gått att uppdatera på skit länge, jag lovar! har försökt


8 maj är ingen vanlig dag

hej på er! idag fyller jag faktist år. så himla roligt att gå in på facebook och se alla grattis man fått i sin logg. nu på morgonen fick jag cigaretter, kondomer och moppekörkort! mamma och pappa trodde att jag önskade mig det nu när jag fyller 15. haha nä nu skojjar jag lite ;).. jag fick en kofta, ett supersött linne med svart band i midjan, militärgröna sköna byxor, dataväska med massa blommor på, mascara, minneskort till mobilen på 8 GB, skit mycke godis och en högtalar anläggning! :D 

lite senare kommer släkten och på tisdag ska vi fira med min syrra med god middag och så. det är eftersom hon tyvär inte kunde komma idag. men nu ska jag ut och skita i min förkylning! ;) hoppas ni har en bra helg! kram


några dåliga webbcam bilder får jag tyvär bjuda på x)...

två sidor

å ena sidan är jag jätte sugen på att blogga. känner att jag får en massa insperation till mina inlägg och har alltid massa olika ideer. å andra sidan känns det lönlöst och tråkigt. det gjorde ju inte saken bättre när jag inte hittade överföringssladden till datorn vilket ledde till att jag inte kunde lägga upp några bilder. men när jag hittar den så ska jag lova att försöka igen!

RSS 2.0