så nu slutar frågestunden! här kommer era svar <3

 fråga 1. av kirre ( http://caurry.blogg.se)
har du någonsin varit kär i en kille du aldrig träffat ? :P<3

haha , inte derekt .. jag har vart små kär i en kille på min gammla skola som jag inte  kände. jag sa aldrig ett ord till honom bara såg honom på skolgården men den kärleken gick sanbbt över hahah!

fråga 2. av klara (http://manbaaa.blogg.se)
hmm.. då ska vi se... :3
har du nånsin skrikit åt en fjortis? x)
byye wusspuss<33

nej inte vad jag vet ;P . haha kanske när jag bråkat med någon och när jag var lite yngre och vi skrikit saker som : åå ni tror ni e så coola eller något sånt men faktist inte vad jag kommer ihåg. men jag har ju vart kompis med många av de på vår skola som nu e fjortisar och vi har ju ropat / skrikit på varan när vi träffats och så , du vet bara snälla saker :)<3 wusspuss på dej me klarisen ;D

fråga 3. av av jossan
vad ser du dig själv som för "stil"?

bra fråga .. mmh aså jag har ingen speciell stil derekt jag är bara mig själv . jag gillar nästan all sorts musik som pop och rock , jag gillar inte shlager (stavning?) eller skrikrock . jag tar på de kläder jag tycker är bekväma att ha och de som inte sticker ut så värst mycket men ändå är mitt eget liksom ! kul att få komentar från dig föresten :D<3.

fråga 4. av erik palmqvist
ehmm har du nån gång skrikit åt ett emo?

nej absålut inte ! sån e inte jag , ingen äcklig fjortis som skriker åt folk för att må bättre ja ucsh aså . men jag känner ju folk som e lite emo och de har jag väl skrikit "HEJ"  till och sånt men inget taskigt.

fråga 5. av josefine (http://jowzzi.blogg.se)  
har du hafft en kille du inte berättat för dina föräldrar.... ;D<3

hahahha , ja de e klaret man har hafft XD men de va väl mer i 2 så där man sa "får jag chans på den" och bla bla bla , alla va ju ihop hela tiden men nu förtiden e jag peti me killar , de har vart 3 som velat va tesammans under 6an & början av 7an men ingen har du vet , klickat ;) så har inge å säga till föräldrarna heller.

fråga 6. av vanessa (http://plezzas.blogg.se)  
haru pussat nån förut?

haha , ja de e väl klart , har pussat kompisarnas kinder över 1000 gånger ;D men du kanske menar killar och ja det har jag , men mer vill jag inte säga XD

fråga 7. av michan (http://michaelathnstedt.blogg.se)
hm.. har du varit tsm med ngn ngn gång? :)<33
fin blogg :)<3

kul att du gillar min blogg ! ja jag har varit tillsammans med några stycen , inte derekt så jätte seriösa relationer men ihop det har man vart!


så nu var frågorna besvarande ! jätte kul att ni har skrivit ! hoppas ni har det bra kram / johanna


Kommentarer
Postat av: towwis

Sv: Men hallå jag har typ inga bilder på dig Jajja! :O

2009-10-21 @ 15:05:24
URL: http://towwis.blogg.se/
Postat av: jajja

haru ju .. :P<3 man kan ju ta från bloggen annars

2009-10-21 @ 22:48:07
URL: http://aboutjajja.blogg.se/


Läs det här innan du kommenterar!


Elaka kommentarer publiceras inte. om du inte har något bra att komma med, skriv inget alls då. Om du vill göra ett bloglovin byte så är det bara att kommentera. Vill du beställa en bloggdesign så ska de kommenteras i det inlägget. Kontakta mig: [email protected]. Kram och tack för att du vill kommentera!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback