i am a writer

noooot! nej men jag håller ju på med mitt steg 25 i svenska :D har skrivit drygt två sidor och en halv sida om idèn till berättelsen. här är lite vad den handlar om:

Moa och hennes mamma Charlotte flyttar från stockholm till göteborg för att komma över sorgen efter hennes pappa John som dött i en bilolycka för 4 månader sen. Moa har jätte svårt att komma över sorgen och när hon nämner John för Charlotte så blir hon bara arg. Moa träffar nya vänner i göteborg och det börjar äntligen kännas lättare men samtidigt känner hon att hennes mamma döljer något för henne. Mystiska telefonsamtal ringer och poliser vill prata med Charlotte. Efter en lång utredning har polisen komit på att någon hade fifflat med bromsen i bilen och att spåren leder till Charlotte. Charlotte hamnar i fängelse och Moa i fosterfamilj. Tråtts att livet är så tungt så fortsätter Moa att kämpa för hon vet att hennes framtid är ljus och var det något hennes pappa hade lärt henne så var det att hon skulle kämpa när det var som svårast.


Kommentarer
Postat av: tilda

skriver du en bok ? :O <3

2011-01-29 @ 23:21:03
Postat av: jajja

haha nej jag skriver en svenska upppsatttts :D<3

2011-01-29 @ 23:26:44
URL: http://aboutjajja.blogg.se/


Läs det här innan du kommenterar!


Elaka kommentarer publiceras inte. om du inte har något bra att komma med, skriv inget alls då. Om du vill göra ett bloglovin byte så är det bara att kommentera. Vill du beställa en bloggdesign så ska de kommenteras i det inlägget. Kontakta mig: [email protected]. Kram och tack för att du vill kommentera!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback