sover hos hanna

hej läsare. jo det kommer inte bli så bra uppdatering idag eftersom jag kl 12 ska ta bussen till handen och möta upp linn och hanna. sen ska vi typ dra till hanna och sen sova där. nu ska jag tvätta håret, äta mat och fixa mig. men vi hörs kanske i kväll annars imorgon. ha en bra lov-måndag!

riktigt gamla bilder


mitt kallas. fyllde 7 om jag inte minns fel.

jag och josse i falun när vi gick i sexan.

haha jag på kolmården i typ 5an. mobba inte xD

linn på skolan i sexan. minns att de sa: "låt de små tjejerna gå före i kön."

en väldigt liten jajja. vet inte åldern.

frossa i låtar

nu kan man höra ALLA låtar från melodifestivalen 2011 i svtplay bidragen. skit nice. då kan man ju lättare välja vilken man ska rösta på :)

melodifestivals lördag

sitter här med en skål glass och hallon. supergott! nu är det nått dansbandsbidrag *SUCK*. så jävla nördigt. sorry till alla dansbands fans men jag förstår mig inte på den musiken. jag hoppas ni har en jätte mysig lördagskväll så hörs vi imorgon! puss

lite skillnad kanske?

haha mobba mig inte, jag har varit sjuk och det är anledningen till att jag inte orkat städa mitt rum. men idag så tog jag tag i saken och det blev riktigt fint! ^^ jag brukar faktist inte ha SÅ stökigt!



nymålade naglar

det va sjukt länge sen jag hade målade naglar. fett intressant för er att veta va? haha nä men vet ni att min statestik har gått ner?:( fy på er. fast igentligen så bloggar man ju för sin egen skull så jag bryr mig igentligen inte så mycket. det är kul ändå :)

ny design fixad

gjorde en ny lite vårigare design. blev fett trött på den där grå/svarta! men jag vet inte, jag tror jag kan nöja mig vid den här. haha jag har väckt alla när jag suttit uppe så här sent men är typ dödstrött så ska gå och sova nu. men vi hörs imorgon, yeeey sportlov nu!

behöver klippa naglarna!


en glad liten jajja :)

jo tänkte säga en bra nyhet! jag fick MVG på mitt steg 25 i svenska. skrev ju en berättelse på 9 sidor och gjorde ett projektprov idag. känns jätte skönt. osså behöver jag inte kompletera något på SO provet vilket innebär alla rätt. *tummen upp* efter skolan drog jag och hanna till tove och flummade runt. vi drack te och snackade massa om grejer jag tyvär inte skriver här haha.

hahaha så ägd

hej. är det bara jag som nyss såg när sverige tog vm guld i skidor? haha ja okej det var nog bara jag och hanna som såg det men fan va kul det var att gå in på norges tv-sida och se en stor rubrik där det står att det är jobbigt att bli slagen av svenskar. mohahaha jag älskar när sverige vinner över norge. vi kommer nog alltid tävla mot varandra x)


söta klubbor

haha kolla va söta klubbor jag hittade. jag gillar fåren mest. nu så har jag kollar på lite top modell, ätit godis och nu ska jag skicka in min svenska. så vi hörs nån annan gång. 



vet ni att..

jag är värsta nörden. alltid när jag kommer hem och det inte finns något kul på 3,4,5 eller 6an så slår jag på disney channel. haha sen sitter jag med min mellis och ser på tecknade serier tills mamma eller pappa kommer hem. då får de alltid damp på att jag sitter och kollar på sånt. ja jag vet jag är grymt mogen 14 åring! XD

noooot

tråkig blogging jag vet

har tyckt att min blogg varit grymt tråkig det senaste taget. kan ju bero på att jag varit sjuk och nu är jag bara trött så har inte mycket att säga. men dagen har varit rätt rolig och jag var hemma hos linn men marre och hanna och det vart skit flummigt som vanligt. haha vi har alltid kul ihop ;)

måndagstrött

bara för att den här bilden är grymt gammal och töntig...

åå ni fattar inte hur grymt trött jag är. kom hem vid halv fyra, åt mellis och sen gick jag raka vägen till sängen och somnade. har alltså sovit i runt 3 timmar nu. i skolan fick jag provet gjort i alla fall vilket känns fett skönt! men nu ska jag väl ta mig upp och äta middag och typ se det där familjen anourlunda hahah.

aa juste de var en del som gissade rätt så här är länkningarna jag lovade.
http://linneee.blogg.sehttp://erikaarickardssonn.blogg.sehttp://leiabloggar.blogg.se/

kan ni se vad?


kan ni se vad som är redigerat? 5 enkla grejer skilljer den ena bilden ifrån den andra och ni ska nu gissa vad. de som gissar rätt får en länkning. so lets go, jag lovar att ni hittar det under 10 sekunder haha ;)

mumms!


har inte mycket att säga. har fått upp hungerkänslan igen så har ätit lasagne, frukt och semla! känns bra. :D jo jag tänkte rensa lite i lådorna på rummet eftersom jag sen ska flytta in allt i sannas rum och då vill jag ha i ordning allt.

börjar bli bättre

 idag känns det faktist bättre. har inte mycket feber kvar och börjar få tillbaka hungerkännslan. riktigt skönt! när jag är frisk så känner jag inte av allt kul i vardagen men när man mår dåligt så längtar man till det. att bara kunna äta en god mellis och träna vanligt liksom. visst är det knäppt men så känns det. och snart är det ju sommar! det kanske är nyttigt att vara sjuk så att man sen lär sig att uppskatta allt i livet.


sommarbild min syrra tagit på mitt land.


bara för roligt!


hahahahah. vist var vi grymt snygga 6:or!


kanske så här?


som sagt. om två veckor ska vi börja fixa om i sannas rum och göra om det till mitt. jag vill ha en fondtapet med blommönster men jag vet inte exakt hur jag vill att den ska se ut men lite åt det här hållet på bilden. sen vill jag ha en enkel vit byrå att ha tvn på. jag har redan en massa prydnader jag gillar så det blir nog bra.

aa laptopfodral och tröjan är ju inget nödvändigt till rummet men älskar verkligen den där tröjan och behöver något att ta med datorn i när jag reser runt.

egypten 2004


jag hittade en jätte gammal bild på min bdb från när jag var åtta år och åkte med familjen till egypten. blir så ressugen när jag tänker tillbaka på alla ställen man besökt och hur kul man haft. vi brukar typ aldrig åka till samma ställen utan mina föräldrar vill alltid se nytt medan många andra brukar åka till samma ställe för att de vet att det är bra där. aa vi har i alla fall inte hamnat på något dåligt ställe så jag antar vi har haft tur.^.^

påminner om jenny som valp

jag älskar verkligen valpar. den här videon påminner om när min mormor och morfar hade skaffat en ny liten valp. haha fast i å för sig så var jag rätt rädd för henne då för jag trodde att hon skulle bita mig med sina vassa små tänder men hon var riktigt söt och det är hon fortfarande. :)

naaaaw jag dör ^.^


titt ut x)


aså åå jag saknar friska ögon. nu är mina ögon helt illröda och hela mitt ansikte är helt förstört. aa juste jag tänkte bara berätta en liten grej. igår så var tunnelbanan och bussar försenade så mamma och pappa kom hem väldigt sent. men då ville pappa gottgöra det så han köpte två cola burkar, lekerol och en stor godispåse åt mig uppe i videobutiken:) dock orkade jag inte få i mig nåt igår men idag mår jag lite bättre.

utanför fönstret

åå vad fint det är nu. riktigt mysigt väder. synd bara att man inte får gå ut. vet inte vad jag ska göra nu. känns skit piss. varför ska man bli sjuk en sån här viktig vecka? jag som övat så inför provet :(


snälla mamma :)

min snälla lilla mamma gjorde chockladbollar till mig. thihi gott värre. aa som sagt så är jag fortfarande sjuk och drogar ipren. aså jag känner mig verkligen helt slut i kroppen. vill bli frisk igen! ja det finns ju inte så mycket att göra men det är verkligen inte kul att må så här. men ni får ha en bra alla hjärtansdag fina läsare!♥


ang melodifestivalen del 2

1. brolles: rätt bra låt med mycket power och bra melodi.
2. loreens: jätte tråkig vers och skrikig refräng.
3. babsans: finns bara ett ord... hemskt!
4. elisabets: skit tråkig.
5. sannas: hon sjunger jätte bra men låten var rätt tråkig.
6. the moniker: rolig låt och koregrafi dock inget som borde vinna.
7. annielas: älskar låten. satte sig direkt och hon ser hur söt ut som helst.
8. cristans: en bra låt men han borde raka av det där skägget!


runt 39 grader i munnen...

om ni undrar varför jag inte bloggat så är det för att jag har fått influensan. min hals svider och min kropp värker. inte nice. jag skulle ju göra provet imorgon men det verkar ju inte som att jag kan gå imorgon. jag har bara legat och vilat hela tiden men jag har inte sovit så bra. jag hatar att vara sjuk! :(


angel eyes

igår såg jag en jätte fin film på 5an som heter angel eyes. jag kan verkligen rekomendera den till de som tycker om fina och spännande filmer. jag blev fast i den och började nästan gråta ibland. finaste filmen på länge. annars om dagen då så tänkte jag vara ute lite i solen och bara ha en skön lördag. kanske ringer någon kompis eller så sen. här är en typ trailer till filmen jag såg.


nu blir det


nu är det dags för godis och film! riktigt mysigt med fredagar. imorron tänkte jag uppdatera lite roligare med bilder från veckan. vi hörs då! ha en bra kväll och god natt till er trötta. :)

nu har jag varit duktig ^.^ ♥

trotts att det inte blev något prov idag så har jag jobbat bra hemma. har varit fett arg men ja jag har börjat lugna ner mig nu. idag har jag gjort en massa nytta!
• gjort klart steg 25 i svenska!
• gjort klart matte steg 22!
• gjort klart mitt SO uppdrag på MVG-nivå.
• ätit massa onyttigheter!
hmm.. den sista punkten vet jag inte riktigt om den stämmer in på en "bra lista" men jaja jag har i alla fall varit pluggis idag vilket är mycket bra. riktigt mysigt är det ute just nu också! känns som man är i fjällen typ. nu ska jag träna lite och sen blir det film och godis! puss!


jag var peppad till 1000!

ååååå! för en gång skulle ville jag till skolan för att få provet överstökat men imorse var det snöstorm så då fick vi ett mail från skolan att vi ska ha hemstudiedag istället och att provet skjuts upp. så pappa åkte med bilen utan mig för att skolan va inställd. sen säger marre nu att hon har varit i skolan och skrivit provet. liksom de sa att det skulle skutas upp. fan vad jag är arg!!


löst! pjuuh

vill ni veta vad hon hade sagt? jo camilla min sånglärare sa att jag fick ha sång varannan vecka i 40 minuter istället. skit bra! då får jag känna att jag åker dit för en riktig lektion och inte bara en kvar typ. sen får jag mer tid för kompisar och skolan. :)

åå ta mig ur det här!

aså jag har typ ångest över sången. jag har ju gått på sånglektioner i brandbergen sen sexan och vist är det kul att få uppträda ibland och på sjunga till piano men det känns så jobbigt att åka till brandbergskolan varje torsdag och sen bara ha lektion i en kvart/ 20 min. men när jag sa att jag ville sluta så sa mamma att de redan betalat för den här terminen så då får jag fett dåligt samvete över att jag inte går. aa aså jag vet verkligen inte vad jag ska göra och orkar inte tänka på det heller. pappa skulle typ prata med camilla nu och säga att jag inte vill gå så jag får väl höra vad hon sagt. åå det är tråkigt att sluta men samtidigt skönt. blandade kännslor.. "/

 


bild från sexan.


61 inlägg

om jag inte räknat fel så har jag lagt upp 61 inlägg under januari. tror det är bästa uppdateringsmånaden för min del faktist. jo angående provet imorron så är jag inte så nervös längre. känns som det sitter nu. hade ph med kalle i en timme idag också. haha det var bara jag som skulle stanna så det blev typ så. 

bara 2 veckor kvar!

mina föräldrar har köpt en lägenhet på gärdet som är klar om bara två veckor. och nej, vi ska inte flytta. min syrra ska få bo där och sen så ska vi också vara där lite då och då och sova där och sånt. sen hoppas ju jag så klart på att få ta över den nån dag men det är ju ett tag kvar. men vist blir man sugen när hon och pappa går runt och väljer möbler och sånt! men när hon flyttar innebär det att jag ska få ta över hennes rum i alla fall och göra om det! vi ska renovera om med fondtapet m.m. och köpa dit lite nya grejer. ska bli skit kul :)

 


så här kan man också plugga...


this is linn-style! så ergonomiskt och fint :) perfekt helt enkelt.

MÅSTE men vill inte!


på fredag är kursprovet! vi ska kunna allt om ww1, ww2, mellankrigstiderna, ideologierna och förintelsen. vår lärare säger att vi typ måste ha alla rätt också. helt sjukt. jag hatar verkligen provn. så jag är fett stressad nu över att inte allt ska sitta. idag var jag med linn och ni skulle bara sätt hur roligt det såg ut när vi drog runt hennes katt på en filt haha aa ni fattar nog inte men aja. nu ska jag äta semla ^^

finns det något godare?


shitt vad jag älskar fruktsallad med strössel! godare än godis till och med. nu blir det tv serier och fruktsallad. pusspuss<3

videoinlägg♥ :o

hejhej. har typ fett tråkigt eftersom jag har huvudverk.. inte kul. men jag gjorde ett litet videoinlägg. väldigt ovanligt för att vara mig. tycker det känns ganska fånigt men ibland får man ju vara det eller hur? aa men vi hörs :)♥

bilden säger det mesta


ja nu är det söndag igen. snart är det vardag igen! inte nice... men, men. kommer nog ha varit en bra helg när jag ser tillbaka. jag visar vad jag fick i centrum och sånt när jag kommer tillbaka. jag hoppas ni hittar på något roligt idag! massa kramar så hörs vi! 


varit m. vendela i C

hej! dagen har varit bra. jag och vendela drog till haninge Centrum och kollade runt lite. var jätte kul att träffas igen och få prata om massa saker. ja i vilket fall så försökte jag hitta framförallt några byxor. hittade ett par som var helt okej från bikbok men aså åå hatar att ha smala ben. synd om mig.


blääääblääääbläääääää usch

gäster nu & sen godis & tv

hej igen. jo ni vet väl att melodifestivalen börjar ikväll och självklart ska jag sitta som en nörd med godis och stirra in i tv:n. haha jag har alltid älskat att följa det och när jag var liten så tyckte jag det var värsta festen och pappa satte på de riktiga högtalarna. jag ba wooow! nä men så är det ju kanske inte längre men kul är det fortfarande. nu kommer i alla fall några gäster om typ en halvtimme så då ska jag försöka fly här ifrån. orkar inte sitta och vara trevlig i flera timmar höhö.


ingen rolig fredag..

hejhej folket. ja , den här fredagen har ju inte varit så rolig. min bg lärare eller klasslärare andra skulle kalla det slutade idag. alla elever från åttan samlades runt henne och ville säga hejdå och det kändes verkligen kontigt och väldigt jobbigt när alla var typ nerstämmda. sen skulle jag ju sovit med sigge o vendela men sigge blev sjuk så det blev inte av. skit skit skit.. nä nu får jag sluta deppa! ska kolla på lite serier nu. vi hörs imorron och förmodligen är jag gladare då.

fett sjukt ju!


smarta dem är. göra sig kända för att misshandla andra länders jornalister!?


rolig sida!

när ni har tråkigt kan jag rekomendera den här sidan! man ska tänka på en kändis och det kan vara en verklig person eller påhittad varifrån som helst och datorn ställer några frågor och listar ut vem det är! det funkar faktist. riktigt kul! klicka på länken och klicka play!
KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN


buhuhuhu

nu:skolan

thihihih trött o ful liten jajja ^^ nämen nu blir det jobbig skola! vill bara vara hemma. varför ska man tvinga sig till en skola där man ändå inte får något gjort? sajk! aja vi hörs senare!

stan idag!

hellu! idag var vi med skolan i stan på levande historia. hette det så? aja. det var rätt kul enligt mig men jag vet att andra tyckte det var tråkigt. efter det åkte jag hem och tog det lungt. har gjort lite kurs, suttit och pratat med min syrra och ääätit haha. till mellis åt jag massa pommes och snizel, 7 kex med ost, yogurt och godis. mm mat. nu ska jag äta mer pizza! :D



hemma hos linn

sitter hemma hos min söta vän linn. vi hr typ flummat, lurat martin och varit allmänt skumma haha. på fredag ska jag äntligen få träffa vendela igen. jag sigge och vendela ska typ ses och kanske sova över om det går. men nu ska jag och linn pyssla med alvin. ha en bra kväll!

Klicka på http://braveenough.blogg.se 
:)


RSS 2.0