vem är uppe 04.30 ? jo jag -.-

hoho! någon uppe? hahha, kolla in klockslaget då jag skriver det här. och nej jag har inte vaknat tidigt , jag har bara inte lagt mig än ^.^ hahah, "såå duktig" jo imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, kommer antagligen ringa nån kompis. men på tisdag ska typ linn sova här och vi ska hare så mysigt så hahah :) xD. ja, jag vet inte mer vad jag ska säga.. i veckan har jag köpt två tröjor från H&M ! wooho, nämen serriöst, jag är skit trött så jag typ somnar i stolen.
men jag undrar lite om det är något jag borde ändra på för att få min blogg bättre?

haha, okej. alla måste svara ärligt nu, hur bra är min blogg på en skala 1-10.
och skriv då gärna varför :) <3

har jag för lite bilder?
göra jag för korta inlägg?
uppdaterar jag för lite?
synpunkter på min design?


hahahah ! linn och vendela, vilken vacker bild :)<3
puss & kram, godnatt allihopa ;)<33


gott nytt år! 2010 :o

Jag hoppas ni har haft ett bra år 2009! mitt har vart bra. känns som det har vart ett år utan så mycket bråk eller ledsna stunder helt enkelt ett bra år ^.^. igår så var jag hemma hos mammas & pappas kompisar, oskar och sari. vi åt oxfile med en gratäng med ost, potatis och morot typ. sen spelade vi buzz haahah , jag vann hela tiden i the best, (eller bättre än de vuxna i alla fall) haha xD. men det var en bra kväll med mycket musik och så. vi gick hem vid halv 3 på natten och jaa, jag var skit trött! -.- och vad gör jag nu? jo, mamma & pappa renoverar vårt kök och de har nyss lagt färdigt det nya trägolvet och fixat med lister. inte det roligaste kanske men ja,ja, det kommer bli jätte fint sen. men just nu tar jag det bara lungt. jag har gjort en as god fruksallad till familjen så ikväll ska vi se en svensk film och dricka te med fruktsallad och glass. det låter ju inte fel haha.

gott nytt 20010, juste nu ska man bara ha en nolla mellan 2 och siffran , haha kommer ta tid att komma ihåg
gott nytt 2010 alla fina!

//jajja <3

hamstervakten

linn ska ju åka till sälen så då ska jag ta hand om alvin i en vecka. haha det ska både bli kul och lite läskigt. är rädd att jag gör något fel eller att det händer något. aja får ändra den inställningen! han är ju jätte söt och snäll så det ska nog gå bra. ha så kul i sälen linn!<3


RSS 2.0