jedward i sverige!


jag gick in på youtube och då hade de lagt upp en video där de sa att de var i sverige och träffade massa fans osså var inte jag där! ååå är så jävla avundsjuk på alla som fick träffa dem! jag, linn och hanna ska fan dra till irland och stallka dem! XD

imorron kväll så drar jag till landet

snart är det midsommar! mysigt värre! åå linn skulle ju ha kommit ut till runmarö nästa vecka men hon kunde inte så nu så dröjer det ända till augusti innan hon kommer ut så det e ju lite tråk. men, men så är det ibland. någon annan som vill komma ut till mitt land nästa vecka? x)

mysig soluppgång man såg inatt när man skulle gå och lägga sig ;) hahaha.

hahahahhahaha


aså igentligen tycker jag att det är fett synd om henne och att alla ska vara så elaka. hon är ju bara en vanlig tonnårstjej som gjorde en mindre lyckad musikvideo.. men jag kunde bara inte låta bli att skratta åt den här parodiin, hur hemsk den än är.

vi har fått jordgubbar i landet


så sjukt gott det är med egna jordgubbar! det har mognat en massa små söta jordgubbar i landet ute på tomten som jag gärna äter tillsammans med massa glass haha! :P men erkänn att mina naglar är gryyymt snygga på den här bilden. nagelsax och nagelack, här kommer jag!

teardrops on my guitar av taylor swift cover

har aldrig varit så här!
vist jag har alltid gillat att sjunga men har aldrig varit så här besatt förut. idag har jag nästan sjungit hela dagen och fatta om jag älskar det! hittade ju en mick och en förstärkare som jag började leka lite med haha. sen tog jag ner mina högtalare och började sjunga massa låtar lite random så där. haha stackars andreas som var tvungen att höra när jag stog och skrek-sjöng i vardagsrummet! XD


om ni undrar varför jag ser så blek ut så är det för att jag står vid ett fönster och himlen var helt vit -.-...
i alla fall, tycker det är grymt kul när jag kommer bort mig lite nu och då hahah men jaja, det är ju inte som det här är blodigt allvar precis.

sommarlovet hittills

här kommer en sammanfattning av vad jag gjort den senaste tiden! jag vet att många av er säkert redan vet det mesta av det här men för er som inte vet så har jag skrivit ner det!

tisdags (skolavslutningsdagen): mysig och sommrig dag. efter skolan köpte jag och mina kompisar glass och sen åkte jag och marre hem till henne och såg på skräckis och hoppade studsmatta och skrattade en massa.
onsdags: en skön hemma dag när jag körde en massa guitarhero, umgicks med brorsan och var ute.
torsdags: jag, marre och josse drog till centrum och jag köpte två klädesplagg. vi åt en skit god lunch! sen på kvällen åkte jag hem till marre och vi såg skräckis igen haha.
fredags: jag spelade in en cover, lärde mig lite nya saker på piano, och sen på kvällen såg jag en rolig komedi film och åt popcorn.
lördag: dagen började med att tove kom hem till mig. vi lärde oss en låt som vi sen spelade in. vi hade riktigt kul! sen gick jag hem till josse och vi såg zombi land hahah rolig film det. vi åt godis och snackade en massa! drog hem därifrån vid typ halv tolv eller tolv.

het bild aså!

vet ni en sak.. jag har blivit en youtubenörd! sitter och kollar på olika videos hela tiden och komenterar typ allt jag ser. osså gör jag videosvar av mina covers så att folk ska hitta dom haha. man blir så glad också av alla snälla komentarer man får i kanalen. jag öppnade kanalen i förrigår sent på kvällen! här är en LÄNK till den som ni gärna får besöka om ni har lust!

bakom kulliserna haha


sötis tove!

trodde ni vi var så bra på låten? ;) haha ne så här fuskar vi...

nu ska ja dra hem till josefine zar och kolla på film o grejer! ha en bra lördagskväll hörrni! och ni som har youtube, lägg gärna till mig som vän eller prenumerera, har ju nytt konto så har inte lyckats få några vänner o sånt. jaa fett mobbat hahaha!

jag sjunger och tove spelar gitarr - cover


haha jag vet att det har varit mycket covers nu men jag tycker det är riktgit kul så jag hoppas ni också gillar det! idag var jag me tove och vi gjorde den här tillsammans. hon hade bara övat på låten i en timme så skills hon har liksom!

the rose - cover av mig

den är rätt tråkig men nu blev det den låten i alla fall. jag lyckades till slut skaffa ett nytt konto att lägga upp den på. då har jag en till låt till min kategori jag sjunger! checka gärna om ni vill. ↓♥


haha as bra man spelar på synten nooot.. men man blir liksom upptagen med att sjunga rätt så det är faktist lite svårare än man tror. särskillt om man inte kan texten utan behöver deskret kolla. ;)


josse är min stora bebis


fan va irriterad jag är!

jag spelade in en ny cover idag när jag ändå bara var hemma och slöa. sen la jag upp den på datorn men när den skulle upp på youtube så kom jag på att jag ville skaffa ett nytt youtubekonto eftersom jag tycker mitt youtubenamn som jag kom på i typ sexan e grymt fånigt. men nej, det gick inte att skaffa nytt konto, hur jag än gjorde så funkade det inte. så nu har jag bara en sak att säga till youtube .....


fan va cool fågel aså!



föresten, är det nån som har länkat mig eller nåt? för min statestik åkte upp rätt mycket alldeles nyligen?

hehe så firar man skolavslutningen

här är tre bilder från skolavslutningsdagen. efter skolan drog vi och köpte glass sen åkte jag o marre ö köpte massa godis. på den här bilden här nere så är bara bara MINA godispåsar med.... ja ni ba: shitt godisgris eller vad? och ja jag är det haha.



haha ana äter glassgrejen! snyggt värre sötis ;)


dagens två köp

drog till centrum idag men marre och josse och hittade de här två klädesplaggen. en skjorta som förut kostade 199 som jag köpte för bara 75 kronor, as billigt ju osså ären snygg så varför inte iksom? sen hittade jag en gullig ljus kofta på hm också.



hallojsan!

idag så ska jag kanske träffa linn, josse och marre. vi vet inte än vad vi ska göra. antinge ska vi dra til centrum eller va typ ute o chilla bara. ja det är lite rörigt just nu eftersom linns mobil e typ spärrad och så. men vi får se vad vi ska göra! ska bli kul att träffa fölk i alla fall.

härlig bild på josse! x)


nu blir det en film med brorsan!

mamma och pappa kommer hem sent ikväll för mamma är på middag och pappa på ett möte angående lägenheten i stan typ? aja, så jag och andreas har varit ensamma hemma hela dagen och nu tänkte vi poppa lite popcorn och slå på någon film! hoppas det blir skräckis, älskar skräckisar :D


föresten linn! har försökt ringa dig men du svarar inte? om du läser det här så hör av dig sötis!


kommer sakna alla!


kommer sakna er mina fina vänner! många av er kommer jag inte träffa för ens när skolan börjar igen om några månader... men nu ska vi inte vara ledsna utan vara glada över att det är lov!

nu har jag suttit still för länge!

vaknade seeeent idag. typ 20 över 11 och gissa om det var skönt att få sova ut länge! jag gick ner och åt frukost, försökte väcka min brorsa som var på en studentfest igår men jag lyckades inte så bra hehe. sen spelade jag guitar hero och har suttit och läst bloggar o sånt. men nu känner jag att jag vill röra på mig så tänkte gå ut och hoppa lite på studsmattan. hörs!

22åriga dani shay


jag la ju tidigare upp en video som jag tyckte va rätt rolig. aså heregud va det här ser ut som justin bieber. men det här är ju ett tecken på att justin ser ut som en tjej ;)

bild från skolans fotbollsmatch igår


sorry för att de här två inläggen idag är grymt tråkiga men har liksom inte så mycket att skriva om. dagen var fett soolig men först men sen på eftermidagen så började det regna. när jag hade varit hos marre och skulle dra hem så var jag tvungen att springa i regnet så jag blev helt dygnsur. aja har suttit sen på kvällen och kollat på idiotiska program på MTV, rolig kväll aså! x)

sitter hemma hos marielle!

tja allihopa! kan ni gissa vem som har sommarlov? joo jag! så jävla skönt det är ju! skulle igentligen på en studentmotagning idag men mina päron sa att jag inte behövde följa me så jag drog till marre istället. vi har köpt godis, varit ute i solen, hoppat studsmatta och kollat på en skräckis.

som vanligt lika söt! bild jag hittade på hennes dator från förra året när hon var i japan.

är det justin bieber, nej vänta lite...


den las upp igår på youtube och jag hittade den via en blogg. fan va kul! x)

new stuff!

mörkblåa tygskor, militärgröna tygskor, olika sortes strumpor, långklänningen.


värsta kvällssolen!

gamla minnen!


idag åkte jag och hanna till trollis och köpte glass. alla vet väl att de säljer sånna här glassar. minns att jag åt dem när jag var liten och jag verkligen älskade dom! nu är de tillbaka och fan va god den var! kostade bara 5 kronor oxå!

jag sjunger solo i kulturhuset

 
för att du finns av sonja alden blev det.

jag gjorde det woho

sjöng solo idag vid handen i kulturhuset. mamma, pappa va så klart där osså kom söta marielle dit också. om jag var nervös, fast det var inte så himla mycket folk men ändå. aja det gick bra och jag har det på inspelning så jag hoppas videon kommer upp ikväll! ni får ha en bra kväll! kram! :D

suddig :( annars skit cool groda hanna har utanför sitt hem! XD


I love summer flowers


tagen och redigerad av mig för ett par veckor sen.


bilder från igår


först så åkte vår årskurs till longholmen där vi fick lära oss om fängelset och sånt. här är en bild på söta hanna med en keps hon fick av linn.

sen drog jag, hanna och linn till haninge centrum och kollade på kläder.

coola tjejer!

brinner det eller?

jag o mamma skulle gå och bada i en sjö i skogen för ett tag sen. men när vi kom närmre började det lukta fett mycket rök och skogen såg dimmig ut. antinge så var det bara några som eldaade eller så brinner det i skogen. i alla fall så beslöt vi oss för att gå tillbaka och nu så har det börja lukta här borta också.


hjälp! ska jag eller inte? :o

det är så att min sånglärare frågade om jag ville vara med och uppträda imorron i handen och jag vet inte vad jag ska svara. på ett sätt så skulle det ju vara skönt att inte behöva vara nervös och bara kunna slappa men ändå så är det ju en grym kick att vara med...


do you want to know more?

ett älskat skolämne och ett hatat: ja gillar musik, bild och svenska och tycker inte så mycket om kemi, fysik, matte och idrott. inte för att jag suger på dem men tycker de är ganska tråkiga.
en älskad maträtt och en hatad: jag älskar tacco, helst vegitarisk eller med kykling, mumms! hm.. jag gillar inte blodpudding eller sånna där tjocka frukostkorvar..
en älskad favoritfilm och en hatad: jag älskar titanic, sjukt fin film. svårt att komma på någon man hatar men bara för att provocera mina kompisar så säger jag twilight. rätt grå och tråkig film.
musik jag gillar och ogillar: jag gillar lite all möjlig musik, låtar som man kan sjunga me i och så. jag hatar hårdrock där de bara skriker.

nu ska jag gå ner och ta ett glas kall vitamindricka. mmmm... vi hörs!


lång sommarklänning

jag brukar faktist inte ha långa klänningar men när jag testade den på så var den faktist ganska fin. tillslut lyckades hanna och linn övertala mig om att mamma ska köpa den så jag la undan den tills imorron. 
lindex 399:- 


grattis till hanna!

idag så tycker jag att alla ska gratta min fina kompis hanna som fyller 15!

bild jag snodde från hennes facebook.

herregud...

hanna skulle se hur jag skulle passa i lugg genom att ta min sjal över huvudet på mig. jag tycker nog mer att jag liknar en muslim eller vad tycker ni?

möjligen kanske jag liknar den där lilla tjejen på playhouse disney. minns att det stog på förut när jag var hemma hos en kompis och jag la tydligen märke till hennes rosa hår. jag är ärlig, det är nog det fånigaste barnprogramet jag någonsin har sätt. stackars små barn som orkar kolla på det.
 


rörigt just nu!

håller på och ändrar hej vilt med designen. ikväll så ska den vara färdig. då kommer även lite inlägg.

vackert aså



omg, vem är kreativ? haha ser ni vad det är gjort av? hade lite tråkigt och johan råkade tappa ut en massa stift som jag gjorde värsta västerverken av. vissa kallar det slöseri på stift, andra kallar det konst. hahaha not.

gissa vem som...

får vara ledig imorgon? jo jag! XD igentligen har vi skola eftersom vi får sommarlov så sent som på tisdag men min lärare sa att man skulle kunna få ta hemstudiedag om man inte behöver redovisa något imorgon. eftersom jag e klar med redovisningar nu så kan man ju säga att det blir en ledig dag hemma. super skönt faktist.

snyggis minen

dagens

tog två snabba bilder idag när jag kom hem från skolan. sjalen har jag fått från söta LINN! fick även armband och en svart snygg klocka. blev as glad! :)


kalvön torsdag - måndag

för er som fortfarande inte vet vad kalvön är så är det ett av mina sommarställen. det är en ö på västkusten, ungefär en timme från göteborg. här är lite bilder därifrån.

mamma, pappa och min syster sanna på vår nybyggda brygga som gjordes förra året :)

här är vår strand och en liten bit av tomten. :) båten som syns är mormor och morfars, vår är vit och ligger på andra sidan bryggan.

det här är den söta labradooren jenny. hon är väldigt mån om att få visa upp hur mycket hon kan bära XD.

ni vet det heter ju KALVön...

fattar ni hur mycket jag solade, blev helt illröd men ändå inte brun buhuhu. haha här e min blekis, spinkis mage med en smiley över naveln hahaha. min navel e saaajuk XD

ni borde se den!

har ni sett den svenska filmen "älska mig"? den är verkligen riktigt bra och sevärd. jag grät faktist när jag såg den och den får en verkligen att tänka.

den handlar om en tjej som heter alice och är 15 år. hon har aldrig blivit accepterad hos de andra på skolan och de som bryr sig vågar inte göra något. filmen visar hur det verkligen är och hur det kan gå.
ni kan se den direkt här på bloggen, när klippet är slut klickar du bara på del 2 osv.


just nu:

håller på att fixa över bilder till datan från mobilen. ska som småningom bjuda på lite bilder från västkusten, kanske dagens outfit och en beskrivning om dagen. vi hörs snart igen!


vågar ni kolla?

idag ska jag bjuda på något läskigt

många av er har säkert sett den redan men ni andra. kolla på den här och skriv gärna om ni tycker den är läskig eller inte. själv blev jag rätt rädd.

höj volymen det är så lågt!

något jag är stolt över

idag ska jag bjuda på något med mig som jag är stolt över.

jag är stolt över att jag alltid vågat stå för vad som är rätt. jag har aldrig varit någon jag inte är för att få passa in eller för att andra ska tycka att jag är cool. jag skulle aldrig börja röka till exempel. oavsätt vad folk skulle tänka om mig så vet jag att jag tycker att det är så grymt onödigt, idiotiskt och omoget att förstöra sig själv. men nu är jag också väligt lyckligt lottad att jag har en massa vänner omkring mig som aldrig skulle hålla på med massa sån skit så lite får jag väl tacka dom!


sitter på ön nu!

woho! pappa hade med sig sin dator med internät så nu kan jag slänga upp ett inlägg! har legat och solat på bryggan med hög musik och läsk alldeles nyss. har börjat få lite färg också vilket vi ger tummen upp till! va synd bara att jag inte kan lägga upp bilder men det får ni när jag kommer hem!
 
snart så ska vi åka iväg med båten till henån och köpa lite grejer men vi hörs snart igen! har ju tidsinställda som kommer upp minns ni så det går ingen nöd på er precis.


hemsk bild

idag skulle jag bjuda på en ritkigt ful bild på mig!

några favorit videos

tja! skulle ju bjuda på några fovoritvideos idag så här kommer några jag tycker e roliga.


den här har väl alla sett ;)

"john is going to disneyland! he is so excited!!"

den här visade hanna mig förut! han e fett obehaglig!

parodi av justin bibers låt baby.

RSS 2.0